樂古Nakuz

標題: 支持傑大!! [打印本頁]

作者: wmh031204    時間: 1-8-2008 22:25
標題: 支持傑大!!
貓貓魔力真係笑死人,完全唔係魔力
玩魔力玩到咁玩黎做咩 升lv技易到咁,d任又on99,冇哂魔力既風格
魔力既原意係想大家付出精神同時間 去解下任 升下技咁
可能係悶係哂時間 我同意,但介意呢樣既未咪玩魔力囉 又要做又要嘈 唔通有人拎枝槍指住你叫你升技咩?
貓服 gm無疑係有誠意 ,對玩家付出 但係 魔力最好玩既野已經比佢破壞左,無哂意思 冇哂真實感 玩黎真係好無聊囉
對於傑大,如果大家覺得佢唔負責任既,未唔好同佢買點囉,唔鐘意佢既 未唔好玩囉 嘈咩姐 冇人迫你玩佢個服同比錢佢囉
個人對傑大係萬分支持 513既朋友請繼續支持傑大,我相信 黎玩魔力都係為樂趣 而唔係睇d好表面既lv同技能囉
辛苦得來的先係珍貴!
作者: CHUN`    時間: 1-8-2008 22:30
樓主等比人插^^ .........
作者: 莫少    時間: 1-8-2008 22:32
1.我認為辛苦係現實
花時間讀好d書,做好份工
好過辛苦係魔力之上(個人認為)

2.支持傑大係一件事
你不可以踩低其他服
咁做非常之冇風度
作者: SiuPang    時間: 1-8-2008 22:35
講得好 sup傑大
其他人收聲啦
作者: 1234qwas    時間: 1-8-2008 22:36
各有各玩
你太主觀啦        
作者: jasson0428    時間: 1-8-2008 22:37
仲有...有冇人拎支槍對住你逼你玩喵喵先...

你唔玩唔好係度嘈...你唔玩大家都歡迎你走..

但係你唔好踩喵喵...都唔見得傑有幾好...

更新幾日就話一晚... 每次都張人地既希望粉碎...

而且超多昆9...d人又成日玩交易bug...真係玩黎都冇意思

同埋開得私服...就更係令自己舒服...

你咁中2升技咪自己整個0.1倍經既私服比自己玩law

so..唔好係度踩anything

作者: PUSSYnight    時間: 1-8-2008 22:39
你既傑大唔知飛咗去邊囉[[bao_33]] [[bao_33]] [[bao_33]]

等佢果d..真係佢既忠實fans呀!!^^[[bao_33]] [[bao_33]]
作者: SiuPang    時間: 1-8-2008 22:40
原帖由 jasson0428 於 1-8-2008 22:37 發表
仲有...有冇人拎支槍對住你逼你玩喵喵先...

你唔玩唔好係度嘈...你唔玩大家都歡迎你走..

但係你唔好踩喵喵...都唔見得傑有幾好...

更新幾日就話三晚... 每次都張人地既希望粉碎...

而且超多昆9...d人又成 ...

之前話3日係真係3日 但係開機事有錯誤
有人想?
意外發生就要去搵出答案
e家佢都搵緊啦 係度嘈嘈嘈 有咩好嘈姐
玩喵喵咪去玩囉
作者: PUSSYnight    時間: 1-8-2008 22:41
咁你都唔好吵啦..好似係樓主想吵先啵
作者: SiuPang    時間: 1-8-2008 22:43
原帖由 PUSSYnight 於 1-8-2008 22:41 發表
咁你都唔好吵啦..好似係樓主想吵先啵

應該要整返個版主係度先得!!!!
作者: PUSSYnight    時間: 1-8-2008 22:43
舊既game好少有版主..
作者: jasson0428    時間: 1-8-2008 22:48
原帖由 PUSSYnight 於 1-8-2008 22:43 發表
舊既game好少有版主..

