樂古Nakuz

標題: 跑online外掛 買野唔洗比錢(更新版) [打印本頁]

作者: sallycarman    時間: 8-12-2009 20:08
標題: 跑online外掛 買野唔洗比錢(更新版)
步驟開始
1.進入跑online商店點選你要的東西按贈送!(禮物)
2.贈送的名稱:kamantsui28(這個是跑online官方人員的封閉帳號)
3.所以此用戶會發生問題不能接受任何贈送的物品!
4.跑online商店和鍊金店會出現 「贈送過程發生錯誤!」
5.因為發生錯誤所以沒送去也不會扣TR或點數
6.物品贈送完後,登出再登入就會出現你要的物品 !
7.一定不會被封ac
8.如贈送點數的物品會比較快些和成功些
9.20000TR-39999TR成功率(50%)要等20分鐘
10.40000TR-59999TR成功率(65%)要等15分鐘
11.60000TR-79999TR成功率(80%)要等10分鐘
12.10點-59點成功率(70%)要等5分鐘
13.60點-199點成功率(80%)要等3分鐘
14.200點-249點成功率(90%)要等2分鐘
15.贈送超過79999TR和249點成功率(100%)要等1分鐘
優惠:
16.在商店贈送「很辣啊」成功率(60%)要等2分鐘,系統會贈送寵物「吉尼」給你
17.在商店贈送「生命的恩賜」成功率(70%)要等2分鐘,系統會寵物「水精靈」給你
18.在錬金店贈送「熊貓俠變身器」成功率(95%)要等2分鐘系統會贈送300點數和5000TR給你
19. 在錬金店贈送任何的獅身人面像的物品成功率(95%)要等3分鐘系統會贈送350點數和6500TR給你

本人都試過, 得架, 信得過!
作者: 風之巒﹏思    時間: 9-12-2009 20:35
昆人用第2種方法啦
呢種 out哂啦,,,
作者: kelever    時間: 12-12-2009 20:45
跑online外掛 買野唔洗比錢(更新版)

步驟開始
2.贈送的名稱:kelever000(這個是跑online官方人員的封閉帳號)
3.所以此用戶會發生問題不能接受任何贈送的物品!
4.跑online商店和鍊金店會出現 「贈送過程發生錯誤!」
5.因為發生錯誤所以沒送去也不會扣TR或點數
6.物品贈送完後,登出再登入就會出現你要的物品 !
7.一定不會被封ac
8.如贈送點數的物品會比較快些和成功些
9.20000TR-39999TR成功率(50%)要等20分鐘
10.40000TR-59999TR成功率(65%)要等15分鐘
11.60000TR-79999TR成功率(80%)要等10分鐘
12.10點-59點成功率(70%)要等5分鐘
13.60點-199點成功率(80%)要等3分鐘
14.200點-249點成功率(90%)要等2分鐘
15.贈送超過79999TR和249點成功率(100%)要等1分鐘
優惠:
16.在商店贈送「很辣啊」成功率(60%)要等2分鐘,系統會贈送寵物「吉尼」給你
17.在商店贈送「生命的恩賜」成功率(70%)要等2分鐘,系統會寵物「水精靈」給你
18.在錬金店贈送「熊貓俠變身器」成功率(95%)要等2分鐘系統會贈送300點數和5000TR給你
19. 在錬金店贈送任何的獅身人面像的物品成功率(95%)要等3分鐘系統會贈送350點數和6500TR給你

本人都試過, 得架, 信得過!
作者: 囧~~神    時間: 16-12-2009 20:38
白痴 咩年代呀 仲用e d方法
作者: loveanthonychau    時間: 18-12-2009 10:54
以為搵個高級d會員黎,,就可以昆到人咩???
作者: 傑傑=]]]    時間: 21-12-2009 16:05
本人都試過, 得架, 信得過
作者: codyphy    時間: 27-12-2009 18:17
呢個方法睇過1千9百9十9次啦-0-
作者: 27036211    時間: 12-1-2010 19:18
依個方法昆人通街都係啦
作者: ceci9712    時間: 13-1-2010 14:13
-口- 幾年前都系呢個方法 依家都系;-
作者: YOYO132    時間: 18-1-2010 18:45
樓主好out
作者: 1527682    時間: 27-1-2010 21:44
咁有無人試過- -?
作者: Tonyson    時間: 12-2-2010 22:51
kamantsui28係你自己個帳號!
想我地buy野比你姐~~
作者: 聰聰=]    時間: 15-2-2010 15:27
3年都係咁呃
呢加都係咁
作者: jimmy1zz    時間: 16-2-2010 22:13
唉!呢D N年前就唔得啦!on膠膠
作者: 田中鬪莉王    時間: 18-2-2010 19:43
搞錯
講外掛冇人ban
成何體統-3-
作者: ╒軒X╕    時間: 19-2-2010 03:43
叫跑封左個AC佢- -
好憎昆9
作者: Tonyson    時間: 20-2-2010 23:50
依個方法昆人通街都係啦
作者: c553881179    時間: 28-2-2010 07:14
昆人通街都係啦-.-
作者: 冰仔jack    時間: 28-2-2010 20:07
唉~扮曬野~呢個掛一早就唔用得啦~ 一入就彈 (比個程式查到)(封帳) 咪用掛啦
作者: phz3t32b    時間: 3-3-2010 22:13
作者: s11133355577    時間: 4-3-2010 16:55
收皮啦
小學雞@...@
作者: Rex Tamkw    時間: 4-3-2010 20:33
下次如果想呃人既話 唔該諗一個新d既方法~~唔該~
作者: dj24592511    時間: 24-3-2010 20:31
真????????????????????/
作者: kukei12    時間: 7-4-2010 18:42
好耐既野...仲用.
作者: KCxD    時間: 10-4-2010 13:20
樓主好廢啊
作者: yipkwanyi    時間: 17-4-2010 21:18
我入左比你啦
睇下收唔收到
作者: 暴走可樂    時間: 19-4-2010 21:34
救命..
樓主會唔會天真左少少= ="?
個方法好白痴呀/.\"
作者: lokatik    時間: 19-4-2010 23:25
算吧la你 個方法幾年前已經用緊
昆人送野比你 好狗呀
作者: 少夜    時間: 30-6-2010 09:16
試過唔得 點算先 樓主die全家??
作者: ABCA6527    時間: 3-7-2010 05:04
唔得架,我自己試過
作者: crazystarz    時間: 28-12-2010 02:02
回復 1# sallycarman

愛你老母系收皮啦on9仔,out啦out啦,下水啦柒頭皮
作者: kench88    時間: 29-12-2010 21:19
吊 傻仔=.= 戈戈咪係自己泥個囉
作者: acvbnlort    時間: 30-12-2010 18:03
昆9  我知你跑名叫kamantsui28
作者: a24824885    時間: 4-4-2011 23:42
死昆9~
作者: a041136    時間: 5-4-2011 12:58
核昆人都用第二D計啦.....e個昆人方法都係D小學雞大家抄大家咁樣...
好心你地自己反思下啦....想要點咪自己買囉....冇錢就唔好學人地打機啦
作者: a041136    時間: 5-4-2011 13:00
跑online外掛 買野唔洗比錢(更新版)

步驟開始
2.贈送的名 ...
kelever 發表於 12-12-2009 20:45

咁果d唔得既幾% or十幾%咪姐係送野比你隻帳既人囉...

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://in.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2