樂古Nakuz

標題: 花都人物介紹♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥[新年更新] [打印本頁]

作者: as52021314    時間: 31-8-2010 20:59
標題: 花都人物介紹♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥[新年更新]

***  新年更新: D  ***  
- 祝各位越大越靚仔靚女,,,早日揾到好伴侶**新年竇多d利是: D

花都招生,,,入族條件:
       常on
       多講野
       多交任
       入族前需要儲超過1m5既家族任務物品
       未符合以上條件者也可先入花都幼稚園 ;D
                                          [族人介紹]
首先第一個出場既系~~~~~莪地既女王a"a
  .悠":花名蠢蠢,yoyo,yo jai,魷魚 一個好好好好好好好好溫馴既女王[唔咁寫會比人!^!^$#!&*%$!] [逃....   成日講古仔比莪地聽~~~
  ﹋酷虎☆:一名可愛既老虎:]    haha可愛吧0v0    虎虎可愛喔~~~~~~~~~~~~
      ●小朋友●:一名好有錢好易比人呃既小朋友 @x@
         暖]*:暖暖的冷氣機~ [幾時變左冷氣機!?唔系暖氣機咩?
          .小米﹏。:小米,大米!?           `jan2;] :莪的janbb:)
            [[___Ya0 : 一個自強不息既變態暴力女督ava ((sm怪一
              BaNanaBB*;]:蕉蕉!?香蕉!?
                Ms﹋蝶兒★:一隻蝴蝶=v=
                ゛騷動*萌虎◆":萌虎隻0v0
                   ♂黑貓萌夜◆"" : 今期黑貓白虎漫畫月刊出左喇;D 入花都5蚊本~埋尼睇埋尼簡~喵~    (老婆莪愛妳.000.)
                  ♂傻尐儀x]:我的笨儀豬喔~~可愛到超級大爆炸;人見人愛 車見車載;華jai見到佢刀話佢可愛;超級無敵勁萌爆的小siu尐少2儀jai
               封印魔師:封印                        魔師a"a
               DK;]霖:男版mk姐 haha
              吃悠魚:食莪們的女王!?a0a  
            茉莉花乂bY清:茉莉花一朵~
          風乄翼:跑步點解唔日日拎翼既!?
            我不是神:n年前潛水了 但系擁有超過20m家xp既一個    神
        死鶯:鶯鶯早0v0~~鶯鶯:嗌我死死啊~
              <莉之螢>:一名美麗的姐姐~oo~
              神夜﹏靜 :系大海成日死0_0
                   紅色魔法師:每日洗1次技既魔法師-口-
                    人細鬼壞〝:專業潛水人員
                        香檳Rose:聖盾一名~
                         ㄑすの:台灣親善大使~沉迷於拳套而不轉職的戰士
                            Liar:a_a 好靚女既男仔
                             哈哈屎忽鬼:haha 屎忽鬼!? 全族最靚女既仔仔
                               木.櫻:靚靚的木木仔~
                                 月缺﹑:玩msn踩地雷高手a0a
                                 粒_冰〃:潛水去艾光了
                                    ♂≮歡迎搭訕≯♀:掛住去夜店的台灣親善大使
                                   帥﹏尐寶:帥帥的寶寶!?
                                        Yuzu﹏x柚子:有子!?
                                          袖珍娃娃:不怎麼認識 不予評論
                                             ┣逝┆◆去┈:於n年前離開彩虹島 而家回來了 但今日又潛水了~
                                              ☆紫月★:不怎麼認識 不予評論
                                                 終極♂射手:今日出現死人射手 難道是他~?
                                                傻仔昕:傻仔!?也潛水了
                                            夜βαβγ:潛水人員
                                       雪貓:中級奪寶神手 1場跌8次寶。
                                        leo~:呢奧~
                                     預言之子:花都的咕雞咕雞
                                列風魂:英文人士 不會和他溝通
                              cecilia:cec~~ 屍依屍haha  好名
                             金多寶.:下期金多寶 問佢喇~
                                  熱朱古力:凍朱古力~熱奶茶~默默升l的聖盾
                                 淘氣小魚:未來強大的武術
                               神之下人:妳同神咩關係a_a?
                            光靈大帝:大家快D問我拎電話啦XD
                           戰士都_切了:啊                      矢
                   再生:一名博士~ 功課上有咩唔識揾佢~
                     幻滅之戀.:超級無敵超超超超超超超超超超勁棟篤笑高高高高高高手-.-(唔好同佢食飯,,,,否則會笑死)
         suzanne:重回正服既jan2jai xd~.♥ 最鍾意識fd囝既janjan :p~.♥ 大家見到我一定要同我say hi呀><;
                       ≯Paraiba≮:  靚女sasa : D 招公(冇人養得起 嘿嘿)
                          可伶仔 : 女黎嫁,,,,唔好俾佢個名呃到
                         アセリア:健叔叔: D 
                       BaKu矢 :矢
                         弦∮靈帝 :光
                            (_對潴︶弾珡: 對住隻豬彈琴a0a" 莪地叫佢彈哥~
                               小培 :我培飲培食培訓:D
                                 費莉絲 :靚女c~
                                 ~~天~囧o:每天囧一次?
                                藍藍路囧:麥當勞叔叔?_?
                              o小o布o丁o: mmmmk姐(出寶大王=.=)
                         Meister:魚魚分身
            Suifopboss:魚呀哥:D
                         ~呀文~:好似潛水了,,,
                      紅欣:尚少系家頻出現