同意...有都好似某某人咁閃左
作者: 嘉‵    時間: 1-8-2008 22:49
沒什麼好吵的
不喜歡傑`大的不要進來
喜歡的就進來
不喜歡近來看就算了
還批評
喵喵跟513各有好處
只是 喵喵對我來說 LAG了點
作者: wmh031204    時間: 1-8-2008 22:50
你班喇星
叫我唔好鬥貓貓
你地有幾多人嘈緊傑大呀? 有很病
作者: fuxkyou    時間: 1-8-2008 22:50
樓主,你支乜撚野持啊,我第一個打柒你
作者: wmh031204    時間: 1-8-2008 22:51
嘈=.=
打錯字 別插=.=
人總有犯錯既時候
冇錯過先黎插-.-
作者: ~秋天~    時間: 1-8-2008 22:53
我支持你.....唔住   最好你地班友唔好玩  攪到個server 要加cpu同ram    一d好處都冇
作者: wmh031204    時間: 1-8-2008 22:56
打柒我?黎囉,, 冇文化
不知所謂
你又唔知我係邊 打條命咩
做唔到既事就咪春係度講喇 廢人
作者: fuxkyou    時間: 1-8-2008 22:59
原帖由 wmh031204 於 1-8-2008 22:56 發表
打柒我?黎囉,, 冇文化
不知所謂
你又唔知我係邊 打條命咩
做唔到既事就咪春係度講喇 廢人

小心呢兩日
作者: ~星雲~    時間: 1-8-2008 23:00
好多死忠 [[bao_45]]

個個都信哂傑 [[bao_43]]
作者: wmh031204    時間: 1-8-2008 23:09
好驚呀我 等你
作者: Aqua;-    時間: 1-8-2008 23:35
你識批評喵喵. 又吾識批評513.

513bbs. 香港玩家討論區 有邊日會無 我比人封AC呀` 我比人用交易BUG左乜呀` 傑大我入左錢幾星期都吾覆我` ETC咁既負面TOPIC?
如果佢做得好既. 個FORUM點會咁多人開埋D咁既TOPIC?

好似對上1次大修. 修左幾多日? 佢日日都話預計今晚開. 點知又咪令所有等既玩家失望
1開服. 重慘過未維修之前. 更新進度又慢. 亞城又年頭講到年後有無實行過? 我覺得佢除左更新擦擦卡無整過任何有建設性既野囉.

系個FORUM RE埋D垃圾COMMENTS. 人地辛辛苦苦玩到比你封哂D ACC`
人地問親你就話外掛外掛. 你如果整得好邊度有咁多外掛用到?

咁樣既管理員你班友都撐 無可否認 你班友真系513上冷哂腦^^
作者: Max    時間: 2-8-2008 08:22
原帖由 Aqua;- 於 1-8-2008 23:35 發表
你識批評喵喵. 又吾識批評513.

513bbs. 香港玩家討論區 有邊日會無 我比人封AC呀` 我比人用交易BUG左乜呀` 傑大我入左錢幾星期都吾覆我` ETC咁既負面TOPIC?
如果佢做得好既. 個FORUM點會咁多人開埋D咁既TOPIC?
...

條粉膠一心想用黎搵錢....都話佢出刷刷卡幾醒目架啦
作者: 隊長    時間: 2-8-2008 09:42
樓主好幫513wo     但係.... 你幫513咪幫513囉   做咩要嘈理其他私服 敢樣我覺得你好冇品
作者: 隊長    時間: 2-8-2008 09:45
原帖由 SiuPang 於 1-8-2008 14:40 發表

