樂古Nakuz

標題: [國服分享]選擇國服 尋回激情 (有片) [打印本頁]

作者: milovelky    時間: 19-3-2015 00:40
標題: [國服分享]選擇國服 尋回激情 (有片)
以下片為昨天拍的:
[youtube]IEyvm8K4_Qg[/youtube]

以下片為4個月前拍的(對上一次打風雲既時候指既)
[youtube]IgHKTwlNGgs[/youtube]

片會不斷更新,每晚都會有交打
作者: 小鬼長大了    時間: 19-3-2015 15:22
一日24小時 無間段團戰激情
唔怕你中意打架 就怕打到你頂唔順
作者: TheSpeed    時間: 19-3-2015 19:56
呢啲先叫打交
作者: TheSpeed    時間: 19-3-2015 20:05
入點都要入得鋸啲 與其投資係人少,目光短淺既港服度 不如攞幾舊水黎國服參與下 感覺完全不同
作者: 新x手    時間: 19-3-2015 20:23
你地幫咩石人多 好似好多勁人咁 搞到我呢啲34石ge唔好意思入你幫
作者: 小鬼長大了    時間: 19-3-2015 20:55
回復 5# 新x手
港人 基本上 10級就收
作者: 新x手    時間: 20-3-2015 03:32
點解個個用住啲新手時裝同武器ge 咩情況下會咁
作者: raymond518    時間: 20-3-2015 13:29
請問師兄
1) 國服申請賬戶有什麼特別嗎?
2)安裝或玩遊戲時需要VPN嗎?
3)玩國服會LAG嗎?
4)現在才想跟幾個朋友一起加入國服(以前玩HK),需要重課才能生存嗎0.0?
5)國內玩家見到香港玩家會追殺嗎?會否被打到升不了等?
6)如果能玩,可否加入你們幫派?你們是自己香港人開的幫會嗎?
謝謝你啊!
作者: milovelky    時間: 20-3-2015 17:48
點解個個用住啲新手時裝同武器ge 咩情況下會咁
新x手 發表於 20-3-2015 03:32

因為太LAG,所以打大交會開最低畫質呢個野叫替換模式,全部人時裝,武器,寵物都會變左同一樣,除左自己
打起上黎無咁LAG
作者: milovelky    時間: 20-3-2015 17:56
請問師兄
1) 國服申請賬戶有什麼特別嗎?
2)安裝或玩遊戲時需要VPN嗎?
3)玩國服會LAG嗎?
4)現在才想跟幾個朋 ...
raymond518 發表於 20-3-2015 13:29

1,申請AC要大陸電話   2.不需要,不過要係控制台轉地區(轉做中國 簡體中文),咁先可以用掛升LV
   3.有時會LAG,大更之前個SER會超LAG,如果平時都LAG可以買加速器,我唔開都玩到(我用PCCW上網)
   4.課金有課金玩法,唔重課都可以生存,而且一定比港服環境好,你可以刷野做任上石(賣野,紅利任務等等)或者可以用幾百至1千蚊收隻全4AC
刷副本全4都已經夠
   5.國內玩家見到香港玩家唔會追殺,你尊重人,人地尊重番你,我同D大陸人都相處,事關我地幫同人打緊交,所以入我地幫係會比人地打。
   6.只要係香港人,我地都會收。如果你唔打交,我建議你過一排先入我地幫,可以去其他幫玩住先,因為打緊交,所以可能會比人食刀殺
PS:如果發現有港人涉及欺騙行為,我地會黑名單左佢。
作者: raymond518    時間: 20-3-2015 19:13
回復 10# milovelky

謝謝你啊~ 等我得閒去鴨記買電話卡~~
作者: raymond518    時間: 21-3-2015 08:50
唔好意思 仲有一樣疑問
就係如果個身份証未滿十八歲 你話易出現反沉迷 其實係咩影響?
同埋點先可以知個身份証夠唔夠十八歲0.0
唔該晒!
作者: 烽〞    時間: 21-3-2015 09:12
反沉迷姐係你玩過3個鐘就會半經
所以申請AC果陣要用個18歲UP既身份證
作者: raymond518    時間: 21-3-2015 11:00
但我如何可以測試該身份証是否年滿18 0.0
Thx!
作者: milovelky    時間: 21-3-2015 12:48
唔好意思 仲有一樣疑問
就係如果個身份証未滿十八歲 你話易出現反沉迷 其實係咩影響?
同埋點先可以知個身 ...
raymond518 發表於 21-3-2015 08:50

上網用身分證產生器記住抄番底個身分證,因為好有用
作者: 200863    時間: 21-3-2015 13:20
介紹下 國服係由朝打到晚 逍ser今個月都打過4個幾鐘交 40對38 可以自己諗下想去大陸識新朋友定係港服又多人 又講到同一樣野咁玩落去
作者: raymond518    時間: 21-3-2015 13:53
我意思係 係咪要去到入game之後先知我用個身份證夠唔夠十八 0.0
作者: milovelky    時間: 21-3-2015 14:20
我意思係 係咪要去到入game之後先知我用個身份證夠唔夠十八 0.0
raymond518 發表於 21-3-2015 13:53

55你上網睇下應該有方法計下夠唔夠18
作者: raymond518    時間: 21-3-2015 19:39
Oh 好的 謝謝!
作者: 蠍乂    時間: 22-3-2015 13:46
你地啲post搞到我好想去玩國服
好想搵番以前玩天龍嘅感覺
作者: milovelky    時間: 22-3-2015 13:49
你地啲post搞到我好想去玩國服
好想搵番以前玩天龍嘅感覺
蠍乂 發表於 22-3-2015 13:46

唔係唔黎呀
作者: raymond518    時間: 22-3-2015 23:00
回復 18# milovelky

找到了!
成功玩到!
不過呢又有另一個問題。。。
就係玩咩ser好
因為獨步都開始少人 同埋個個都老手 新手入去冇人冇物好難生存
咁打算同朋友去新ser 點知日日爆... 搞到而家唔知點好
同埋朋友問大家有冇加強連線既方法 因為佢好lag

