樂古Nakuz

標題: 小弟百思不得其解/__\ [打印本頁]

作者: 子謙x0x    時間: 3-9-2011 04:29
標題: 小弟百思不得其解/__\

點解魔打力要赤上獸...力打魔唔洗赤下獸??

是咁的 某年某月某日某一個晚上
呀成哥就約我挑機.1on1 只獸
我事前已經講左魔職打力職要赤上獸..點知..

我打到一半都已經覺唔對路停左手冇打.
因為成哥d(防裝太防),我打極都打唔入.好傷心.

之後搞完一輪佢終於組左我.

今次我望實佢行血尼玩..唔知系咪我望住佢行血尼玩佢d防裝會冇咁防..
凸然我又打得入bo.點解呢...
但佢死左先後.要求我赤下獸同佢打..
死喇,小弟我真系打交小...我真系唔知力打魔要赤下獸架..
佢話一向都要喎.(你鬼有玩過只獸打交咩.一向都要)
得行真系要買番本星夢攻略喇.
就系我叫佢上樂古開post問人之際.佢已經好快咁獸左.
我心諗:_ _喇今次...冇睇佢行血tim.

點知最後佢真系用左佢最勁個set防裝打,
成哥,你set防裝咁勁...有邊隻力職唔輸比你呀..
同埋你set防裝咁勁..都唔洗我赤下獸你都嬴喇..
對唔住呀成哥我屈左你冇赤上獸tim.我唔知道世間上有set裝可以咁防.
我以後真系要多多練習打魔職.經過今次之後,我終於要咩系真真正正既魔職
唉送你一句野:
若要人不知 唔好咁低B

點解我仿赤ac你都要打到咁撚矛先.呀唔系..系點解我仿赤ac你都要玩到咁防先!

呀...仲有呢..你系香港人尼架..唔好比人洗左腦喇..一時打書面語  一時又口語.
我明白點解咁多人叫你成狗喇成狗.
作者: 柒小樑    時間: 3-9-2011 04:39
頭香第1名!!
作者: chie.shi    時間: 3-9-2011 04:39
我都被你們香港人影響啦
作者: 柒小樑    時間: 3-9-2011 04:40
洗吾洗我e名星夢新手教你打架^^我e+先知力打魔要用赤下獸..難度你要開班教授我地玩;o;o??
作者: 子謙x0x    時間: 3-9-2011 04:43
我決定左喇..我要跟成哥學打交!
作者: 柒小樑    時間: 3-9-2011 10:26
教埋我順便
作者: 我係邊個?﹏?    時間: 3-9-2011 12:33
嘩!好鬼神呀佢set防裝>_< 我都想學呀 人地好似有埋神機甲卡...
作者: 恨星    時間: 3-9-2011 13:18
神狗成^^
作者: 雞雞    時間: 3-9-2011 14:21
若要人不知 唔好咁低B

好句
作者: ×邪戀°流    時間: 3-9-2011 17:50
我睇到''若要人不知 唔好咁低B''到笑左囉.
原來力職打魔職要赤下獸..
不如吾好著比妳洗紅..?
                                                          By;流`
作者: bryankwan    時間: 3-9-2011 22:06

''正常人'' 都知道赤上係多赤下成1倍防~咁''正常人''魔職打力職係要''正''赤上+10獸(除非你冇)
輸左就叫''力職''赤下獸~你第1日1on1?_? 我都知你唔識''1on1'' 因為你唔係''正常人'' 7_7'' 成狗你明唔明?? 比心機讀好d書啦毒男;P
作者: 星夜仔仔    時間: 3-9-2011 22:15

作者: `;:{P0CHi}﹡    時間: 3-9-2011 23:27
謙謙叻仔^^
作者: littlematt    時間: 3-9-2011 23:39
謙謙叻仔^^
`;:{P0CHi}﹡ 發表於 3-9-2011 23:27

旺財早早.

佢果時話獸印之後留防系佢發明先^_^ 
 心諗吾通就系甘!?
作者: chie.shi    時間: 3-9-2011 23:44
回復 11# bryankwan

我現在才知
''正常人'' 都知道赤上係多赤下成1倍防 <<
那我算不正常咩豬哥 :< ?
作者: 子謙x0x    時間: 4-9-2011 03:38
唉~人地用太劍都打嬴我我一定要好好檢討..
作者: 恨星    時間: 4-9-2011 22:07
回復  bryankwan

我現在才知
''正常人'' 都知道赤上係多赤下成1倍防
chie.shi 發表於 3-9-2011 23:44

點點瑄@@
作者: chie.shi    時間: 4-9-2011 23:31
點點瑄@@
恨星 發表於 4-9-2011 22:07

點點星幹嘛=口=
我很正常吧 ?
作者: angelalove    時間: 5-9-2011 00:02
哈哈..
好好笑呀..
謙謙你做咩咁冇聊同佢打架- -?
作者: chie.shi    時間: 5-9-2011 00:42
哈哈..
好好笑呀..
angelalove 發表於 5-9-2011 00:02

小愛 ><

事情說來話長阿
他都要跟人裝熟 .. 又沒跟他講話 sad !
作者: 子謙x0x    時間: 5-9-2011 15:24
哈哈..
好好笑呀..
angelalove 發表於 5-9-2011 00:02

人地傾緊計佢無喇喇扮fd答嗲
仲撩人打交.. 我個時心都荒埋...有高手撩我打交 怕怕..
作者: angelalove    時間: 8-9-2011 20:22
哈哈..
你地好好笑呀..
真係想睇果時ge情況..一定笑死我..
作者: 輝x尐輝    時間: 11-9-2011 14:58
字海唔多想睇- -

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://in.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2