freedom040542 發表於 30-12-2014 18:28:19

[diu你] [fk you] 講下G1有幾賤啦

呢個月,驚瘟班on9仔擺到明要賺到絕。
聖誕冇送機活動,但驚瘟推出好多新機,咁就氹到成班on9仔唔記得左,個個癲哂咁去課金。
唔止咁樣,驚瘟重要絕到maximise玩家課金嘅可能性,唔課唔比玩。

首先,佢推出多左一個扭蛋機,有預謀咁將之前嘅G扭蛋機率轉左落新嘅coin扭蛋機度。
要知道之前大家儲落嘅機率冇得再用G黎得到新機,唯有買點先可以用番d機率,否則就等下個月更新。
驚瘟甚至可能會借d耳清機率。
而呢部繼承機率嘅扭蛋機機體少過另一部coin扭蛋機,證明左驚瘟係知道呢樣野先咁做害人。

第二,佢推出嘅新機全部剩係係coin扭蛋機度,完全係冇聖誕福利。
再之,新機之中白字S居然都要加錢先可以放係空格度。
呢一樣野違反左自定扭蛋機嘅規則,係驚瘟呃錢嘅另一手段。

第三,為左maximise利潤,佢地決定封左好少買點嘅海外玩家ip。
真係好9彩我冇叫我屋企人幫我買點,否則中哂伏。
hi你驚瘟班死hihi,我係唔會買點架!

大家不知不覺間中哂計。唉。

bevisyin 發表於 30-12-2014 18:54:51

台灣冇事:lol:

wuyue6631 發表於 30-12-2014 19:15:10

海外玩家封左ip??

henry9207 發表於 30-12-2014 20:28:00

中肯少少咁講,既然渣都盡都搵唔到錢,不如賣比其他遊戲開發商(當然,同原廠傾掂先)
人地比得錢買呢隻game當然有資金去發展,宣傳
最主要唔好清曬舊玩家既檔案,我唔想重頭升過~

隠青 發表於 31-12-2014 01:58:27

大把G幣,冇有怕,可以抽番之前錯過的舊sr,好野

derek9394 發表於 31-12-2014 09:46:30

你絛友真係好煩,乜都中意嘈,嘈得黎又無pt.
推出嘅新機全部剩係係coin扭蛋機度?
木瓜既red bull,Duel/buster,
G木瓜既red bull,Duel/buster(仲有隻之前出過既雷雞)幸扭無正流星再生乜黎ga?
起碼好過以前派舊S機益新人,老手永遠無乜着數既活動

freedom040542 發表於 31-12-2014 09:58:59

你絛友真係好煩,乜都中意嘈,嘈得黎又無pt.
推出嘅新機全部剩係係coin扭蛋機度?
木瓜既red bull,Duel/buster ...
derek9394 發表於 31-12-2014 09:46 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif

我冇point?
木瓜新機之前幾個月都有
上個月開始出現完整S機而非coupon 但抽中機既機率低左
而我講既新機主要係講港服首發果幾部同埋一眾SR
至於隻V機同隻合體機本身預左冷門
V機冇乜人識 合體機廢

無正流星再生本來就會出 我已經儲好機率等抽
點知驚瘟班**換左蛋機機率

驚瘟做到咁絕你都冇感覺 真係on9

papageno 發表於 31-12-2014 10:23:51

呢個月,驚瘟班on9仔擺到明要賺到絕。
聖誕冇送機活動,但驚瘟推出好多新機,咁就氹到成班on9仔唔記得左, ...
freedom040542 發表於 30-12-2014 18:28 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif

你最尾個點封海外IP 唔合理, 佢封你海外IP點maximize 個利潤? 少左幾丁友玩個SERVER 負荷細D?
唔封你先maximize利潤啊, 無人開場玩, 直頭連人氣都無, 真係搵鬼買點..
封海外IP應該唔關驚溫事

derek9394 發表於 31-12-2014 10:42:56

我冇point?
木瓜新機之前幾個月都有
上個月開始出現完整S機而非coupon 但抽中機既機率低左
而我講既 ...
freedom040542 發表於 31-12-2014 09:58 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
我完全唔覺有問題,老手座底幾百萬G.加上xmas雙經日任,一日都過萬
都唔知你儲機率做乜,自定價錢又唔會升
比新機你玩又嫌三嫌四,冷門又點?好用就得.

freedom040542 發表於 31-12-2014 12:25:10

我完全唔覺有問題,老手座底幾百萬G.加上xmas雙經日任,一日都過萬
都唔知你儲機率做乜,自定價錢又唔會升
比 ...
derek9394 發表於 31-12-2014 10:42 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif

老手座底百幾萬? 我諗如果你唔買點而又keep住有抽機合機 有百幾萬既機會近乎0
何況上次有清G事件 唔少心八掛下玩左既人都清哂G 你肯定佢地有百幾萬?
xmas雙經日任呢d野成日有 你當係驚瘟恩賜?
儲唔儲機率係我決定 按足規則黎玩
抽到紅字抽唔到咪當儲機率囉 順便放棄果部機等更好既新機 咁既事都要你明?
出新機係online game理所當然 木瓜又唔係免費 大喇喇10萬先抽到50次 都未夠一round
咁你又當驚瘟益玩家 你真係幾容易滿足下
就係多得你呢d袋住先既人
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8
查看完整版本: [diu你] [fk you] 講下G1有幾賤啦