麻煩晒
作者: milovelky    時間: 23-3-2015 21:27
回復  milovelky

找到了!
成功玩到!
不過呢又有另一個問題。。。
就係玩咩ser好
因為獨步都開始少 ...
raymond518 發表於 22-3-2015 23:00

我玩開獨步,其他區真係唔多清楚,不過唯美雙線呢個係新區,所以入面d區都應該玩得過

獨步個ser唔算小人架啦,好多時間都紅區,係就係太多老手,所以我地建議收ac仲抵玩
作者: slybob    時間: 24-3-2015 08:48
其實我有個疑問
究竟你地幫招港人入來玩係邊個的意思來
因為我早排上過來密秋凌X的人
記得有個女的態度比較好
之後唔記得密風定諾
完全唔理人

而且聽有入過你地幫而依家已經退出的港人話
事實上淺醉江月得1X個港人
根本冇早前某人吹到成百個咁多...
如有錯誤希望你將實數同人名數出來
作者: TheSpeed    時間: 24-3-2015 10:26
淨係WTSAPP GP 已經半百人 請問你邊個FD入過黎
130人係幫會上線人數 我地會有代玩 你密左佢唔應你唔出奇
作者: matt217    時間: 24-3-2015 10:48
我就係秋凌風 我號24小時不落線有大陸人接力打交 睇唔到唔出奇 活躍港人 大約50人  全幫連同 大陸熟悉兄弟 長期上線人數130左右  246人幫會 9成人每日上號, 單單秋凌: 風 月 諾 傲 弟 娃 雨 兒 殤 已經9個  gal: 鬼徹  神威  , 沒家族港人 傲飛 roger 燕 靈兒 夏天 英風 青風 閣夜 紅蝶 玄武 老豬 玄雨 tomo 插  放大....太多不能盡錄 我隨便數都有20幾30個
作者: milovelky    時間: 24-3-2015 10:49
其實我有個疑問
記得有個女的態度比較 ...
slybob 發表於 24-3-2015 08:48

其實我想講,國服玩法同港服超大分別我地打交會請代打,有時隻號根本唔係本人ON,如果係大陸人ON既,見到當然唔會應你
除左密P點解你唔飛信? 點解唔樂古PM,國服同港服唔同,人多信息量自然大,有時洗走左個密P,好難講
事實上淺醉得1X個人? 你FD邊個,開名當面對質,證據唔該!!!!!!!
只係我地WHTAPP GROUP都已經47人,SKYPE長期十幾至二十人上線吹水
你想知有幾多港人係果邊,你大可以開號入GAME自己睇
就算我CAP圖出黎,你都有得賴話佢唔係港人。
無證據唔該唔好係到9UP

好想知你口中果個已退國服既港人係邊位,唔知會唔會係果D好老既人,係到裝B昆狗人,自己個名臭左,就唔好係到唱衰人,凡事拎證據,多謝合作

作者: x劍魂x    時間: 24-3-2015 11:40
"聽有入過你地幫而依家已經退出的港人話" 姐係你朋友比緊過左時既資訊你,而你又憝居咁當係依家都係咁啦
作者: matt217    時間: 24-3-2015 13:26
仲有我妹 秋凌稀 ps:bduck冇打算加番
作者: 小鬼長大了    時間: 24-3-2015 14:09
連敵對既大陸人都話:淺醉個班港服黎既人  打極都唔內哄 好撚團結
作者: 蘭鈴    時間: 24-3-2015 14:15
其實我有個疑問
記得有個女的態度比較 ...
slybob 發表於 24-3-2015 08:48

其實幫是我開的,後來也有開過帖招人。

因為這一陣子都打架,有時候未必是本人上的號。
作者: matt217    時間: 24-3-2015 14:19
/.\10個港人真心膠
作者: 小鬼長大了    時間: 24-3-2015 14:42

回復 24# slybob
日日上線既港人如下 絕對可以提供埋最后上線時間既圖
淺醉江月係由港人創立 但並唔係完全港人既幫會
去得國服就預左同大陸人做朋友 一起玩
成個幫有238人  每日上線人數約100-120人
港人佔40人  其餘係大陸人  
不過個幫既主導權係港人手上   我地幫係區內2大幫會之一
所以實力上唔差  

區內主流玩家係5體5屬 其他4石  簡稱54石
基本34石係普通人 4石極限佔1席位 54石主流 全6唔多 10幾隻
港人實力算係中上上

秋凌風  6石星宿  
秋凌諾  6石天龍
秋凌月  6石武當
青楓     6石天龍
秋凌兒  5石逍
鬼澈 5石星宿
秋凌稀 65石峨嵋
容顏 65石天龍
傲飛  65石逍
玄武尊者 5石少林
落葉吻秋 54石明教
神威 54石天山
雲坑 5石武當
秋凌丘 54石天龍
秋凌傲 5石逍
百傲燕 5石唐門
秋凌殤 54石明教
琉離若姬 54石峨嵋
秋凌弟 54石天龍
老豬 5石逍
閒月 54石峨嵋
LP 4石天山
TOMO 54石天龍
玄波 4石丐幫
寂波 54石天龍
娃娃 54石峨嵋
4哥 54石武當
傳說 54石天龍
插插 54石丐幫
哈比橙 54石峨嵋
閒夜 54石丐幫
紅蝶 4石峨嵋
老伯 54石天龍
羊天 4石天山
夏天 4石天龍
英風 4石天山
葉諾 4石逍
休止符 4石峨
LP老婆 4石峨
老甘 54石逍
羽寒 4石天山
星夜 54石逍
千羽 54石逍
作者: TheSpeed    時間: 24-3-2015 16:49
回復  slybob
日日上線既港人如下 絕對可以提供埋最后上線時間既圖
淺醉江月係由港人創立 但並唔係完全港 ...
小鬼長大了 發表於 24-3-2015 14:42

65石  琉璃若姬 秋凌兒 秋凌幽
其實表度仲有D未列出黎 我覺得唔洗同佢認真 自己入黎睇最實際
作者: slybob    時間: 24-3-2015 21:28

果個港人係國服叫咩名我唔知
其實我自己就親身入來國服睇過
密過你地幫的大陸人
唔記得名 係使來
佢地就話個幫得二三十個港人
密過秋字頭D人又唔應 有個SURE人在
可能代玩啦
所以先令我覺得你地其實係咪真係咁想招人入來玩
國服多人玩係事實來
既然係咁 其實冇必要吹到話淺醉一個幫多過港服全部人LO...
(你地有人係樂古咁講過)
吹大個數反而令人反感

想講的係咁多
唔係想搵交嘈
作者: 白事可樂    時間: 24-3-2015 22:25
密過你地幫的大陸人
唔記得名 係使來
佢地就話 ...
slybob 發表於 24-3-2015 21:28

