chanbnm1678 發表於 18-8-2009 18:17:55

咩職PvP好?

源锌宸 發表於 22-9-2009 00:18:18

MiKeP4 發表於 23-9-2009 19:26:31

聽人講
話做影者好
因為升lvl之後
影->舞->舞鬥->()
玩pvp好屈機

朗@樂古 發表於 28-9-2009 02:09:36

我自己本身係個舞鬥師黎既..
係前期黎講..舞者係pvp 方面係有優勢..''
但後期黎講..舞鬥師pvp 方面就比較遜色..反而追獵者會突出少少..
舞鬥師最大方面既問題係實用既招唔算多..
升到上去都係多招大風車..旋舞殺同升龍都係不可或缺..

達也 發表於 28-9-2009 12:46:02

個人覺得pvp較出色既有: 極限命迴舞鬥家 , 極限命迴影武者 , 極限命迴追獵 , 極高血防巫師

(因為迴高既比人打會成日miss , 高血防既巫放左回血狀態係身上可以話係好難殺 , 而且某幾種技能命中十分之高)

但如果全面性黎講 , 個人覺得高級裝備既影武者係比較吃香

因為我本身玩追獵 , 就算100%命中如果對方有格擋+巨蟹或牡羊助陣..都會好快落地 , 令對方再度組織攻勢

kby9962 發表於 26-3-2010 10:50:34

忍者掛      佢單打好似好屈

kakababy 發表於 21-4-2010 23:35:42

沒可能是舞鬥= ="
舞鬥..只是打怪...刷副本快...
PS 舞鬥..來來去去..也是..電...轉轉轉...升龍拳...沒了....一到2轉..那些技能....跟一轉..沒什麼分別= ="
  只是...轉轉轉.會動了= ="...可以轉去別的地方....! 技能..也沒..沒什麼特別....也是..刷怪一流吧...(苦笑...)
   因為我以前常常被我朋友SM= ="(我朋友..是hunter)

說到pvp.... 騎士...忍者...hunter 才是王道....
騎士的反盾...可怕..
忍者的技能+ 技術...可怕..
hunter..一被挑空..你可以放下keyboard..看看你如何被SM....(汗)

hunter~KO~> 騎~KO~>忍~KO~>hunter

3個職..相克..(別人說的@.@")
頁: [1]
查看完整版本: 咩職PvP好?