♥   ♥    ♥    ♥     ♥     ♥     ♥

花都歡迎妳      

♥   ♥    ♥    ♥     ♥     ♥     ♥

作者: as52021314    時間: 31-8-2010 21:00
沙發~~~~~~~~~~~~
作者: kenchanqaz    時間: 31-8-2010 21:04
戰士_都了切:阿矢<--- 我既油油同豬豬呢><
光靈大帝:大家快D問我拎電話啦XD

虎+埋上去THX
作者: applegon1641    時間: 31-8-2010 21:09
[attach]450839[/attach]<---圖來?=口=
作者: 游游    時間: 31-8-2010 21:13
游游:發火會邊野獸的女女-口-
咩意思0口0
作者: gamee    時間: 31-8-2010 21:17
一個好惡既女王 [逃....   成日講古仔比莪地聽~~~

↑ 要改做溫馴 55
作者: 游游    時間: 31-8-2010 21:18
喂呀/3\發火會邊野獸的女女-口-  我唔識鞭野獸架/3\
作者: 哈哈屎忽鬼    時間: 31-8-2010 21:24
有野要改!!!!!!!
哈哈屎忽鬼:  全族最可愛既仔仔  女孩子都比不上
作者: 游游    時間: 31-8-2010 21:27
有野要改!!!!!!!
哈哈屎忽鬼:  全族最可愛既仔仔  女孩子都比不上
哈哈屎忽鬼 發表於 31-8-2010 21:24

不是人妖嗎-0-
作者: as52021314    時間: 31-8-2010 22:02
推  0v0
作者: 游游    時間: 31-8-2010 22:03
/333333333333333\冇面見人了
[推推推推]
作者: as52021314    時間: 31-8-2010 22:11
/333333333333333\冇面見人了
[推推推推]
游游 發表於 31-8-2010 22:03