作者: milovelky    時間: 24-3-2015 22:26
密過你地幫的大陸人
唔記得名 係使來
佢地就話 ...
slybob 發表於 24-3-2015 21:28

哦,不過我覺得淨係我地SER都多人過"全個"港服我之前打交,我個幫出到4團人,4團滿團既人,敵幫2團人
未計和平幫,果到出10團人無難道(和平幫閒閒地100人)
港服總和有無500人同時上線?
我指既係500個人,唔係500隻號
所以淨係我地SER都多人過港服
只能說你ON GAME既時間唔岩 撞唔正多人既時間
作者: TheSpeed    時間: 24-3-2015 22:35
人數吹唔到既 唔駛講都知國服真係多好多人
港服太不知所謂先令咁多人轉玩國服 駛錢都要駛得條氣順
作者: ivanbbg112    時間: 25-3-2015 02:05
搭單一問
本人好有興趣轉黎國服
見到國服個交易網有得收ac
我想問下呢個交易系統
係5係自己開一個自己先知既ac
係交易網度買左既角,會轉黎自己既ac度?
姐係除左隻人,買左ac後所有資料都係跟返自己d野?
作者: TheSpeed    時間: 25-3-2015 09:03
搭單一問
本人好有興趣轉黎國服
我想問下呢個交易系統
係5係自己開一個自己先知 ...
ivanbbg112 發表於 25-3-2015 02:05

正確
作者: slybob    時間: 25-3-2015 14:22
的確個幫活躍人數已經多過港服活躍人數
歡迎放左你隻港服號再黎國服觀察下^^ 有人收既話 ...
TheSpeed 發表於 24-3-2015 22:25

一個幫 最多收260個人
印象中你地幫得24X個
實際上的活躍人數可能得一半
我就當你有200UP
據你地講 其中有100個係港人

港服來計
剩係北/南/逍SER是但兩個的活躍人數都已經超過200人
我唔係講緊一人幾開果D分身
係講實際玩家人數
如果你要計埋一星期甚至一個月上幾次果D
更加遠遠唔止
可能你以前港服玩的係新SER王SER 定天外天?
哦,不過我覺得淨係我地SER都多人過"全個"港服我之前打交,我個幫出到4團人,4團滿團既人,敵幫2團人
未 ...
milovelky 發表於 24-3-2015 22:26

如果成個SER計就一定係
我上來睇過的
但係話一個幫就超過港服的冇可能
只計算港人更不可能比港服高
作者: 小鬼長大了    時間: 25-3-2015 14:43
回復 35# slybob
老實甘講句  去得國服既港人
我敢大聲甘講句 10個 10個都係港服出身
係港服最少有幾年年資   
洗既錢  好話唔好聽 5位數字係最少 有人係HK服玩左幾十W 百幾W都有
所以我覺得  佢地並唔係眨低港服
只係比較下 覺得國服既天龍 真係出色好多
加上港服既情況  先邀請中意天龍既朋友去國服發展
如果你話 連港服都未玩過 憑咩話港服唔好  甘我好認同
作者: milovelky    時間: 25-3-2015 19:40
搭單一問
本人好有興趣轉黎國服
我想問下呢個交易系統
係5係自己開一個自己先知 ...
ivanbbg112 發表於 25-3-2015 02:05

Yes
呢個系統係買角色入你個ac
所以 所有資料只有你自己會知
你買ac比錢除非有大陸銀行卡 如果唔係要搵代充果d公司幫你搞
我地有港服玩家做呢行 有需要既可以上game pm我地
你只需要過數去代購人既戶口 然後比你ac同pw佢 你要自己搶隻號(有d平號一過完7日公示就會比人秒,所以自己禁制購買 買完有30分鐘比你付錢 你禁左制就叫代購果個人上你ac比錢 記住係完成購買前唔好登出個網 如果唔係會當交易取消 要明天先再可以買隻號)
作者: TheSpeed    時間: 26-3-2015 19:33
印象中你地幫得24X個
我就當你有200UP
據你地講 其中有 ...
slybob 發表於 25-3-2015 14:22

你覺得在坐咁多位都無玩過港服咩
同埋回貼睇下人地POST啦 講左半百人 仲100人
宜家每人起碼開兩隻 自己開一隊刷野係正常
無人玩係事實 唔需要打飛機 有人收趁早放左佢好過啦

BTW好懷疑你係唔係清醒 醒下喇

p.s 前兩日先ON過南服查好友只有6頁幾人數(6X人)

作者: milovelky    時間: 26-3-2015 19:51
印象中你地幫得24X個
我就當你有200UP
據你地講 其中有 ...
slybob 發表於 25-3-2015 14:22

北/南/逍SER是但兩個的活躍人數都已經超過200人ARE YOU SERIOUS?
難聽講句,打交出人,你每個SER出到1團打1團人都偷笑啦,60*3 都係180人,邊到黎200人
我地國服有好多人都係港服轉過黎,你估個SER咩環境佢地會唔知咩,心知肚明啦

我不嬲都話我地成個SER,無講過我地幫....
作者: TheSpeed    時間: 26-3-2015 19:55
北/南/逍SER是但兩個的活躍人數都已經超過200人ARE YOU SERIOUS?
難聽講句,打交出人,你每個SER出到 ...
milovelky 發表於 26-3-2015 19:51

南服某大幫我走果時(未咁衰落) 都只出得4-5隊
唔知以為佢係GAMEONE開黎回貼
港服如果玩得好好地
點會專程轉去國服玩 貪佢有VPN咩
作者: slybob    時間: 27-3-2015 07:05
難聽講句,打交出人,你每個SER出到 ...
milovelky 發表於 26-3-2015 19:51

你有講過係一個幫架~
冇幾耐前一張問邊個SER多人玩的帖來
仲有呢張帖另一位都係~

活躍人士唔代表都係打交人士
計埋和平一定有
尢其係逍SER好多和平
反觀你地幫都唔係全部人打交
如果港服你就剩係計打交
國服你就咩人都計哂
咁冇得講

國服多人玩係事實
長遠睇投資國服好正常
我只係反感你地吹到話一個幫勝過港服
作者: milovelky    時間: 27-3-2015 09:00
你有講過係一個幫架~
冇幾耐前一張問邊個SER多人玩的帖來
仲有呢張帖另一位都係~

