打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] 【拯救天龍大行動二】玩家的心聲!

至少整返好個ser先
其實我同呢家都唔知點解入唔到-.-
同埋唔好出咁多轉蛋!!
物價降哂

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
囧大俠 + 10 我很贊同

查看全部評分

回復 支持 反對

我玩左天龍都有幾年,本來真糸冇諗過尚全4,正糸做個生活玩家就算,得閒組FD刷下副本咪幾好,但糸刷野組人愈黎愈耐,D FD一個又一個咁唔玩,D石就愈黎愈平,尚全4其實唔洗好多錢~.~為左錢,不斷推出蛋同盤,搞到D石愈黎愈平,人愈黎愈小,直到E+ ON天龍,得番企城可以做,請問一句,叫玩家如何再留低??

評分

∼香B∼ + 10 人流的流失的確影響好大

查看全部評分

回復 支持 反對

轉蛋唔好出d 345石,6星裝,乾坤壺,還童

出d 67石,8星3属裝,真元精珀,轉蛋價由200轉2元寶,甘就人人有能力抽

個個67石人

評分

∼香B∼ + 10 咁就變左私...

查看全部評分

回復 支持 反對

請港服天龍自重
不要枯負玩家的期望

評分

∼香B∼ + 10 辜負..捉錯字:D

查看全部評分

回復 支持 反對

gameone唔好再出轉蛋啦出多d新副本仲好啦

評分

∼香B∼ + 10 我都想試下刷兵聖,少室山

查看全部評分

回復 支持 反對

如果D轉蛋入面既野可以好似以前甘就好啦,最多都係抽到6級石...
唔似E+D轉蛋,轉盤甘..乜都有得抽,搞到所以物價都降低左勁多

評分

囧大俠 + 10 yes...

查看全部評分

回復 支持 反對

我退出左天龍都好耐..其實我唔介意出轉蛋
我只希望天龍可以更新跟到國服進度
慢少少唔緊要 只要有新野玩 玩家都唔會流失咁快
個人認為天龍死起更新太慢 日日做同一樣野 係好悶
玩家就因咁樣走多過轉蛋走
無哂玩家 就算你刷到好野都無人買 副本既動力又無哂
玩黎都唔知做緊乜

評分

∼香B∼ + 10 無錯!! 無新野缺乏激情

查看全部評分

回復 支持 反對

作為過氣的天龍版主,對於天龍這遊戲,只能說愈來愈失望。

第一次我退出,是因為副本絕大部份都已刷過,且每天都在刷,實在太無聊。

第二次我退出,是因為兄弟們相繼離去,有的放號,有的自我封印。

第三次我退出,是看見轉蛋愈出愈多,呃錢的虛寶亦隨之增加。可是副本卻一直沒有太大更新。而這次,應該是我最後一次退出。

驚溫,你呃錢不是重點。可是你有顧及玩家的感受嗎?假如你呃錢,但遊戲是更多元化,更有趣的,相信玩家即使被「呃」也很樂意。

其實從寶石打折出售那天起,我已知道天龍沒救。可是因為朋友,我一次次的復出。而你則帶給我一次次的失望。

評分

囧大俠 + 10 不要走啊T.T

查看全部評分

回復 支持 反對

點解要出系甘轉蛋,其實甘多年黎,你地要搵既錢,大把人買你地D點
點解要系甘出轉蛋
唔可以出多D活動送下D野比玩家?
咩都要食人水-_-唉
其實要改仲改到
唔出天龍3冇所謂
開個新SER俾玩家重新黎過同埋唔好出轉蛋啦,石同裝都可以抽番黎   甘以前D人刷琪草下1石黎合3石有咩用??同埋D人學自製都冇用啦

評分

囧大俠 + 10 冇錯,講得冇錯

查看全部評分

回復 支持 反對

只求唔好瘋狂出蛋同轉盤
盡早更新追趕國服

評分

囧大俠 + 10 趕上國服應該有d難度,不過起碼更新d野先~ ...

查看全部評分

回復 支持 反對