點解a_a
作者: as52021314    時間: 31-8-2010 22:11
推                              
作者: 櫻之道    時間: 31-8-2010 22:53
push push 0_0~!
作者: 小錦羊=]    時間: 31-8-2010 23:04
戰士都切了 @@
作者: dIn_yEE    時間: 31-8-2010 23:40
♂傻尐儀x]:莪的笨儀豬喔~~
咩意思~
作者: 暗o0    時間: 1-9-2010 00:00
點解無我嘎??? 己然無人當過缺我存在價值 好想喊呀!!!~~~T^T 虎虎我憎死你一世!!!!!!!!!!!!!!
作者: 哈哈屎忽鬼    時間: 1-9-2010 00:23
虎虎打錯字定點  點會可能話自己好可愛.3.?
作者: gamee    時間: 1-9-2010 00:26
順手再改下~~i'm 醒醒
作者: dIn_yEE    時間: 1-9-2010 01:40
得戈幾粒字點夠形容甘可愛既me
作者: 003300    時間: 1-9-2010 11:33
肥虎打錯字~~係列風魂..唔係列風混哦~~
仲有.........點解無我架....嬲~~
作者: 游游    時間: 1-9-2010 13:17
游仔發唔發火都可愛架/333\
作者: as52021314    時間: 1-9-2010 13:35
♂傻尐儀x]:莪的笨儀豬喔~~
咩意思~
dIn_yEE 發表於 31-8-2010 23:40

a_a冇意思冇意思 唔好誤會
作者: as52021314    時間: 1-9-2010 13:35
點解無我嘎??? 己然無人當過缺我存在價值 好想喊呀!!!~~~T^T 虎虎我憎死你一世!!!!!!!!!!!!!! ...
暗o0 發表於 1-9-2010 00:00

體諒下虎虎~虎虎打咁多字好累,,,而家補返~
作者: as52021314    時間: 1-9-2010 13:37
虎虎打錯字定點  點會可能話自己好可愛.3.?
哈哈屎忽鬼 發表於 1-9-2010 00:23

ys!i very 可愛
作者: as52021314    時間: 1-9-2010 13:38
推                   
作者: as52021314    時間: 1-9-2010 13:38
肥虎打錯字~~係列風魂..唔係列風混哦~~
仲有.........點解無我架....嬲~~
003300 發表於 1-9-2010 11:33

體諒下虎虎~虎虎打咁多字好累,,,而家補返~
作者: 游游    時間: 1-9-2010 14:08
/333333333333333333333333333333\我不嬲可愛/33333333333333333333333333333\
作者: 暗o0    時間: 1-9-2010 14:12
暗o0.:長期81等的督軍~~~~~[麥麥提<<<<咩意思 = =
好囧 好囧 好囧 好囧 好囧 好囧
作者: 003300    時間: 1-9-2010 14:15
原來我都睇漏眼~~係烈風魂哦~~
辛苦虎虎了~~~打咁多字~
仲有..我唔係博士-3-
作者: 游游    時間: 1-9-2010 14:23
原來我都睇漏眼~~係烈風魂哦~~
辛苦虎虎了~~~打咁多字~
仲有..我唔係博士-3- ...
003300 發表於 1-9-2010 14:15

你係!!!!!!!!!!!!!!! 你係IQ博士!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!-v-
作者: 003300    時間: 1-9-2010 14:31
你係!!!!!!!!!!!!!!! 你係IQ博士!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!-v-
游游 發表於 1/9/2010 02:23 PM

E...你好爛丫..
更新中~~
作者: 暗o0    時間: 1-9-2010 18:15
推推呀推推呀推推呀
作者: as52021314    時間: 1-9-2010 18:48
iq生博士~~人人期望可達到~[唔知點解會唱多哆啦A夢首主題曲~..
作者: 游游    時間: 1-9-2010 18:51
唔爛唔爛  生生自己覺得姐xd
作者: as52021314    時間: 1-9-2010 19:08
推             
作者: gamee    時間: 1-9-2010 19:52
推~~~~~~~~~~~
作者: as52021314    時間: 1-9-2010 19:53
推            
作者: as52021314    時間: 1-9-2010 20:20
推             
作者: 游游    時間: 1-9-2010 20:35
推推推推推
作者: 暗o0    時間: 1-9-2010 21:09
推推推推推
作者: kirayamto34    時間: 1-9-2010 21:49
苦苦a"a   係尼奧@@
作者: gamee    時間: 2-9-2010 00:54
hihi尼奧~~ <3
作者: 熱朱古力0v0    時間: 2-9-2010 14:51
Orz
我冇默默升lv  -v-+
我不嬲都好健談0v0
<---------10句有9句比人無視咁解=]
作者: gamee    時間: 2-9-2010 16:29
推推~~~~~~~~~~~~
作者: 卍傻乂仔卍    時間: 2-9-2010 19:32
我想問e+仲可唔可以入族!? 我叫卍傻乂仔卍 80lv 狂戰
作者: SteRy_Q.RaY    時間: 2-9-2010 19:39
囧 唔報多d料?
作者: ★清    時間: 2-9-2010 20:31
我唔要寫我係  茉莉花一朵><     我要@@  日日都苦囗苦面ge尐清   
作者: as52021314    時間: 2-9-2010 21:33
我唔要寫我係  茉莉花一朵><     我要@@  日日都苦囗苦面ge尐清    ...
★清 發表於 2-9-2010 20:31

