樓主: flareon
打印 上一主題 下一主題

[綜合討論] NFSW資料/教學站(更新於 8/8) 有車評呀入黎睇啦

關閉 [複製鏈接]
 樓主| flareon 發表於 | 顯示全部樓層
UM..可以整既- -" 不過我無所有車-__-
好易姐= = 一條片過 係UPLOAD要耐少少
我無呀- -不過我可以托人拍既- -
其實我未下架之前已經買左 所以無試到 不過有D朋友話買到 所以先貼上黎-0-
好 改左 咁上限係幾多(我自己估係6000以下-_-
I MEAN GAME入面幾多RPM先係低RPM- -
我估計佢係話上限既低 咁幾高上限先算低呢- -?
咁的確有人唔明技能有咩用既..唔係個個都英文勁
係 諗諗下我覺得黑名單無乜意思 反正都有左車評果PART- -
1.基本上無論幾多人你睇人地都係會LAG架喇-_- 始終係海外既GAME
2.50LV係頂
3. 我用KM/H 你用MPH 所以先差好多 -_-
你係指TEAM ESCAPE定PURSUIT
PURSUIT就係睇HEAT LVL而定的
TEAM ESCAPE就係睇個任既LVL(或者車既TIER)
FB群比較討論熱烈
HS同UG既警係特別硬同大力的 無解 -_-
ZL1只係中上 無NOS 轉向唔突出 直線又唔係特別快
#1有個LINK 有TUNE車表的
你想我更新D咩= =
STRONG FINISHER就是當道具 "ONE MORE LAP"(即是加圈) 啟動時 車的頂速,加速,轉向能力都會有所提升
自己 所有技能都只係會對自己有效
1.無得RE
2. 如果你得閒可以既._.先說聲感謝了
可以咁講 不過 T2部份重有好多選擇的
T3我所舉出既都係有強力NOS 有D係無強力NOS但一樣OK強的
SET車表既話SHOP裝當然得 不過效果可能唔係太明顯
神級果4部 其中M1最穩定
很好!非常感謝!
(懶得COPY&PASTE 直接叫人地DL算了._.
NOS means Nitrous
Its a powerup that accel. your car in a short period.
High Stake/underground 萬有刷點
人品問題 努力一下吧-_-
1.都係果句 你要撞既話就開道具撞吧 SKILLMOD幫助唔大
2.M1 加速唔慢 而且易上手 咩賽道都唔怕既萬能車
相對地 ZONDA 只係直路王 玩D比較多彎既路會好吃力 因為轉向真係唔夠
呢個要問番EA 我平時做未遇過呢種情況 -_-
見到咁多人問一D相同既問題 我真係忍唔住要推一推
爬下文真係咁難咩
定係其實只係有一箱情願-.-
TIER最大既分別就係極速 你預T1-T2-T3 極速間隔係20-30KM/H
如果你想升LV同賺錢快就玩TE
3LV應該玩到OUTLAW(T1-TE)
升到7LV後轉玩ALL-IN(T1-TE)
咁你升LV就會好快(不過ALL-IN比較難玩 時限較短 要熟習)
RX7現時已下架 即係無得買
我懶 無更新個POST -_-
竟然重有人回我呢個OUTDATED既POST 好感動
快速回復 返回頂部 返回列表