樂古Nakuz

標題: 哇-0-我好鐘意啊.. [打印本頁]

作者: G-force    時間: 24-4-2009 09:57
標題: 哇-0-我好鐘意啊..
我系大陸仔``呢幾排朋友介紹我黎呢個論壇幫人發心得,就過去彩虹島果邊發囖,今日睇睇下居然有希望ol..我以前真系超鐘意呢個遊戲.想問下呢,呢個遊戲開到而家幾耐啦???
我想過去玩...果時冇玩囖,d野賣曬,得個空號.show下先..

作者: 朱朱俠    時間: 24-4-2009 10:21
見意你一起玩台灣板~€
作者: G-force    時間: 24-4-2009 11:28
-__,-玩唔到呢.以前就睇咗了..話要物物手機系米,就放棄咗囖..
早上岩睇到有希望版論壇就蛇上黎睇下..
估唔到```哈哈.想玩就系了.
作者: 朱朱俠    時間: 24-4-2009 13:27
-__,-玩唔到呢.以前就睇咗了..話要物物手機系米,就放棄咗囖..
早上岩睇到有希望版論壇就蛇上黎睇下..
估唔到```哈哈.想玩就系了.
G-force 發表於 24-4-2009 11:28

只是用手機新請帳號而且他會給你number不用怕
作者: G-force    時間: 24-4-2009 14:53
-0-  好。。唔該曬。發個網址俾我睇睇得唔得`?
作者: 朱朱俠    時間: 24-4-2009 15:35
http://www.newseal.com.tw/      <<,
作者: G-force    時間: 24-4-2009 16:09
[[onion_50]]就系打唔開囖```````我都有睇到咖`
作者: 朱朱俠    時間: 24-4-2009 16:13
[[onion_50]]就系打唔開囖```````我都有睇到咖`
G-force 發表於 24-4-2009 16:09

咩打唔開?個網?冇理由架我都開到
作者: G-force    時間: 24-4-2009 17:55
咩打唔開?個網?冇理由架我都開到
朱朱俠 發表於 24-4-2009 16:13

我就系打唔開~~~~響論壇頂中間就有,我都見到``但系就系打唔開```唔知點解``
作者: 朱朱俠    時間: 24-4-2009 18:13
我就系打唔開~~~~響論壇頂中間就有,我都見到``但系就系打唔開```唔知點解``
G-force 發表於 24-4-2009 17:55

你試下在yahoo.com.hk 到打 希望online 之後抓台灣 慢慢等
作者: G-force    時間: 24-4-2009 18:58
唔得。。心淡了``算啦。。唔該曬```

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://in.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2