打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 你心目中既 DREAM TEAM 5人名單 ( HK )

原帖由 閃電俠文仔 於 7-8-2008 16:41 發表
我的祖母傳球動作還比他快
這句令我笑了~

NBA live選秀入面有句差唔多~_~
而且我係講事實唔係搞gag ~0~
回復 支持 反對

ha不如攪番個
香港fs選秀
回復 支持 反對

原帖由 GhostofHarry 於 7-8-2008 16:20 發表
C ------   NELLY/ 嗶嗶  (火鍋能力可怕,  不過2個人blk法唔同)
PF----------   leon  (???)
SF -------------  saga  (ok ge)
sg -------------      7 yin   (sm speed  ,  3分穩定 ,  有單打能力)
pg ------- ...

嗶嗶 同NELLY唔係一個層次 嗶嗶認真果時你會知道咩野係世界第二

P.S. 咩野叫OK GE!??
回復 支持 反對

原帖由 愛Jay 於 8-8-2008 08:39 發表
ha不如攪番個
香港fs選秀

好提意...我MVP三井一定係SG狀元..XD
回復 支持 反對

係米佢認真個時認世界第2冇人敢認第1
回復 支持 反對

同嗶嗶 夜神 mr小女王 魯夫  four king  佢地打好好玩  
佢地唔同人地d中鋒係傳球機  佢地搶板全部係補籃 唔係搶完傳出去
所以要搶好板   進攻9成都係攻底 我地都係  所以籃底好好玩
專心進攻同防守  d分數由頭咬到尾  最後贏1-2分
佢地勁在好少失誤 防守卡得好緊 成個場冇晒位
好少走甩人  單對單防守 10球中你6-7球 所以要打返d屈機分  eg :唔講
唔錯
嗶嗶比nelly勁得多   嗶嗶計火鍋 佢唔算最勁  勁在係無處不在  全場冇空位  佢補晒   適當時候出現係適當位置
呢樣先係最勁
可惜佢老喇 傳完攻力俾我之後  佢唔夠我地抽

回復 支持 反對

原帖由 紅螞蟻 於 8-8-2008 17:43 發表
同嗶嗶 夜神 mr小女王 魯夫  four king  佢地打好好玩  
佢地唔同人地d中鋒係傳球機  佢地搶板全部係補籃 唔係搶完傳出去
所以要搶好板   進攻9成都係攻底 我地都係  所以籃底好好玩
專心進攻同防守  d分數由頭咬 ...

佢分左一半攻力梗係唔夠你抽啦-,-''你試下你分番一半攻力比佢..睇下會點;P
回復 支持 反對

原帖由 紅螞蟻 於 8-8-2008 17:43 發表
專心進攻同防守  d分數由頭咬 ...

NELLY  加火鍋      
嗶嗶    加速度

我覺得呢個係兩者間既差別

嗶嗶接近60既速度   補位真係快好多   而且而家都有幾個中鋒玩呢個type   效果都好好

NELLY   籃底d blk 真係好遠      差兩個身位都吸到

所以其實兩個係唔同類型
回復 支持 反對

原帖由 閃電俠文仔 於 8-8-2008 00:00 發表

如果FS好似nba live咁比個總評佢~我會比95-.-

95分   咖叻都有98   冇奶油唔夠佢揪
回復 支持 反對

原帖由 紅螞蟻 於 9-8-2008 17:44 發表

95分   咖叻都有98   冇奶油唔夠佢揪

95比多你啦~咖叻老左啦~總評都跌左幾點
回復 支持 反對