樂古Nakuz

標題: 鎖球權?進階一下好不好? [打印本頁]

作者: 毛主席萬歲    時間: 7-11-2011 20:54
標題: 鎖球權?進階一下好不好?
當班低級外掛使用者用緊推波百分百,鎖球權既時候,遇上高級加速西,即刻比人大炒
真是柒到甩碌:lol
呢個社會冇一技傍身真係難以生存
作者: brian12345    時間: 7-11-2011 21:15
其實我都懷疑係唔係出左新外掛....
我成日見D人無啦啦會加速跟著閃左去隊友後面射三分
唔係話飄去某一個三分位射三分個隻...
係好似係傳波加速後個種...不過佢係普通帶波(運球)咁無啦啦加速
作者: 毛主席萬歲    時間: 7-11-2011 21:31
其實我都懷疑係唔係出左新外掛....
我成日見D人無啦啦會加速跟著閃左去隊友後面射三分
唔係話飄去某一個三 ...
brian12345 發表於 7-11-2011 21:15

加速有2隻狀況
我岩岩果場遇到晒2種,1種我自己知,1種睇rp先知
第1,飄啦,成日都見,飄得勁既時候好似外掛6萬咁滑過去,正常應該冇咩可能,除非佢手速快到hihi滑到3分就關左外掛..
第2點就係人為既加速,當你撞跌人時,汁左人地個波,向內線跑,而咁岩人地又起身,追住你方向向內線跑,就會推住你行,超行
作者: 毛主席萬歲    時間: 7-11-2011 22:59
今晚玩得很開心,sg野團遇到2個識玩既,雖然以前係仇人既朋友:lol
原來2個月冇玩d技術未算生疏,只係野團太多岸夠發揮唔到出黎
巧開新0.<
作者: brian12345    時間: 7-11-2011 23:12
我講個隻唔係你所講個兩隻
係普通自己運球無啦啦會加速...類似閃過去咁
跟著就3分 即係普通行黎行去咁樣
作者: 毛主席萬歲    時間: 7-11-2011 23:16
冇聽過同冇見過呢種
喂,巴哈外掛區你朋友係某rp上鏡 qq
作者: brian12345    時間: 8-11-2011 20:20
我朋友多的是
但請不要將跟我組過隊的列為我的朋友
謝謝
我今天又遇到一堆外掛害我玩不夠5場就下限
還遇到三個港仔組隊 拋下sf外掛就不帶走一點雲彩走了

作者: 毛主席萬歲    時間: 8-11-2011 20:22
我朋友多的是
但請不要將跟我組過隊的列為我的朋友
謝謝
我今天又遇到一堆外掛害我玩不夠5場就下限
還遇到 ...
brian12345 發表於 8-11-2011 20:20

sf本來就外掛
作者: brian12345    時間: 8-11-2011 20:29
恩啊還被外掛吃
現在外掛都變聰明
2:30後才露出狐狸尾巴
我隨口也能數出幾個外掛
永遠了 孤傲魔 史咕比 舞翩翩
後兩個是pf 都是擁有神手中距全進不能蓋的灌籃
特別最後一位更為注目
http://forum.gamer.com.tw/C.php? ... A=88231&tnum=12
作者: 毛主席萬歲    時間: 8-11-2011 20:44
耶記也有春天
作者: brian12345    時間: 8-11-2011 20:46
哦原來講緊依條友
我識佢老鼠
聽同隊既都話信佢無開
事實證明一切 拿拿林dl黎睇下先
作者: 毛主席萬歲    時間: 8-11-2011 20:56
睇完先講啦
作者: brian12345    時間: 8-11-2011 21:12

