tim57hk 發表於 8-6-2009 02:59:07

@@@@ 請給忍者一個機會 銀河副本F4快刷3分14秒 @@@@

本人是一隻忍者

在銀河副本開始有遇到被踢 (2-3次)
而我幾個朋友更抱怨 完全沒有人在組
組了... 立即被踢!

其實忍者有它的功用
技術好也能打出驚人成績
銀河4星 4人一組 包括打王
可以打出3:14
平均成績在3:25左右
可能有人在想這是等級關係 但是打出3:14也不簡單!

要有效率刷團不只是舞者+舞者+舞者
每個職業都有它的功用 注意定位
看你們會不會運用
隊友之間找不找到默契!

請不要亂踢忍者
最少也給予機會 打完一場再考慮踢不踢吧!

忍者們..也最少忍到30級以上吧!
30級是忍者一個小躍進 開始可以秒怪
補刀補得有效率 別人不會踢你的!
而且會主動找你練功!

圖:
本人擷圖比較手慢...圖中3:19 不過人家打了幾句字了!
http://i131.photobucket.com/albums/p300/tim57hk/game/dra/Dragonica09060722015423.jpg
總成績.. 美中不足的是評分119/120
http://i131.photobucket.com/albums/p300/tim57hk/game/dra/Dragonica09060722021825.jpg

港澳伺服 - 柒柒

Ka武 發表於 8-6-2009 10:50:11

...3分14.點解會快到咁-.-

c3c27 發表於 8-6-2009 14:25:19

最sad緊係騎士啦,經常被被踢!又難升,d技又費!!!!!

傻豪' 發表於 8-6-2009 15:28:43

你試下組3個法c睇下會吾會超快-__-`

孑然一身 發表於 8-6-2009 15:41:27

0o亞斯蘭o0 發表於 8-6-2009 15:48:39

其實組隊唔駛睇咩職業ga la...忍者普攻係低,但係佢d技能攻擊力唔低ga-0-
打王多數都係用技能打ga la-0-22lv 個招天狗流星拳 唔爆擊都有2500 up la
打5下 一下5xx 有1-2 下爆擊 都有3-4000 la 同其他職業都係差唔多姐
打小怪,忍者都係用空中亂舞黎打ga la,每下2xx 一次都扣到d怪約2000 都係同其他職業差唔多ga la
都係低少少姐, 組隊其實只要夠4個人就得ga la=_=
都唔明點解要睇職業.....
呢個只係我個人ga 睇法...-_-

pash60350 發表於 8-6-2009 16:55:33

嘩!歎為觀止= =
勁3:14我最勁都係5分幾= =

sosings 發表於 8-6-2009 18:29:54

我最快個次都打左7分幾==
佩服

yhl813 發表於 9-6-2009 00:00:02

兩個舞者都做到3:30既成績^^

leechakho111 發表於 10-6-2009 22:47:44

hi,77.我係天跌,咁都比我睇到你個post>,<
我地上次打都快過呢個la,
3:00 = =(曬命)
頁: [1] 2 3
查看完整版本: @@@@ 請給忍者一個機會 銀河副本F4快刷3分14秒 @@@@