樂古Nakuz

標題: 513既傑狗入黎 [打印本頁]

作者: whwwhw    時間: 1-8-2008 02:08
標題: 513既傑狗入黎
既然你地咁撐傑西,咁鍾意做傑狗
不如你地自己出錢租ser,以後d費用你地比
以傑西咁貪婪既性格見咁著數,唔洗自己出錢不特止仲有人比錢佢洗,實即刻既ser[[bao_32]]
所以傑狗們你地咁護主,快d出錢啦[[bao_28]]
不過,我呢d唔係傑狗既就1蚊都唔會出嫁啦[[bao_30]]
作者: r_nick    時間: 1-8-2008 02:48
戇尻要有限度
作者: s991098    時間: 1-8-2008 09:31
我覺得都有道理wo,果d人又係到吹,自己又唔出d錢黎資助下傑西[[yoyo_145]]
作者: 森林小妖    時間: 1-8-2008 14:09
原帖由 s991098 於 1-8-2008 01:31 發表
我覺得都有道理wo,果d人又係到吹,自己又唔出d錢黎資助下傑西[[yoyo_145]]

對的 反正佢地平時都送左好多錢去佢手 送埋呢次都冇死
作者: 嘉‵    時間: 1-8-2008 14:24
討厭傑`
也別說成這樣
作者: laikilaiki    時間: 1-8-2008 14:29
佢連開post話自己冇錢都唔肯

我當初當有話過用我自己個server幫佢暫時做住先架
作者: 森林小妖    時間: 1-8-2008 14:35
原帖由 laikilaiki 於 1-8-2008 06:29 發表
佢連開post話自己冇錢都唔肯

我當初當有話過用我自己個server幫佢暫時做住先架

根本有心迴避責任 完全唔似gm既風範
作者: 呀耀★    時間: 1-8-2008 16:14
唔鍾意513魔力唔鍾意傑都唔該唔好咁話人吧--
作者: BONAQUA169    時間: 1-8-2008 16:16
只可說.  呢個世界咩人都有~ @_@"
作者: 墨魚之家    時間: 1-8-2008 17:59
暑假流流長....幾時先會整好..日等夜等.'><低B架都!![[bao_29]]
追牌子傑就至勁喇..前日先見佢放clot兩對鞋...應該有錢整喇""[[bao_27]]
作者: s991098    時間: 1-8-2008 18:03
原帖由 墨魚之家 於 1-8-2008 17:59 發表
暑假流流長....幾時先會整好..日等夜等.'>

傻仔.......佢著到成身名牌,成個潮童咁,都係多得你班契弟hkd戰士唔少咋[[yoyo_143]]
係你地慒下慒下先係咁入錢俾佢,佢而家可能上左大陸左擁右抱,幾風光,都係多得你班傻仔日日入錢俾佢買點數,佢搵夠唔北上wet,唔通日日俾你地契弟吹佢入點數呀?
作者: 墨魚之家    時間: 1-8-2008 18:20
原帖由 s991098 於 1-8-2008 18:03 發表

傻仔.......佢著到成身名牌,成個潮童咁,都係多得你班契弟hkd戰士唔少咋[[yoyo_143]]
係你地慒下慒下先係咁入錢俾佢,佢而家可能上左大陸左擁右抱,幾風光,都係多得你班傻仔日日入錢俾佢買點數,佢搵夠唔北上wet ...

好彩我醒目無諗過用錢玩私服-><
而家其實有d開心..我玩得又唔勁..但我好憎既fd玩得幾勁..
如果無開..笑死佢><[[bao_39]]
作者: whwwhw    時間: 1-8-2008 18:33
原帖由 呀耀★ 於 1-8-2008 16:14 發表
唔鍾意513魔力唔鍾意傑都唔該唔好咁話人吧--

唔好意思~我好鍾意513魔力同埋我無唔鍾意傑西
我只係憎bbs果d版主同傑狗
d版主正係識ban人,d傑狗就唔理人地批評得有無道理一味護主同叫人自己既私服
所以傑狗如果唔滿意我講野嫁話可以自己開forum,叫埋班同類一齊講飽佢[[bao_31]]
作者: 森林小妖    時間: 1-8-2008 18:37
原帖由 墨魚之家 於 1-8-2008 09:59 發表
暑假流流長....幾時先會整好..日等夜等.'>

收錢就快喇 搵機房?去左機舖咋?
作者: 森林小妖    時間: 1-8-2008 18:38
原帖由 whwwhw 於 1-8-2008 10:33 發表

唔好意思~我好鍾意513魔力同埋我無唔鍾意傑西
我只係憎bbs果d版主同傑狗
d版主正係識ban人,d傑狗就唔理人地批評得有無道理一味護主同叫人自己既私服
所以傑狗如果唔滿意我講野嫁話可以自己開forum,叫埋班同類一 ...

的確 板主得個串字 全冇道理可言
作者: 紅色夢想    時間: 1-8-2008 21:44
作者: 火豬xD    時間: 1-8-2008 21:57
原帖由 紅色夢想 於 1-8-2008 21:44 發表
樓主5抵得杰西搵得甘多?