活躍人士唔代表都係打交 ...
slybob 發表於 27-3-2015 07:05

我印象中我無講過你CAP圖我望下,可能唔記得左
你口口聲聲話和平人,講真你自己上去個SER望下,在線人數有幾多先講
我懷疑你E家仲有無ON過港服天龍,多人? 真係虧你講得出口
心知肚明啦,你反感係你既事,我無必要去改變你既想法,但係唔該你講野小心D,無證無據就唔好亂UP
仲有你話果個退左國服既朋友,我好有興趣知係邊個
我地國服玩家歡迎"正常"港服玩家,你可以唔打交淨係刷野吹水,我地無所謂
但係我地謝絕一切昆狗,"變態佬"
謝謝!
作者: slybob    時間: 27-3-2015 17:35
我印象中我無講過你CAP圖我望下,可能唔記得左
你口口聲聲話和平人,講真你自己上去個SER望下,在線 ...
milovelky 發表於 27-3-2015 09:00

搵左一陣 最下低果張帖
http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... p;extra=&page=1

我自己係北逍SER都有AC
主玩逍SER
有繼續玩緊逍SER的人都會明
唔係個個SER都好似新SER咁
咁同國服比梗係冇得比啦
但要話一個幫勝過港服 目前仲未得
作者: 紫逗逗    時間: 27-3-2015 18:58
好7呀 D人吹噓完自己獨步個SER宜家又唔認數.係度兜 咩1個幫=全個港服 笑死我  
同埋獨步個SER 我上網CHECK過頭50名幫會評會 20幾萬既都入到 好明顯係死左SER
好心你地 明知港服都已經死死地 撩人去國服玩都算 又要揀個死死地既國服SER玩

利申:玩緊大紫禁
作者: milovelky    時間: 27-3-2015 19:22
好7呀 D人吹噓完自己獨步個SER宜家又唔認數.係度兜 咩1個幫=全個港服 笑死我  
同埋獨步個SER 我上網CHECK ...
紫逗逗 發表於 27-3-2015 18:58

哦,大紫禁好似好撚威咁,你玩紫禁關我撚事,我吹大又關唔關你事???係要撩交嘈?咁7勁過黎獨步打過,廢話少講,有種來干,求激情。
聽呢條友既口吻,愈黎愈似果條傻HI 007
作者: milovelky    時間: 27-3-2015 19:31
搵左一陣 最下低果張帖

我自己係北逍SER都有AC
主玩逍SER
有繼續玩緊逍SER的人都會明
唔係個個SER都好似 ...
slybob 發表於 27-3-2015 17:35

我半年前已經無玩港服,以我認知,當時我有玩北SER同慕容山莊,真係活躍玩家,我覺得無200如果你覺得有既,你可以話我錯,我就覺得無既,你反感係你既事啦,我就無乜興趣去同你討論,你想過黎國服,我地係歡迎既,唔想過黎國服既,你係個POST留言就大家晒時間,係唔係?
如果你無心過黎,咁講多都晒氣我無權無能力逼人過黎玩,只係提供多一個選擇比你地,一個幫係唔係多過全個港服既人數呢,你想知就自己開隻AC黎望下,我覺得講多都晒氣,不過我可以肯定咁話你聽,我地國服有D港服過來既玩家,都係咁覺得,一個幫頻已經熱鬧過港服入面果個世族頻。
作者: milovelky    時間: 27-3-2015 19:32

3月27號新AC落地啵,一入黎就插9我地睇怕都係同我地有仇啦。
作者: 紫逗逗    時間: 27-3-2015 19:35
3月27號新AC落地啵,一入黎就插9我地睇怕都係同我地有仇啦,你幾好呀嗎,傻HI 007
說好的 ...
milovelky 發表於 27-3-2015 19:32

係我D FD唔知頭唔知路比你地點左去國服死SER度玩 哂左幾K  唔該唔好人地一講D唔岩你聽既野就插  同埋我利申係怕比你講我係港服打手 冇話關你事 PLZ

仲有就算我1個人黎你SER都唔會有咩激情啦.咁少人
作者: milovelky    時間: 27-3-2015 19:43
係我D FD唔知頭唔知路比你地點左去國服死SER度玩 哂左幾K  唔該唔好人地一講D唔岩你聽既野就插  同埋我利 ...
紫逗逗 發表於 27-3-2015 19:35

FD唔知頭唔知路比人點左去國服玩左幾K?第一,你FD ON9? 人講佢信? 去到國服自己望到死SER仲掉幾千落去玩,佢真係同你有得揮。
第二,我地拎支槍指住你FD個頭,叫佢去國服玩? 佢自己既選擇唔該唔好賴人
第三,好想知你FD係乜水,我印象中無人玩左幾K而走左,走左果D我都識,你真係9吹無極限。

國服死SER?
咁港服叫咩,如果你認為打交淨係兩個幫,出到4團人打2團人,合共6團人(淨你2個幫)都叫死SER既,咁你番去港服玩

唔該唔好人地一講D唔岩你聽既野就插?
我覺得你果堆說話已經唔係唔岩聽咁簡單!

利申係怕比你講我係港服打手 冇話關你事 PLZ
咁你自己開多個POST嘈飽去,唔該唔好係我個POST搞搞震!

仲有就算我1個人黎你SER都唔會有咩激情啦.咁少人?
你個人咁撚口賤,過到黎國服同我講,我日日捉9你,淨係得我同你2個人都有排玩有排激情,望就你望耐打小小,唔好幾個鐘就THE晒皮
作者: 紫逗逗    時間: 27-3-2015 19:52
FD唔知頭唔知路比人點左去國服玩左幾K?第一,你FD ON9? 人講佢信? 去到國服自己望到死SER仲掉幾千落 ...
milovelky 發表於 27-3-2015 19:43

你繼續係個死SER度自HIGH 頭50名幫會 可以有20幾萬評分既幫入到 可想而知 我都癈事講.只係對你地係咁吹噓有D反感 唔通我收隻30萬AC 再收個個幫會入50名又會好開心咩 .唔想去到國服都要係死SER度玩
作者: 蘭鈴    時間: 27-3-2015 20:09

紫禁是大紅區。開服一直到現在。是很多人的!
不過獨步也不算死區,長年橙。

如果昔日有些言語令你認為看了不舒服,
和你說聲對不起。

其實本意只是想把港人聚在一個服,
大家好交流。

去國服也是想找尋以前的那種感覺嘛。
大家別動氣了,好好的玩天龍。
作者: milovelky    時間: 27-3-2015 20:11
你繼續係個死SER度自HIGH 頭50名幫會 可以有20幾萬評分既幫入到 可想而知 我都癈事講.只係對你地係 ...
紫逗逗 發表於 27-3-2015 19:52

