樂古Nakuz

標題: 問野! [打印本頁]

作者: kiulingho123    時間: 7-2-2009 17:21
標題: 問野!
我是36lv。我有禮服左右,光0龍頭,兔下
我買了450點, 我現在可以做什麼??
作者: bryankwan    時間: 8-2-2009 11:29
放左佢搵下錢is ok
作者: 童話獵人    時間: 8-2-2009 14:03
等升到50lv後buy c子
作者: kiulingho123    時間: 8-2-2009 16:50
sell 450點,光0龍頭 換c翼ok? [[bao_24]]
作者: Quoll    時間: 9-2-2009 16:35
你將450點放左去可得大約1500m. 其實C翼不是勁星古很多. 但C翼要over4000m, 星古1300-1400m. 你不如用賣點所得的$買星古+圓舞最好.
作者: 卍龍乂王    時間: 9-2-2009 19:57
我是36lv。我有禮服左右,光0龍頭,兔下。
我買了450點, 我現在可以做什麼?? 買個星古/c甲   最好當然就係買新c啦@@~
作者: tkl1803    時間: 20-2-2009 21:34
放左d點佢.......用錢叫人帶升=]可以叫我帶你...戀楓x倫‵
作者: ︴小顛。    時間: 20-2-2009 22:51
買月水^_^
升到5經 ^_^
GDGD
作者: 戀楓×成°    時間: 26-2-2009 17:24
升lv先la
作者: 卍龍乂王    時間: 26-2-2009 17:49
我買了450點, 我現在可以做什麼??升到50開c子/收星古
作者: 夜月朽    時間: 26-2-2009 19:58
10# 卍龍乂王

C子71lv先開,唔係既話幾哂下

我都覺你e家升lv先,升到60-70到爆5經升上去
作者: 戀楓×成°    時間: 26-2-2009 21:42
升到80lv先開c甲    如果你想開50lvc甲   你41lv 可以開到50lv
作者: mankit626    時間: 14-3-2009 17:20
到41lv 買流星c
作者: 卍龍乂王    時間: 18-3-2009 15:56
我買了450點, 我現在可以做什麼?? 第2方法....放點出去..買個羽頭/決星箱/買理禮上下之前買招圓舞因為禮s+幸...之後買少少買定個新頭...如果想升快d lv就買月水打五經/抽娃抽d雙經..
作者: c9879379373    時間: 9-4-2009 22:46
買星古最好-.-你中2可以放左d點佢換$ 就仲好......
我覺得你最好升到夠lv ....之後你先好再買果d 裝....
如果唔係你買左遲d 又買就唔好...所以你e 家用黎升lv 先......
唔明再問我吧!_!

作者: c9879379373    時間: 9-4-2009 22:47
買星古最好-.-你中2可以放左d點佢換$ 就仲好......
我覺得你最好升到夠lv ....之後你先好再買果d 裝....
如果唔係你買左遲d 又買就唔好...所以你e 家用黎升lv 先......
唔明再問我吧!_!

作者: 卍龍乂王    時間: 14-4-2009 20:46
第二方法
買月水/娃娃放出去 之後平收張點
or等有需要點個時ge活動貴放出去~就可以搵到好多錢
都可以買個鋼守升寵用 買支月水打5經 高lv少少沖lv
作者: `小樂〞    時間: 14-4-2009 23:47
買5經升lv囉
作者: 火霧戰士    時間: 15-4-2009 13:30
買5經升lv is good
作者: hi佬    時間: 24-4-2009 11:38
放左佢   /  等到星夢出新野先用

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://in.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2