佢搵到咁多 就唔洗系度講咁多野喇xD
到佢上大陸左擁右抱喇
就系搵唔到先系度9UP
丫~~唔系,,講秘笈先岩><
作者: SiuPang    時間: 1-8-2008 22:37
我有比錢傑大啊
我唔係狗囉
話人係狗 狗乜野姐
狗呢個字可以亂咁用?
諗清楚先啦
作者: 傻朗    時間: 2-8-2008 01:15
算吧啦 d人以為有錢=大哂
但係有錢都唔好比佢洗啦 係都比自己洗好過
我ed 一個仙都唔會比佢
我唔主張用真錢玩game

作者: tszhei12    時間: 2-8-2008 01:22
原帖由 森林小妖 於 1-8-2008 18:38 發表

的確 板主得個串字 全冇道理可言

513有一至兩個板主好肯幫人
不過有d廢物板主一比人串就ban
作者: whwwhw    時間: 2-8-2008 01:50
原帖由 火豬xD 於 1-8-2008 21:57 發表

佢搵到咁多 就唔洗系度講咁多野喇xD
到佢上大陸左擁右抱喇
就系搵唔到先系度9UP
丫~~唔系,,講秘笈先岩>

咪同你一樣囉,我搵到咁多都唔洗係到聽你鳩up[[bao_48]]

作者: whwwhw    時間: 2-8-2008 02:02
原帖由 SiuPang 於 1-8-2008 22:37 發表
我有比錢傑大啊
我唔係狗囉
話人係狗 狗乜野姐
狗呢個字可以亂咁用?
諗清楚先啦

哥哥睇清楚先講野啦
我無話過比錢傑西就係狗
我係話果d麻目支持傑西果d先係傑狗
我只係suggest果d傑狗比錢開ser
無話過比左錢傑西就係狗[[bao_48]]
無啦啦屈我[[bao_29]]

作者: [S]kenneth    時間: 2-8-2008 16:38
支持!!!!

傑大狗來的XD
作者: BONAQUA169    時間: 2-8-2008 17:36
佢狗. 係一頭識搵錢既狗~
仲要識搵完錢就走既狗狗~ @_@

作者: 邦'    時間: 2-8-2008 19:03
[quote]原帖由 whwwhw 於 1-8-2008 02:08 發表
既然你地咁撐傑西,咁鍾意做傑狗
不如你地自己出錢租ser,以後d費用你地比
以傑西咁貪婪既性格見咁著數,唔洗自己出錢不特止仲有人比錢佢洗,實即刻既ser[]
所以傑狗們你地咁護主,快d出錢啦[]
不過,我呢d唔係傑狗既 ... [/quote]

樓主 你咁講就唔岩了 人地又無迫你比錢佢既 咩狗 咩西 大家都係人姐
好似人地開間餐廳出黎 你入到去又話呢 樣唔好食 果樣唔好食 其實你有無諗過
只不過係你自己心諗果樣野 唔對板姐 呢樣唔係唔好食  係唔岩食姐
唔岩食就唔好去了 無人迫你喎 [[bao_34]]

作者: 森林小妖    時間: 2-8-2008 22:23
原帖由 SiuPang 於 1-8-2008 14:37 發表
我有比錢傑大啊
我唔係狗囉
話人係狗 狗乜野姐
狗呢個字可以亂咁用?
諗清楚先啦

諗下自己洗左屋企人幾多錢先好黎講野啦細路
作者: 旦旦manson    時間: 3-8-2008 09:27
原帖由 森林小妖 於 2-8-2008 22:23 發表

諗下自己洗左屋企人幾多錢先好黎講野啦細路

唔可以番工搵錢買點@@"?
我睇你都係細佬......

憎人富貴厭人貧...扮哂有道理咁...
真係節省小小!!!
作者: 森林小妖    時間: 3-8-2008 10:02
原帖由 旦旦manson 於 3-8-2008 01:27 發表

唔可以番工搵錢買點@@"?
我睇你都係細佬......

憎人富貴厭人貧...扮哂有道理咁...
真係節省小小!!!

我相信有錢都唔會買佢果d咁既點囉  而你就會喇 因為你天生倒米

仲有唔知邊個扮道理咁呢 我都好想知道啵
作者: 風流無罪    時間: 3-8-2008 14:08
原帖由 森林小妖 於 3-8-2008 10:02 發表

我相信有錢都唔會買佢果d咁既點囉  而你就會喇 因為你天生倒米

有米買點 都唔關你事 啦 [[bao_34]]

我個人認為係你扮有道理lo[[bao_45]]
作者: 旦旦manson    時間: 3-8-2008 16:51
佢唔識我...都知我天生倒米^^"
何來說來力XD?

"你相信有錢都唔會買佢果d咁既點囉"
你相信就當係?@@"
羊群心理XD
作者: handsome77    時間: 3-8-2008 19:06
原帖由 森林小妖 於 3-8-2008 10:02 發表

喵喵魔力
倒米升cpu 遲d咪又係摺
作者: 133133    時間: 3-8-2008 19:26
原帖由 handsome77 於 3-8-2008 19:06 發表

喵喵魔力
倒米升cpu 遲d咪又係摺

我都好想知喵喵魔力gm可以倒幾多錢出黎

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://in.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2