你知道咩叫死SER?如果你認為咁都叫死SER既,你慢慢留係港服玩啦

唔該你講野之前自重。
乜野叫
頭50名幫會 可以有20幾萬評分既幫入到
我想講,評分唔代表一切,我唔認為可以用評分黎衡量一個SER
分數唔係大晒
你高分代表你有錢,我唔認為因為你高分,就可以侮辱其他人
唔係每個人都有錢玩20W以上既號
就算有錢都唔代表一定要拎黎打機
你呢種人係最令人反感
國服唔同港服,20W評分既AC我個SER最平都要8千RMB UP
有D可以去到萬幾兩萬RMB不等

無一個玩家都係人,如果你認為石頭=一切,咁我地幫絕對唔會歡迎你呢種人
你呢種人,眼角高,又鍾意睇低人,你玩咩GAME都唔會開心。
有錢唔係大晒架,國服玩人數,比你玩到全8石又點,一團"20W"評分都無既人,一人一招控技都圍死你啦
講野之前用下腦得唔得!!
唔該慎言,比番小小尊重,唔尊重別人都尊重下自己,唔好成隻癲狗係到亂吠!

我唔係想罵戰,只係有人係到搞亂,我先想發表下自己意見。
如果有人認為我咁樣做令到樂古變質,咁我可以道歉。
但係唔該撩人果D人請自重!
作者: milovelky    時間: 27-3-2015 20:52
好心啦 跟本你地就係熟晒一班人圍威喂 有新人入就想呃人地貴收你地ac
你地個幫比大陸人主導晒 話就話高層係 ...
WOHI 發表於 27-3-2015 20:23

有番小小品OK?未見過做男人做到你咁賤
有精神病睇醫生,OK?
作者: luckz    時間: 27-3-2015 21:17
係我D FD唔知頭唔知路比你地點左去國服死SER度玩 哂左幾K  唔該唔好人地一講D唔岩你聽既野就插  同埋我利 ...
紫逗逗 發表於 27-3-2015 19:35

玩你咪黎囉-.-唔黎咪玩你既大紫禁囉-.-無人逼你玩 係度串人做乜 無人逼你黎 吹水都唔係向你吹 關你咩事
作者: 紫逗逗    時間: 28-3-2015 01:28
紫禁是大紅區。開服一直到現在。是很多人的!
不過獨步也不算死區,長年橙。

如果昔日有些言語令你認為 ...
蘭鈴 發表於 27-3-2015 20:09

真係只有你發既國服POST正常 其他開國服POST既人都係眨低港服 跟住叫人去國服 尤其果個milovelky 講野唔用腦.咩佢果區一個幫=港服全SER 對於呢次罵戰.我唔係有心搞出黎.先道個歉 我玩國服都唔會周圍同港服D人講我個區點點點.你港服點點點啦
作者: matt217    時間: 28-3-2015 08:10
老實講基本上區幫25後所有都一樣 35名後大多都係死人幫。1.雄霸天下 有玩都知國服一路推向大幫派活動 細幫跟本生存唔到 2.你講幫會評分 不可所準 因為 死人幫唔上線都會計 。3.紫禁係一個神區 加上8年老區平均評分都比獨步要高 獨步2-3年。加上紫禁 係屬於電信區一般中游人士較多  紫禁 算係國服人數最多 。即使人地講會變成神區的不忘初心 都唔夠紫禁人多 (漠年已統一都係影響) . 如果你只已普通數據定為獨步死區我會覺得有點膚淺...獨步/其他區同紫禁比較 我會選擇獨步/其他區 大紅區唔係唔好 不過有個主要問題 ms長期3000+ 再講當初去獨步因為有香港人群體 。  ps : 國服將會合區 獨步 好大機會同雪山飛狐合
作者: matt217    時間: 28-3-2015 08:23
你講紫禁我同意多人 比起獨步的確 不過對我始終冇咩歸屬 我都以代打身分上過紅孩打過交 不過始終自己ac好
作者: 紫逗逗    時間: 28-3-2015 11:30
你講紫禁我同意多人 比起獨步的確 不過對我始終冇咩歸屬 我都以代打身分上過紅孩打過交 不過始終自己ac好 ...
matt217 發表於 28-3-2015 08:23

其實最多人都唔係紫禁.不過如果真係想要學邊個話要挑戰國服 就唔應該比個框框住(港人群體) 應該真正去接觸咩叫打大架 你話你上過紅孩打過架(呢點我有點保留 .據我所知佢AC招既代打都係同幫既人 可能真係咁岩冇人都未定 亦都唔排除你係增加自己說服力而..)
同埋大紅區MS問題.你用番果個官方加速已經好夠  另外你話死人幫問題 我本來既意思就係想講連死人幫都可以入到頭50好似區內人數唔太多 當然你話合區可以解決問題(雖然我唔係好認同)

p.s 我唔係招人同我玩 唔好誤會 只係發表個人意見 除左紫禁都仲有好多區值得玩(就好似就黎要開打既王大媽區) 個人覺得獨步只不過可以初步認識國服既區
作者: TheSpeed    時間: 28-3-2015 11:48
咩叫大區咩叫細區 係唔係好多全7人就叫大區?定工作室主力註點就叫大區? 你口中講既大紫禁 就係其他人長期比無可能打得羸既幫壓制住 或者你係個幫其中一個人掛 香港人黎玩國服 要既係打交或者人多果種感覺 唔係睇低我地香港人 而係邊個玩到全7同區內大幫抗衡 可能你一直忠於大幫 喜歡和平同係人地支配之下掛 無講錯嗎
作者: 蘭鈴    時間: 28-3-2015 11:52
真係只有你發既國服POST正常 其他開國服POST既人都係眨低港服 跟住叫人去國服 尤其果個milovelky 講 ...
紫逗逗 發表於 28-3-2015 01:28

其實佢地都係想招攬人去玩,本意唔壞。。
你地都唔洗太勞氣,大家理性討論下咪仲好?