-口-

作者: as52021314    時間: 2-9-2010 21:34
推 功課多到死t口t
作者: dIn_yEE    時間: 2-9-2010 22:37
我要;
可愛到超級大爆炸;人見人愛 車見車載;華jai見到佢刀話佢可愛;超級無敵勁萌爆的小siu尐少2儀jaiiiiiiiiiiii
作者: applegon1641    時間: 2-9-2010 22:48
我要;
可愛到超級大爆炸;人見人愛 車見車載;華jai見到佢刀話佢可愛;超級無敵勁萌爆的小siu尐少2儀jaiiiiiii ...
dIn_yEE 發表於 2-9-2010 22:37

jai=仔?
作者: 暗o0    時間: 2-9-2010 23:31
我要;
可愛到超級大爆炸;人見人愛 車見車載;華jai見到佢刀話佢可愛;超級無敵勁萌爆的小siu尐少2儀jaiiiiiii ...

自戀狂小儀
作者: dIn_yEE    時間: 3-9-2010 14:52
haha 名名名!
吾得 我又要貼圖
作者: 哈哈屎忽鬼    時間: 3-9-2010 15:37
我係花都上上下下都比人話最可愛既族仔!虎虎冇份!
作者: as52021314    時間: 3-9-2010 16:19
我要;

av改左
作者: as52021314    時間: 3-9-2010 16:20
推                
作者: 哈哈屎忽鬼    時間: 3-9-2010 16:57
(haha可愛吧0v0    虎虎可愛喔~~~~~~~~~~~)
虎虎好不要臉喔><!!
作者: 哈哈屎忽鬼    時間: 3-9-2010 16:58
再生: 按精博士!
作者: 游游    時間: 3-9-2010 17:05
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!游仔就生日啦>v<!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
推x10
作者: dIn_yEE    時間: 3-9-2010 19:06
推~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
我要貼相!!!!!
作者: 游游    時間: 4-9-2010 08:48
早上冇精神的一推-v-
作者: as52021314    時間: 4-9-2010 09:21
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!游仔就生日啦>v
游游 發表於 3-9-2010 17:05

生日快樂哇~~~
作者: as52021314    時間: 4-9-2010 09:23
推~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
我要貼相!!!!!
dIn_yEE 發表於 3-9-2010 19:06

a_a msn sd黎
作者: ceci9712    時間: 4-9-2010 18:22
咩叫屍依屍..= =?''依家冇名比你叫-.-?
作者: 夜βαβγ    時間: 5-9-2010 00:05
搞錯- -我幾時做左潛水人員
作者: 暗o0    時間: 5-9-2010 00:38
夜βαβγ 發表於 5-9-2010 00:05

你本身就係潛水人員-3-
作者: as52021314    時間: 5-9-2010 08:06
夜βαβγ 發表於 5-9-2010 00:05
妳去左邊~
作者: as52021314    時間: 5-9-2010 08:07
咩叫屍依屍..= =?''依家冇名比你叫-.-?
ceci9712 發表於 4-9-2010 18:22

cec 屍依屍0x0
作者: as52021314    時間: 5-9-2010 08:07
推          
作者: likky031c    時間: 5-9-2010 13:01
虎虎吾可愛~~~~~~~~~~
作者: Jan²    時間: 5-9-2010 13:03
如果全部人都有張相會好正正正ava"
作者: 暗o0    時間: 5-9-2010 13:11
Jan² 發表於 5-9-2010 13:03