文仲要係同佢同隊喎: o )
其實都好明顯係外掛架喇
其一.中距離全部入哂,fake人後尾比人抄截個種射波都入
其二.先摒除對面PF係唔係外掛,可以介定既係同隊中鋒蓋PF無可能100%,但係耶穌就可以100%咁blk落黎
仲要下下都會發動不屈,巴哈有人提過話將沖撞改到異常blk人就會令到人100%發動不屈
其三.補時4秒入3分
種種因素出現任何一樣都無咁明顯但係集埋一齊就已經有好足夠既證據證明
btw..我睇幾項巴哈d人都有人講 唔知仲有冇其他

補充:特別係蓋火鍋方面已經明顯到喊....隔係旁邊咁樣吸過去,係籃底blk飛身個類(唔係指距離),中鋒都好難blk落黎 要面貼面或者旁邊吸
另外我覺得同佢同隊既都已經知道佢係外掛啦,唔係既後尾隻中鋒點會等pf發動不屈再blk?
作者: brian12345    時間: 8-11-2011 21:14
不過我都預左班盲目幫人既死狗會用種種原因去反駁架喇
乜野速度無異
fake個種都會比人挑高個波
會比人撞跌etc
作者: 毛主席萬歲    時間: 8-11-2011 22:12
文仲要係同佢同隊喎: o )
其實都好明顯係外掛架喇
其一.中距離全部入哂,fake人後尾比人抄截個種射波都入
其 ...
brian12345 發表於 8-11-2011 21:12

你呢d識d唔識d既咪聽人9 up啦
咩野衝撞異常,頂佢咩
係因為超籃既新功能,超級模式
超級模式好處:
1.命中百分百,推波都一樣百分百
2.火鍋只要唔超出最晚既時間點,全部巴晒
3.100%巴火鍋之餘又唔會將人巴出3分線,姐係可以扮到衝撞好低咁,係技術好先巴到qq

壞處,你都可以理解成超級模式既辯認特徵:
1.傳球易失誤
2.比人抄波,同人地扭黎扭去爭球權時按d會命中(因為正常人係極之低機會命中)
3.重點:巴火鍋,只要對方裝左不屈,對方"必定發動"不屈,所以遇到裝左不屈既人就要聰明地換返做正常衝撞,例如150,或者6萬衝,咁就唔會令到人地無限發動不屈
4:重點:無視任何人之卡位發動極速,理得你幾百萬人w住重壘又好咩都好,一律w收波,f 極速發動
作者: 毛主席萬歲    時間: 8-11-2011 22:23
醒下啦,仲講咩明唔明顯,120%係用左超級模式呀
不過佢用得好低級,不懂變通,做不了高手
作者: brian12345    時間: 8-11-2011 23:22
知你威威喇
作者: 小小傻    時間: 9-11-2011 02:42

心靈姐又幫我上左一堂
唔怪得d人飛咁遠

至於閃身果隻 我大概係知邊樣
果個真係lag機變成
條友訓低或撲波之後運球都係lag
到佢射波果一刻先修正佢位置
所以會見到佢原地起手但個人識飛

p.s. : 以我所知既外掛真係有瞬閃 但樣子不太一樣
作者: 毛主席萬歲    時間: 9-11-2011 08:20

老老實實,依家打波真係要隨身帶埋某程式
一個比鎖球還強還霸道的東西
前晚打1x場,70%小改,20%大改,10%新手
作者: brian12345    時間: 9-11-2011 16:05

無啦啦加速係指普通運球但係會變速
無其他動作的

留名睇fs幾時汁粒
作者: 小小傻    時間: 9-11-2011 17:32
恩 周街都係咁
d中鋒仲可以3.0以上就知有料
我低能力 又成日玩4場lag兩場
咁都可以2.6就真係好彩
作者: sky1122336699    時間: 10-11-2011 21:46
加速有2隻狀況
我岩岩果場遇到晒2種,1種我自己知,1種睇rp先知
第1,飄啦,成日都見,飄得勁既時候好似 ...
毛主席萬歲 發表於 2011-11-7 09:31 PM

咁人地傳比佢 佢一直漂 到左要射先停係第一隻?

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://in.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2