我以前去過聽香,都覺得大區有大區好既。
不過依家獨步玩左1年左右,而且比較多港人,
所以就無走到喇。
作者: 紫逗逗    時間: 28-3-2015 11:59
咩叫大區咩叫細區 係唔係好多全7人就叫大區?定工作室主力註點就叫大區? 你口中講既大紫禁 就係其他人長期比 ...
TheSpeed 發表於 28-3-2015 11:48

嗱嗱嗱 又係咁.點解我唔可以逆風果邊 定你覺得做逆風果邊又唔好玩? 點解你一定要斷定我係順風果邊 欺壓人呢 係咪因為我講左D唔岩你聽既野呀 PLZ 理智D啦

同埋邊個區有大架打 我都會收AC過去玩 好似宜家咁睇下大媽果邊打唔打得成. 打得成都會過去

仲有仲有 唔好成日話我睇低香港人.我都係 唔好成日亂加罪名比我 受唔起
作者: 小鬼長大了    時間: 28-3-2015 12:02
回復 64# 紫逗逗
聽香 仙侶 太湖 紫禁依家D國服萬年老區黎  全部都係7-8年  而且唔合區 算係國服''超然''既SER
獨步區只係開左2年  上年合過一次區  根本無得比
依隻GAME 好多野係靠累積  時間愈長 玩既活動次數愈多(真元 強化 金絲) 數值上愈勁唔出奇
就算係聽香 頭50名 都係30W評分先上到  我地SER  未合SER前  12W評分就上到50  到合左SER 依家最少25W分先上50
同埋 你可以睇下  好多新SER  頭半年至1年  都係10W評分就上到50名  
萬年紅區有既係累積 係底縕   唔係人人都可以1年內上全5全6  佔9成人都係靠時間慢慢堆隻人出黎

我覺得 簡區就要簡D有潛力既區
1年出10幾個新區  基本上個D區半年就死城
一班煌虫玩家(自己區34石唔如意 以為去新區會好D)
工X室去搶資源 之后無肉食就走人  見過唔少  如果叫港人去個D區咪仲死
而獨步江湖算係網通第一大區  無可否認 一定唔夠7-8年既紅區火爆
但最少  要人流有人流 整體水平唔高  4石人 生存到  唔係人人都有錢玩到67石
之前有獨步區既人 因為融入唔到依個區  同佢老婆去左聽香話玩隻全4
點之 企都無得企 比人睇唔起  最后 個港人好似退出左 佢國服個老婆死死地氣番左黎
真人真事 絕沒老吹

我日日有ON  由上年4月打架 一直打到依家 前排風雲先認輸 但仲死不足惜
差唔多10個幫會勢力 因利益 有矛盾 多次分裂 整合 再混戰
我真係唔覺獨步係死SER  你話同萬年老區比 人流無甘多 我就認同

你可能覺得 去左紫禁好有存在感 可能你係全8 係個區係大佬 所以會睇唔起玩34石既人 我明白既
但我地既宗旨係  只要你有心 仲有一個天龍夢 識尊重人 我地就會當你係FD
我地SER 唔少34石港人  自己一手一腳玩出黎 唔會因為自己石低而睇唔起自己 自得其樂
自己有幾多財力就玩幾多  我好欣賞依D心態既玩家
我成日都講  打機唔好同人比較 每個人現實背景 付出都唔同 麻目同人比較會好辛苦
因應自己財力 每日超越昨日既自己 先係好心態

作者: TheSpeed    時間: 28-3-2015 12:04
嗱嗱嗱 又係咁.點解我唔可以逆風果邊 定你覺得做逆風果邊又唔好玩? 點解你一定要斷定我係順風果邊  ...
紫逗逗 發表於 28-3-2015 11:59

你不如理性啲答我仲好啦 我好理性問緊你問題
作者: 紫逗逗    時間: 28-3-2015 12:05
其實佢地都係想招攬人去玩,本意唔壞。。
你地都唔洗太勞氣,大家理性討論下咪仲好?

我以前去過聽香, ...
蘭鈴 發表於 28-3-2015 11:52

係你本意唔壞 你留意下佢地開果D POST 有D係度貶低港服 貶低人 抬高自己 果位1個幫=全個港服人數 都仲未交待(不過其實都唔使交待既 反正我理唔到)

我大部份都係理性討論 係不斷有人亂加罪名(冇計.我講左D唔岩佢地聽既野 都明白既)
作者: TheSpeed    時間: 28-3-2015 12:08
只有招招先對你客氣啲 自己九唔搭八 問你野話加罪名係你度 妄想症?
作者: 紫逗逗    時間: 28-3-2015 12:14
回復  紫逗逗
聽香 仙侶 太湖 紫禁依家D國服萬年老區黎  全部都係7-8年  而且唔合區 算係國服''超然''既SE ...
小鬼長大了 發表於 28-3-2015 12:02

我唔係有錢人 講真.你地玩國服都知  係得國服玩就係睇可以融入幾多 你會唔會係YY同人講野 你地搵你.你會唔會應人 (我識有D人就係唔敢同國服D人講野 怕溝通唔到.久而久之咪唔想玩LO) 點解個區可以依照係大紅區 就係有佢既道理 唔會話4石人冇地位  (無可否認 工作室都係其中一個原因 但係咪全部?) 老老實實 我真係冇吹捧過自己SER 你地某D人唔使不斷插 果個大紫禁只係國服用詞
作者: 紫逗逗    時間: 28-3-2015 12:16
只有招招先對你客氣啲 自己九唔搭八 問你野話加罪名係你度 妄想症?
TheSpeed 發表於 28-3-2015 12:08

1句唔岩聽.就話人9唔搭8 OP
作者: TheSpeed    時間: 28-3-2015 12:20

其實你一直都唔敢答我問題 仲玩暗串 你都幾幼稚 真係唔明你呢個人做緊乜 未訓醒 skip哂人地重點 要人地只睇你講野 你先係岩曬
你不如開番樂古大號黎講野啦 新acc真係唔知你邊位
作者: 紫逗逗    時間: 28-3-2015 12:25
其實你一直都唔敢答我問題 仲玩暗串 你都幾幼稚 真係唔明你呢個人做緊乜 未訓醒 skip哂人地重點 要人地只睇 ...
TheSpeed 發表於 28-3-2015 12:20

人多就係大區 咁得未 又無啦啦話人幼稚 真係唔知你想點 已經唔係幾想覆你 仲要係咁撩架嗌
作者: 小鬼長大了    時間: 28-3-2015 12:36

回復 72# 紫逗逗
聽香 仙侶 紫禁 黃果樹 ETC 依D 7-8年唔合SER既老區
我發現一個現像  就係依幾個區 係國服人眼中算係''聖地''
因為佢唔合SER 因為佢萬年紅區 所以 好多國服人對外宣傳依D區 令到佢地被冠上''大''之名
有好多唔同區既人  因為向往佢多人 所以都去依D區建''小號''
導致大量既40組50組60組卡級小號既出現  再因街拍既力量 成為一種風氣
就好似富者愈富甘  所以依D區先會萬年火爆
依D區 人流係多 但經過7-8年既時間  勢力是否一樣多?
人流多 唔代表區內勢力都多

