樂古Nakuz

標題: 第三輪 : 《 夢之領域 》內測帳號競投情況 (討論貼)‏ [打印本頁]

作者: ivan_bb    時間: 27-4-2011 22:03
標題: 第三輪 : 《 夢之領域 》內測帳號競投情況 (討論貼)‏
第三輪 : 《 Asgard 夢之領域 》內測帳號競投情況(討論)‏!

競投進行中 http://www.nakuz.com/bbs/bids.php?action=bidding&id=403
賬號陰陽座粉絲◆嘉 8.35 分鐘 2500   
賬號陰陽座粉絲◆嘉 10.33 分鐘 2055   
賬號陰陽座粉絲◆嘉 10.38 分鐘 2365   
賬號陰陽座粉絲◆嘉 10.7 分鐘 2355   
賬號大蘋果 11.27 分鐘 2360   
賬號孤單乂俊 11.62 分鐘 2355   
賬號sasa323 11.87 分鐘 2365   
賬號hung_q 12.15 分鐘 2000   
賬號亞文 15.63 分鐘 1510   
賬號calvin2901 15.75 分鐘 2060   
賬號`即殺 15.95 分鐘 2100   
賬號奇利 16.32 分鐘 2050   
賬號亞文 16.52 分鐘 1600   
賬號a0124692003 17.32 分鐘 2000   
賬號nathan1990 17.75 分鐘 1700   

作者: hung_q    時間: 27-4-2011 22:04
咁都有得討論=.=
作者: nathan1990    時間: 27-4-2011 22:05
如果一人只可買一個你話幾好呢-__-"第一個買左4個-__-"
作者: 奇利    時間: 27-4-2011 22:05
要討論的話只得夠講一個人搶4個ac太唔公平=____=
作者: a0124692003    時間: 27-4-2011 22:05
如果一人只可買一個你話幾好呢-__-"第一個買左4個-__-"
nathan1990 發表於 27-4-2011 22:05

佢樂點多得到傻左
作者: 峙山    時間: 27-4-2011 22:08
一個人搶4個唔叫唔公平..人地多點真係吹佢唔脹
但一個人包起4個就真係...品上有問題
作者: 一黑夜一    時間: 27-4-2011 22:09
我好想要cb帳號呀
作者: 陰陽座粉絲◆嘉    時間: 27-4-2011 22:11
坦白講我都係受兩位朋友所託要BID ACC.
剛才都答應過某位超級會放出兩個ACC
到時開POST各位請留意zzZ
作者: a0124692003    時間: 27-4-2011 22:12
坦白講我都係受兩位朋友所託要BID ACC.
剛才都答應過某位超級會放出兩個ACC
到時開POST各位請留意z ...
陰陽座粉絲◆嘉 發表於 27-4-2011 22:11

超版=.="
作者: 陰陽座粉絲◆嘉    時間: 27-4-2011 22:13
回復 9# a0124692003
受人所託我都唔想BID咁Q多個.
zzZ
作者: alice2123    時間: 27-4-2011 22:18
有點有點啦- -
作者: 稚气`花生    時間: 27-4-2011 22:21
如果限制左一人一個就好了
作者: a0124692003    時間: 27-4-2011 22:23
如果限制左一人一個就好了
稚气`花生 發表於 27-4-2011 22:21

本身差1分鐘bid完-.-有人搶左-3-"
作者: skyaddison    時間: 27-4-2011 22:34
佢地做好啦...我得好小樂點咋.
作者: hung_q    時間: 27-4-2011 22:35
bid完幾時派嫁???
作者: 陰陽座粉絲◆嘉    時間: 27-4-2011 22:36
回復 13# a0124692003

粉絲受人所託 幫人bid ja(路過)
作者: 人氣車    時間: 27-4-2011 23:37
支持!!!!!!!
作者: `即殺    時間: 27-4-2011 23:43
我剩係知好貴-.-...埃

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://in.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2