打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 新團事宜

關閉 [複製鏈接]
原帖由 丫文-_- 於 11-1-2008 12:12 發表

唔好怪我串 我覺得你地sex 3個都係得把口

原因?   好簡單....sex隻pf...又話人地驚...咁距有無諗過人地驚乜?,,,整係識插人地...有用麼?....人地驚都係唔想個團唔掂.....
插人前諗下人地點解咁諗啦 好心你地

very sorry~我本身都唔想出聲~

但係你一句 sex3個 我實在迫不得已要講兩句~

唉...話你又驚你嬲...唔話你我又忍唔到口......

你都識講你「覺得」啦~

你覺得我地得把口丫嘛...咁事實點呀...

事實咪你係度用肺講野~豪無建樹囉~

我地處事作風一向係與眾不同~並唔係人云亦云~

我地俾個 idea出黎~

你呢d 路人就走出黎指指點點~你對我地有意見既~又唔見你俾d有供獻既提議出黎?

你覺得我地得把口~你即係覺得你自己俾我地更有效率啦?

再問多句~你自己果邊又攪成點呀...?...高層~

真係唔知你憑乜野話我地得把口...

咪借勢係度挑釁我地啦....

我想做幕後好耐咖喇...

唔好得閒就彈件蛋散出黎挑釁啦唔該......
回復 支持 反對

原帖由 SEXMonster 於 12-1-2008 02:24 發表

very sorry~我本身都唔想出聲~

但係你一句 sex3個 我實在迫不得已要講兩句~

唉...話你又驚你嬲...唔話你我又忍唔到口......

你都識講你「覺得」啦~

你覺得我地得把口丫嘛...咁事實點呀...

事實咪 ...

由第一日開始~已經大把呢d咁既人出黎~

係都要唔理咩事都好~串左我地先~

用下腦啦~串人講道行~唔係毫無章法咁串~

自己又唔係叻過人~就學人去批評人~

哥哥仔~你 "憑咩" 批評我地3個?希望你知自己做緊一樣好不智既野啦~

下次~想串我地3兄弟既~叻過我地咪串到囉~唔好想出名想型就扲我地3兄弟做踏腳石~

仲有~以後做哂功課先串我地~咩都唔知就以為自己"係"左~

我唔係俾面你團長~我洗留餘地俾你呢個"高層"?

佢份人唔似你咋~你好彩~如果唔係你仲肉酸呀~打狗都要睇主人面:handshake

回復 支持 反對

相嗌唔好口 ~_~
夠僵就隻揪

講多無謂啦,呵呵
回復 支持 反對

原帖由 maurice 於 12-1-2008 14:02 發表
相嗌唔好口 ~_~
夠僵就隻揪

講多無謂啦,呵呵

我地會怕隻抽嗎 ;P
回復 支持 反對

原帖由 SEXMyLam 於 12-1-2008 07:50 發表

由第一日開始~已經大把呢d咁既人出黎~

係都要唔理咩事都好~串左我地先~

用下腦啦~串人講道行~唔係毫無章法咁串~

自己又唔係叻過人~就學人去批評人~

哥哥仔~你 "憑咩" 批評我地3個?希望你知自己做緊一樣 ...

打機講機品 串人講道行    大佬好野...
回復 支持 反對

回復 22# 的帖子

仔仔  多一事 不如小一事  生哥比得你管 個團 都唔想你同其他團有口角之爭
回復 支持 反對

原帖由 檸檬 於 12-1-2008 16:21 發表
仔仔  多一事 不如小一事  生哥比得你管 個團 都唔想你同其他團有口角之爭

;P 你是山林風本人嗎..........
回復 支持 反對

回復 37# 的帖子

我份人愛狠分明

愛邊個........狠邊個......

但唔係 係人都會狠......只狠世界傻仔太多了
回復 支持 反對

原帖由 SEXMonster 於 12-1-2008 07:51 發表

我地會怕隻抽嗎 ;P

所以咪叫你地抽過囉
最好拍埋片比大家睇
等緊好戲
相嗌唔好口,夠僵就隻揪
相嗌唔好口,夠僵就隻揪
相嗌唔好口,夠僵就隻揪
相嗌唔好口,夠僵就隻揪
相嗌唔好口,夠僵就隻揪
相嗌唔好口,夠僵就隻揪
相嗌唔好口,夠僵就隻揪
回復 支持 反對

原帖由 maurice 於 12-1-2008 17:08 發表

所以咪叫你地抽過囉
最好拍埋片比大家睇
等緊好戲
相嗌唔好口,夠僵就隻揪
相嗌唔好口,夠僵就隻揪
相嗌唔好口,夠僵就隻揪
相嗌唔好口,夠僵就隻揪
相嗌唔好口,夠僵就隻揪
相嗌唔好口,夠僵就隻揪
相嗌唔好口 ...

who a u ? 乜家陣我地做野要俾人點咖咩 ?  

你咁想揪 你搵隊同我地揪   兩隊 三隊都ok  ...

8分雙抄 11分雙抄  20分 三抄   賭 真錢 100蚊一場

出黎網吧 當面打 即場俾錢 ^o^ 無謂有賴lag 賴乜 賴乜既情況出現~

最多入網吧費 我請 :handshake   因為 就咁 隻揪 好無引~ ..一來晒時間 二來無聊~

有d賭注先好玩咖嘛   同埋唔關你事 就唔洗出聲咖 知無..
回復 支持 反對