咩相先?想點先?
作者: 暗o0    時間: 5-9-2010 13:12
虎虎吾可愛~~~~~~~~~~
likky031c 發表於 5-9-2010 13:01

超級同意你講法~~
作者: likky031c    時間: 5-9-2010 13:31
虎虎一d都吾可愛~~~~~~~
作者: 暗o0    時間: 5-9-2010 15:43
再黎暗暗怒氣衝擊波 推
作者: Jan²    時間: 5-9-2010 16:09
咩相先?想點先?
暗o0 發表於 5-9-2010 13:11

相l0r!
作者: as52021314    時間: 5-9-2010 17:50

努力中
作者: ceci9712    時間: 5-9-2010 17:51
回復 69# as52021314

-.-我就泥block 左你=]
作者: 暖曖    時間: 5-9-2010 18:27
話得自己可愛ge人 畢嬲唔可愛得去邊 =v=
作者: as52021314    時間: 5-9-2010 18:33
連暖暖妳都:[
作者: 暖曖    時間: 5-9-2010 18:39
事實ma      ;]  我畢嬲唔講大話的 0v0
作者: 暖曖    時間: 5-9-2010 18:40
最多講句~~~~黑人中 虎算可愛ga啦
作者: 游游    時間: 5-9-2010 19:27
火火的一大力推\3333333333333/
[希望唔好推爛
作者: as52021314    時間: 5-9-2010 20:09
.3.邊有咁易爛
作者: as52021314    時間: 5-9-2010 20:10
最多講句~~~~黑人中 虎算可愛ga啦
暖曖 發表於 5-9-2010 18:40

不要算 要最!
作者: 暖曖    時間: 5-9-2010 20:22
最唔可愛          v.v
作者: gamee    時間: 5-9-2010 23:28
幾時同我改做醒醒 v0v
作者: 暗o0    時間: 6-9-2010 11:55
暗o0.:超級無敵超超超超超超超超超超超超超超超超超超超超超超超超勁棟篤笑高高高高高高手-.-(唔好同佢食飯,,,,否則會笑死)
咩意思先?!!!!! 我唔覺得好笑咯!!!!! 我絕對唔係超級無敵勁棟篤笑高高高高高高手!!!!!!!
作者: 雪貓    時間: 6-9-2010 15:09
雪貓:中級奪寶神手 1場跌8次寶。
as52021314 發表於 31-8-2010 20:59

邊有8件..
最多7件咋嘛~o~
真懷念呢
作者: as52021314    時間: 6-9-2010 16:37
邊有8件..
最多7件咋嘛~o~
真懷念呢
雪貓 發表於 6-9-2010 15:09

0_0 8件
作者: as52021314    時間: 6-9-2010 16:37
暗o0.:超級無敵超超超超超超超超超超超超超超超超超超超超超超超超勁棟篤笑高高高高高高手-.-(唔好同佢食飯 ...
暗o0 發表於 6-9-2010 11:55

玩下咋嘛~~~
作者: as52021314    時間: 6-9-2010 18:39
推              
作者: ★清    時間: 6-9-2010 18:45
見到虎虎推        我又黎推推推推推推推推推推推   >ω<
作者: gamee    時間: 6-9-2010 22:02
推推~~~~~~~~
作者: as52021314    時間: 6-9-2010 22:09
推哇~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~虎虎可愛哇~~````
作者: victor199728    時間: 6-9-2010 22:16
虎虎啊  點解冇我既- -
作者: ceci9712    時間: 6-9-2010 22:19
細佬>_<""你依家系花都咩-33-?點解我唔知 你用邊個ac?
作者: victor199728    時間: 6-9-2010 22:20
- -你......你- -  我不嬲都係到ga wo好似
作者: 暗o0    時間: 6-9-2010 23:29
樓上係邊位呀??~

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://in.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2