一個區就係一個江湖既縮寫  
如果依個江湖有一個龐然大物係頭頂 所有幫會都依附住佢 甘依個江湖仲有乜意思?
無錯阿 係有人流 好多人 但你只不過係處於統治下既生活
小號之間有矛盾 如果其中一人識大幫既人物 叫下人 立即就變得無意思
2線幫會之間有矛盾 實力差唔多 本來可以玩下  但如果一邊叫人 情況就立即一面倒

一個江湖  就係要有唔同勢力  大家實力差唔多 保持住一個微妙關係 互相因利益 因矛盾
分裂 整合 混戰先精彩  而獨步區正正就係處於甘既狀態 而且區內水平唔高 45石仔都有作為

至於你話  同大陸人溝通 上YY問題
老實講 我一直都話 如果對大陸人有偏見 仇視  就真係唔好去國服 因為生存唔到
我當初去國服個陣  去大陸人既幫  上線一定要掛YY 講真 我都覺得好大壓迫感  我係識聽識講普通話 但我唔中意個方式

但有一個問題  我地港人係獨步江湖已經成氣候  我地淺醉江月既港人  上唔上YY 人地真係吹你唔張
有大陸人話打BOSS 叫我地上YY 我地港人唔上 話 我企城算  人地都話 甘唔洗上  照黎打
我地已經建立左個勢力 並且多多少少可以主導
如果講 成個國服 邊個區最岩港人  我想 除左獨步區  係其他區搵唔到依種感覺
作者: TheSpeed    時間: 28-3-2015 12:38

我近半年先玩國服 本來我係好支持港服 後來比我睇到好多野
令我知道港服好多黑幕 港服gm處事同公司架構無人清楚得過我
1 玩家拎身份證上黎話ac係佢既 就可以攞到 毫無保障 本人親眼睇到至少十隻號比人咁偷左 其中有全6及67石號
2 私下送道具比玩家 而且數量唔少
3 不斷出啲對遊戲發展無意思既野
4 只係識利用玩家用左好多錢落去既ac 逼佢地不斷充錢汁 唔汁就退化
5 全港服天龍只有一個gm, 依家根本無什麼發展組 開會只是單對單傾計
6 周不時有好多漏洞 出既patch根本無經過審查 連gzip檔都唔識解開
7 gameone職員及manager操守,只係櫃面reception已經可以掂到遊戲資料(因為見過)但係佢地否認 將所有責任推卸落開發商度
8 由新天龍開始玩家已經好少入點 營運費及合約錢點黎?自己諗 所以下一版大更新不用太多期待

唔係話獨步有咩勁 玩國服任何ser我好歡迎 駛錢都要駛得舒服 駛得條氣順 本人認為港服根本沒有繼續發展意思 亦都提點下港人除左港服 仲有國服可以揀 而且內容豐富好多及人流多好多。比較係在所難免 就算無人講出黎比較 在心中都會自己比較 有誰玩港服無聽過國服既比較? 講真 寧願你玩私人服都仲好過港服
作者: TheSpeed    時間: 28-3-2015 12:43
人多就係大區 咁得未 又無啦啦話人幼稚 真係唔知你想點 已經唔係幾想覆你 仲要係咁撩架嗌 ...
紫逗逗 發表於 28-3-2015 12:25

你睇下自己行為 我同你講野都降底左自己水平 我講野係刺耳左啲 你不妨睇下我問緊乜 理解下仲好^^
作者: 紫逗逗    時間: 28-3-2015 12:46
回復  紫逗逗
聽香 仙侶 紫禁 黃果樹 ETC 依D 7-8年唔合SER既老區
我發現一個現像  就係依幾個區 係國服人 ...
小鬼長大了 發表於 28-3-2015 12:36

我都認同你呢點.最適合港人玩一定係獨步(個SER點冇所謂 多港人玩就OK 至少溝通冇問題 開心就好 打機求開心姐). 我冇否認過. 我只不過話如果要真心打大架 你地區就未必係最佳選擇
作者: 紫逗逗    時間: 28-3-2015 12:47
你睇下自己行為 我同你講野都降底左自己水平 我講野係刺耳左啲 你不妨睇下我問緊乜 理解下仲好^^ ...
TheSpeed 發表於 28-3-2015 12:43

我咩行為? 我一句話你既說話都冇.你就不斷挑釁 咩行為? 我理解能力太低 要答既都答左.你不坊大方D當可憐我 解釋下你想問咩 不過請控制一下情緒^^
作者: TheSpeed    時間: 28-3-2015 12:49
我都認同你呢點.最適合港人玩一定係獨步(個SER點冇所謂 多港人玩就OK 至少溝通冇問題 開心就好 打機 ...
紫逗逗 發表於 28-3-2015 12:46

我地只係推薦 無講過係最好打大交既區 而且你果區都未必係 每一個區都未必係
睇左你啲回覆根本無理解過我地講緊果個重點,係全部陌生既地方 又溝通唔到 比你再好玩都會無動力
我地區未必係最好 但係一定唔差
作者: TheSpeed    時間: 28-3-2015 12:51
我咩行為? 我一句話你既說話都冇.你就不斷挑釁 咩行為? 我理解能力太低 要答既都答左.你不坊大方D當 ...
紫逗逗 發表於 28-3-2015 12:47

問下你屋企人就清楚 唔方便可以問下你國服既朋友 如果無都可以搵你身邊既朋友。再無的話幫你唔到了 因為我解釋比你聽你都唔會明

你黎既重點係乜?話你紫禁多人?百年老區?我地係要香港人眾集係一個最適合大家既區度玩 你不理解可以略過我 反正你已略過哂所有人既重點
作者: 紫逗逗    時間: 28-3-2015 12:57
我地只係推薦 無講過係最好打大交既區 而且你果區都未必係 每一個區都未必係
睇左你啲回覆根本無理解 ...
TheSpeed 發表於 28-3-2015 12:49

我冇講過你果區差 我都冇講過我果區好 我講過啦 邊個區有大架(長期果隻)打我就就會去 從來冇1個區日日都有架打 狂總同戰魂都會完
我認同你地港人係國服組織港人幫 但唔認同你地不斷既吹捧 貶低港服 (我都唔會咁做)

