樓主: kelvin4leung
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] 天龍垃圾技能更改大亂彈

關閉 [複製鏈接]
最多拎到40樂點??
我打左8個但係得40既好似
li1231 發表於 19-5-2012 15:00

你禁下評分人數到睇下因為我限權5夠最多一次40 所以分開加
回復 支持 反對

你冇野呀~copy我d野連字都懶得打改少少就post出來當自己諗.....Sorry~我係好小器的所以實會理~

回復 支持 反對

門派:逍遙
繡花技能&原因:驚濤駭浪(因為範圍得六米唔夠用)
改善後:可以逺程散功命中玩家

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
kelvin4leung + 10

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 42# [H]天使冰藍

已處理,謝謝舉報
回復 支持 反對

門派: 明教
繡花技能&原因: 李代桃僵 (此復活技的維持時間跟CD時間一樣,如CD時間是維持時間的一半便可以自 ...
fai1749 發表於 19-5-2012 13:50

抄襲他人答案... 你有冇用心看看我d回文嫁=.=
烽火連城 葵花逐日 血戰八方 怒髮衝冠 都冇人講過喔
仲有就係落馬箭 形影不離 返回大理城 咫尺天涯 e d 呢?
5洗計呀?
仲有果12個改ga野都同上面講果d有5同嫁喔!
咁叫抄襲他人答案?? 個技能都係一樣覺得有問題先要改
明教多人玩就自然多人講嫁啦..改果到5同5係就得呢咩..?
5通有人講過個技 就5可以再講 你個活動係比人發揮小宇宙
仲有就係 你冇講到明 同一個技 5可以講2次喔!!
我5服喔..你比返個答覆我5該!!!!!!!
回復 支持 反對

回復 41# 5567
謝謝解答,,仲以為先加40添
回復 支持 反對

整錯左 再整過先 sorry @!!
回復 支持 反對

回復  [H]天使冰藍

已處理,謝謝舉報
kelvin4leung 發表於 19-5-2012 21:26

回應返  kelvin4leung  原創內容重新發帖回復,領回應有樂點

門派:明教
繡花技能&原因: 烽火連城 (只對打人先有用 打5到怪 時間又小)
改善後:改到打怪都用到 同眩暈時間得3秒 5夠用 改到6秒就好了最好拉回來果時有幾率使目標灼燒30秒

繡花技能&原因: 炎龍無雙 (單體近身攻擊 火攻擊增加 話到明無雙就緊係要有2個效果又食得多mp)
改善後:完本果火攻可唔洗改只要加多個效果就最好 加個外攻攻擊/-對方閃避就最好 150mp用到

繡花技能&原因: 葵花逐日 (提高自身移動速度50%,持續若干秒。 cd時間太長要成60秒 持續時間又小怒火連斬內都有加速仲時間長)
改善後:cd時間同天山一樣 持續時間最小都30秒

繡花技能&原因: 血戰八方 (範圍攻擊 自身周圍5米範圍內,最多10個目標 cd時間長 又冇效果)
改善後:CD改到一半時間 +多個有幾率使目標灼燒 自身周圍8米範圍內

繡花技能&原因 怒髮衝冠 (加攻但會降低外防) 降低外防對明教好緊要咩so冇用喔
改善後:加攻同時再加會心

仲有d天龍技都想改改佢

落馬箭 時間長d定6秒到啦
形影不離 5同地圖都可以飛
返回大理城 cd時間太長改到10-20分鍾飛一次

評分

參與人數 1樂點 +80 收起 理由
kelvin4leung + 80

查看全部評分

回復 支持 反對

門派:武當
繡花技能&原因:天馬飛瀑,無會心 玄傷害但仲低傷過平推 又無會心
改善後:增加有機會出會心 傷害提高

門派:天龍
繡花技能&原因:金玉滿堂  天龍會心不嬲都低 開呢個技能根本曬氣曬位
改善後:由增加會心改為瞬移 增加天龍機動性

門派:武當
繡花技能&原因:天外飛仙 命中太低  有即係無 即使好有用,勁都係咁話
改善後:增加命中率好了

評分

參與人數 1樂點 +30 收起 理由
5567 + 30

查看全部評分

回復 支持 反對

門派:所有門派
技能:所有新手初級技能 希望可以提升5-15倍
原因:如果沒有提升,我覺得浪費我的普通技能位置= =""
p.s:點解沒人注意呢點(-_-||汗

評分

參與人數 1樂點 +1 收起 理由