樂古Nakuz

標題: CSO AC 無啦啦 比人永久封鎖左 點解?? [打印本頁]

作者: leungfung456    時間: 20-2-2013 08:10
標題: CSO AC 無啦啦 比人永久封鎖左 點解??
CSO AC 無啦啦 比人永久封鎖左 點解??  我無用外掛 無啦啦封左
作者: 池塘有鴛鴦    時間: 20-2-2013 09:32
我都俾人封左起碼40個ac,有得點,繼續開新ac囉
作者: vIrGo千    時間: 20-2-2013 09:36
問心無開過就一定會嬲~
作者: vIrGo千    時間: 20-2-2013 09:37
池塘有鴛鴦 發表於 20-2-2013 09:32

40個..有無咁多...你真係好喜歡玩CSO..被鎖咁多次都仲繼續開新再玩
作者: 人渣二世    時間: 20-2-2013 10:16
40個..有無咁多...你真係好喜歡玩CSO..被鎖咁多次都仲繼續開新再玩
vIrGo千 發表於 20-2-2013 09:37

笑到我爆...40個.....beamfun好似淨係可以開5個cso ac=,.=???
作者: chipmunk123    時間: 20-2-2013 11:11
回復 2# 池塘有鴛鴦

熱誠十足
作者: 馬倫    時間: 20-2-2013 11:22
1.可能你用得BUG多,比人封
2.黑橘誤封(不過E家都好似唔會)
3.你N年前用過掛(即使用左一次都係)
4.電腦有病毒,防掛系統誤以為掛
5.人品問題
作者: kelvinchm    時間: 20-2-2013 14:16

明顯係你電腦有D謎之程式啦...封40個都誤封我唔太信...
一係就你中左病毒一係就你D AC全部係公帳
作者: kenR    時間: 20-2-2013 14:27
似掛的程式都可能會封
作者: kelvinchm    時間: 20-2-2013 17:02

唔記得提樓主...
你電腦中毒或者有木馬程式運行緊都會被當係外掛
其他遊戲用外掛都有機會被防毒查到
另外有部分電腦輔助程式都會被當係掛

而我不知所謂的官方認可程式有幾多...反正橘子認可程式的清單我到依家都仲未見到
因為橘子所以請以平常心對待
==================
題外話,橘子的死對頭的遊戲都會被當成不法程式 e.g. AVA
另外結束cso之後要睇返工作管理員>處理程序個到 BlackCipher.aes同埋cstrike-online.exe係咪真係完全關閉
作者: FoReVer尐駿    時間: 20-2-2013 17:22
我有隻AC就系因為玩跑online無息個手制程式比人封q左
嬲到你-.-
作者: blade123    時間: 20-2-2013 17:24
RIP
作者: F└┘CK    時間: 20-2-2013 17:25
回復 2# 池塘有鴛鴦

你用外掛,情有可原(PLZ,RC你認左唔好抵賴)
作者: AvEnGeRl    時間: 20-2-2013 17:26
回復 2# 池塘有鴛鴦

40幾個ac..你之前玩掛太多烏~
作者: 菠蘿君    時間: 20-2-2013 17:36
回復 5# 人渣二世

可能用gash洗ac,
我之前無聊都係咁開新ac玩lol
作者: postking    時間: 20-2-2013 19:58
唔買點咪唔會唔開心囉
作者: Csw維    時間: 20-2-2013 23:46
打比客服啦 冇用掛既話
作者: 池塘有鴛鴦    時間: 21-2-2013 01:00
回復 13# F└┘CK

online game實有人用掛嫁啦,我起碼會認用過外掛囉,點似得班垃圾大團用掛扮高手,封左ac係度扮野
作者: Paul1234567    時間: 21-2-2013 07:24
回復  F└┘CK

online game實有人用掛嫁啦,我起碼會認用過外掛囉,點似得班垃圾大團用掛扮高手,封左a ...
池塘有鴛鴦 發表於 21-2-2013 01:00

你用過掛就唔好係到開post話比人慘封acc啦!
作者: BlUelXxEr乂f0k    時間: 21-2-2013 16:31
4.電腦有病 ...
馬倫 發表於 20-2-2013 11:22

5既機會率好高
作者: leungfung456    時間: 21-2-2013 18:18
我個ac 成20金到 甘就封左 .....  無用到掛
作者: LeMoNtEa半糖    時間: 21-2-2013 23:11

你仲有心機玩落去
作者: 池塘有鴛鴦    時間: 22-2-2013 08:47
回復 22# LeMoNtEa半糖

得5個ac有槍...其他都係新ac玩bug殺人...
作者: zenith710    時間: 23-2-2013 00:43

玩掛,點會5封
作者: zenith710    時間: 23-2-2013 00:45
問心無開過就一定會嬲~
vIrGo千 發表於 20-2-2013 09:36

但嬲都係5會解封,sad
作者: zenith710    時間: 23-2-2013 00:47
4.電腦有病 ...
馬倫 發表於 20-2-2013 11:22

2.黑橘誤封(不過E家都好似唔會) <really?但e+好像又多左人比人冇啦啦封ac

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://in.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2