之前話3日係真係3日 但係開機事有錯誤
有人想?
意外發生就要去搵出答案
e家佢都搵緊啦 係度嘈嘈嘈 有咩好嘈姐
玩喵喵咪去玩囉

係冇人想  但係..你諗下  佢25號果陣開POST    到依家... 佢開左幾多post個出黎同我地解釋? 3個? 定1個?
要用咁多日時候 先開得個POST真係"難為左佢"凸
作者: Pang仔    時間: 2-8-2008 10:02
係你搵到人...我次次一入完$ 就搵到傑比點我....係你自己7...個人意見~!貓貓係kai服..你玩魔力咁快咁高lv有咩好玩?? 同感覺上好恨lag
作者: 森林小妖    時間: 2-8-2008 10:10
對於傑大,如果大家覺得佢唔負責任既,未唔好同佢買點囉,唔鐘意佢既 未唔好玩囉 嘈咩姐 冇人迫你玩佢個服同比錢佢囉

勁,自己都前言不對後語仲可以套用呢句係你身上:

對於喵喵魔力,如果大家覺得佢唔好玩既,咪唔好玩囉,唔鐘意佢既設定既 咪唔好玩囉 嘈咩姐 冇人迫你玩佢個服囉
作者: [S]kenneth    時間: 2-8-2008 16:36
傑大個人的性格已令人振怒!!

純粹個人意見XD  傑大收PPPPPPP @V@
作者: Siu☆kG    時間: 2-8-2008 22:52
作者: 森林小妖    時間: 2-8-2008 23:06
原帖由 Siu☆kG 於 2-8-2008 14:52 發表
魔力最好玩既野已經比佢破壞左,無哂意思 冇哂真實感 玩黎真係好無聊囉
個人對傑大係萬分支持 513既 ...

估唔到一個賺完錢就潛水既人都會有人支持=]同埋你同個醫生咁熟 你都唔方好得去邊l0r
作者: 旦旦manson    時間: 3-8-2008 09:41
原帖由 森林小妖 於 2-8-2008 10:10 發表

勁,自己都前言不對後語仲可以套用呢句係你身上:

對於喵喵魔力,如果大家覺得佢唔好玩既,咪唔好 ...

唔係呀...d 人好想玩...但係玩唔到...發哂癲咁..
係度鬧....係冇人叫佢地玩嫁....自己想玩玩唔到...
而家先出黎鬧人...勁冇品!!!!

人地馮止開俾你玩嫁咩....清醒d 啦...訓醒未呀...?
你係邊個呀....?
只係一班想打機但打唔到既冇文化細佬...
講細佬..已經係俾面...
如果夠年齡都仲係咁既....
真係登你父母可憐.........

話人傑狗果d ..真係冇藥醫!!!
咩叫傑狗...自創統稱?
一地幫邊個關你q事咩...
你又要理埋一份...
仲要話人係狗...
咁你都好野蠻下wo~~~
傑狗傑狗....個名連意思都冇....
何來說服力....

我話你地都on撚79....
果位fuxxyou...好想打人?
打唔到機好炆?
歡迎黎搵我....XD
作者: 森林小妖    時間: 3-8-2008 09:57
原帖由 旦旦manson 於 3-8-2008 01:41 發表

唔係呀...d 人好想玩...但係玩唔到...發哂癲咁..
係度鬧....係冇人叫佢地玩嫁....自己想玩玩唔到...
而家先出黎鬧人...勁冇品!!!!

人地馮止開俾你玩嫁咩....清醒d 啦...訓醒未呀...?
你係邊個呀....?
只係 ...

又黎一個自相矛盾 前言不對後語既細路

又話人地冇文化 你自己好有文化咩

句句打到好似同人有仇咁 仲附送大堆粗口

你呢d就叫文化喇?你係有文化先好話人地冇文化啦
作者: 風流無罪    時間: 3-8-2008 16:25
我都支持513 [[bao_28]] 希望快d開啦
作者: 隊長    時間: 3-8-2008 17:49
原帖由 風流無罪 於 3-8-2008 08:25 發表
我都支持513 [] 希望快d開啦

我諗513可能9月先開  <---"個人想法"

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://in.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2