樂古Nakuz

標題: 點解沒團敢和XF的打,XF很寂寞.... [打印本頁]

作者: XFire    時間: 26-9-2008 13:48
標題: 點解沒團敢和XF的打,XF很寂寞....
點解沒團敢和XF的打,XF很寂寞....
作者: 亂世之奸雄    時間: 26-9-2008 16:34
標題: 回復 樓主 的帖子
試過其他團約戰= =?
(e.g.: c團)
作者: 0odarko0    時間: 26-9-2008 18:33
XFIRE很多人都有ping甲護身
一直打不中 自然沒人打了
作者: 負碌之皇    時間: 27-9-2008 00:12
其實我五係針對xfire...
不過我都要講你地d ping甲問題十分嚴重....
正面攻擊竟然可以五中
作者: 亂世之奸雄    時間: 27-9-2008 00:21
綠定黃有個團仲恐怖= =
作者: yukyuk0510    時間: 27-9-2008 03:35
你真的想知為什麼嗎?
只因為你們是p甲團
作者: LOKSER    時間: 27-9-2008 13:12
其實你地係咪大陸哩黎?點解咁多簡體名同咁LAG?
作者: [S]Story    時間: 27-9-2008 13:30
使唔使咁串呀,知你地團勁啦
[[bao_50]]
作者: 驃騎仔    時間: 27-9-2008 21:04
XF中只我覺得比較強的只有月影彩

佢玩法c係變態既  訓練場同佢地玩過就會知道-.-
作者: 負碌之皇    時間: 28-9-2008 02:06
藍國變得越黎越屈機-___-
又幻影又黑夜戰魂又加多什麼xF
睇黎我地紅黃綠紫四國好快被藍國降服[[m119]]

可能...以後得藍國先有國商了-__________-
作者: 13313313333    時間: 28-9-2008 09:22
只因攻擊不到你們
你們又可攻擊我們
這叫人怎樣打呢?
作者: 亂世之奸雄    時間: 28-9-2008 14:17
標題: 回復 10# 的帖子
仲有好多團去到第個國都可以做一線團-.-
作者: alphonse~elric    時間: 29-9-2008 19:52
p甲太強 唔夠打
本人唔識玩p甲 挑唔過
作者: zero150    時間: 29-9-2008 21:29
你地真係認為 xf 好勁咩 =3=?
ping 甲護體  點打[[onion_42]]

xf   d人無個人技術~ 又無戰術~ 只係成班傻仔亂衝[[onion_43]]

作者: 負碌之皇    時間: 29-9-2008 23:53
xf好有戰術的...
先用侵塔封你擴位
再用成噸ping甲戰士沖來主城sm
剛剛同他地打
用強力射擊五小心射歪 7-8步先中囧
死ping甲老原來要射歪少少先中=.=
作者: 幻影影影    時間: 13-10-2008 21:02
唔係真係要講出黎牙- -? 廢時hurt到你地啦
大陸佬們 ...... 勁係邊到牙= =?? ping甲lo...有其他咩??睇唔出wo....
真係唔係歧視....大陸佬們 番鄉下啦.....
作者: kevinchun805    時間: 14-10-2008 18:15
不如我地去大陸玩 黎番個ping甲團
作者: lam07311    時間: 26-10-2008 22:31
開個XF入樂古昆人= =
XF班人我估唔會去樂古的
作者: 132231    時間: 28-10-2008 13:13
我想問ping甲係咩...=.=||
好耐冇玩....

係唔係姐係lag機打唔到佢地∼?
作者: 阿血    時間: 13-11-2008 01:11
xfire 既人居然唔係打簡體 囧?
作者: 均哥    時間: 13-11-2008 16:25
XFd人走哂黃啦..唔係咩
只係得番一dd開左個白兔團
作者: lrbjkw12    時間: 3-12-2008 14:18
標題: 聚丙烯?胺
[聚丙烯?胺(Polyacrylamide)??PAM,俗?絮凝?或凝聚?,是??高分子聚合物,分子量在300-2500万之?,固体?品外??白色粉?,液???色粘稠?体?,易溶于水,几乎不溶

于有机溶?。?用?宜在常?下溶解,?度超?150℃?易分解。?非危?品、?毒、?腐?性。固体PAM有吸?性、絮凝性、粘合性、降阻性、增稠性、同??定性好。

聚丙烯?胺的分子能与分散于溶液中的?浮粒子架?吸附,有?极?的絮凝作用。本公司聚丙烯?胺?品分作:?离子型、?离子型、非离子型、?性离子型不同分子量不同离子度的

四种系列?品。?泛用于水?理以及冶金、造?、石油、化工、??、制糖、??、洗煤、??等?域。
通?多次??和???用可以作出下列??:
聚丙烯?胺?离子型PAM适用于?度?高的?正?荷的?机?浮物,以及?浮粒子?粗(0.01-1mm),pH值?中性或?性溶液。
聚丙烯?胺?离子型PAM适用于???荷、含有机物?的?浮物。
聚丙烯?胺非离子型PAM适用于有机、?机混合??的?浮物分离,溶液呈酸性或中性。
聚丙烯?胺?性离子型PAM适用于?浮物性?及PH值?化不定的污水?理。

特性:聚丙烯?胺(??PAM)是一种?性的高分子聚合物,易溶于水,其水溶液几近透明的粘稠液体,?非危?品、?毒、?腐?性。固体PAM有吸?性、絮凝性、粘合性、降阻性、增稠性,同

??定性好。

用途:聚丙烯?胺分子中具有?性基因(-CONH2),能于分散于溶液中的?浮粒子吸咐和架?,有?极?的絮凝作用,因此?泛用于水?理及?力、采?、?煤、石棉制品、石油化工、造

?、??、制糖、??、?保等。

??大用?根据不同情??用不同?型 聚丙烯?胺PAM,本公司在多年?客?服?的工程中?累了丰富的??;可?助用??水??行??,?而?用最高效、??的解?方案。
作者: snowfish2006    時間: 3-12-2008 22:25
我打過xf
勁多p甲
點打

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://in.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2