至於大架方面.我之前爬過文.見到你地某位人兄講到打架好多人 我只不過將我既意見分享下 估唔到會惹黎D人不斷既指責(甚至有D人會無理取鬧)

我從來都冇話過你地區差 .只不過將某D事實講出黎
作者: 紫逗逗    時間: 28-3-2015 13:01
問下你屋企人就清楚 唔方便可以問下你國服既朋友 如果無都可以搵你身邊既朋友。再無的話幫你唔到了  ...
TheSpeed 發表於 28-3-2015 12:51

唔知我又可唔可以話你9唔搭8 略過哂我大部份講既野呢? 我從來都冇吹捧過紫禁區 (我有指出呢個區唔係最多人) 你連我既重點睇唔出 就不斷無理取鬧 唔知你想點
你怕會有本身去你地區玩既新血有所動搖?(估嫁渣) 如果你係咁諗.你就放心 應該唔會 你地咁落力吹捧一定唔會咁易比其他人搞散(我都冇咁既意圖 亦都無能為力)
作者: TheSpeed    時間: 28-3-2015 13:04
我冇講過你果區差 我都冇講過我果區好 我講過啦 邊個區有大架(長期果隻)打我就就會去 從來冇1個區日 ...
紫逗逗 發表於 28-3-2015 12:57

大家都係想尋回以前既激情 不斷搵一個好地方 港服我講左好多黑幕 而且從來我地無逼過人入黎 只係做promote 講下啲research資料出黎比大家睇 唔岩睇就算 岩睇咪入黎試下 我得閒你都可以叫我帶你升架啵 包括我自己都係好願意係國服玩 因為玩得開心 駛錢一萬幾千都唔會覺得哂錢
港服咩情況係人人都知 而唔係我地故意吹捧 事實不是如此的話即使吹捧都無用?如果覺得港服仲玩得過既可以唔駛理我地 我地有我地激情 佢地由佢地企城都無所謂

你講我地區係死區 呃人收號入黎 仲唔叫差?你到底訓撚醒未 定係你係代打字?駛唔駛講番你講過啲野比你睇 打得機多記憶力係會差啲 你咁樣點同我地正常人溝通

無可否認近排真係好多人好得閒上黎博吊 比咁多人吊你你真係抵番哂 賺左
作者: TheSpeed    時間: 28-3-2015 13:05
唔知我又可唔可以話你9唔搭8 略過哂我大部份講既野呢? 我從來都冇吹捧過紫禁區 (我有指出呢個區唔係 ...
紫逗逗 發表於 28-3-2015 13:01

你放心 你絕對唔會有咁既能力 攪事既人根本每日都有 你係好少事 唔好睇得自己咁大
作者: 紫逗逗    時間: 28-3-2015 13:29
你放心 你絕對唔會有咁既能力 攪事既人根本每日都有 你係好少事 唔好睇得自己咁大 ...
TheSpeed 發表於 28-3-2015 13:05

呃人收號入黎我幾時有講過 你真係唔好打咁多機啦
作者: 紫逗逗    時間: 28-3-2015 13:31
你放心 你絕對唔會有咁既能力 攪事既人根本每日都有 你係好少事 唔好睇得自己咁大 ...
TheSpeed 發表於 28-3-2015 13:05

我估嫁渣.你千祈唔好真係咁諗呀
作者: TheSpeed    時間: 28-3-2015 13:34
呃人收號入黎我幾時有講過 你真係唔好打咁多機啦
紫逗逗 發表於 28-3-2015 13:29

你睇自己一入黎講第一句野既語氣態度已經知你入黎咩用意 有無講唔到我話事 自己可以睇番  plz 唔好咁港孩咩都要人幫你搵幫你解釋
作者: matt217    時間: 28-3-2015 13:35
國服代打團大多唔會請自己人上號  怕007 你有玩開可以問下人 佢地係未請過大媽代打孖牧 外援 果時我地淺醉都係請緊同一班人,第二 基本上 永恆國度 南宮 幾個對片直播都係 同一班主播 開 連我ac開直播都唔例外 要上到ac一d都唔出奇。
作者: 紫逗逗    時間: 28-3-2015 13:42
你睇自己一入黎講第一句野既語氣態度已經知你入黎咩用意 有無講唔到我話事 自己可以睇番  plz 唔好 ...
TheSpeed 發表於 28-3-2015 13:34

冇講就係冇講 有講就係有講 呃人收號入黎我有冇講過定你屈我就癈事講啦 反正人要面樹要皮  另外我話你個區係死區 我以國服咁多區黎比較.你個區係真係死死地 冇講錯

不過係咪1個幫=全個港服人數就要請某人黎解釋下(可能真係嫁)
作者: 紫逗逗    時間: 28-3-2015 13:44
國服代打團大多唔會請自己人上號  怕007 你有玩開可以問下人 佢地係未請過大媽代打孖牧 外援 果時我地淺醉 ...
matt217 發表於 28-3-2015 13:35

我講左啦 我都話你有上到唔出奇 我只係講我知道既野 就係紅孩AC代打好多時都係佢真人識果個 外援上佢AC代打好少 就算係都係長期同1個人
作者: 蘭鈴    時間: 28-3-2015 13:49
蟲蟲講得岩,獨步未必係最好,但勝在有一大班港人。

可能以前有啲言論係大家誤會左,咁我覺得唔好再追究喇⋯

題外話。
港服到今日,可以話係苟延殘喘。
就算作為版主既我,其實都想勸大家,放開小小。
對於港服依家仲玩緊個一批少俠,其實佢地好犀利。
絕非帶貶義。而係面對gameone咁,佢地依然無放棄到自己打造既角色。
我自問自己做唔到。係真丹事件之後我就已經無玩港服。
出天龍3個時同一班朋友番左去玩。但一個月後又無哂人。
其實,講真,有得選擇的話⋯
如果港服同國服一樣咁多人,有邊個會想去國服。

在此,如果昔日真係有任何言論令到各會員唔舒服,我衷心對你地講聲對唔住。
亦希望你地可以諒解。
我亦同意,一個服係有好有唔好。

討論可以,但唔好偏激。
每次上黎永遠都只係罵戰。
好喇,到分享帖下面,又係罵戰。
我用住vpn上黎,真係唔知咩心情⋯

Btw,希望大家遊戲愉快。
作者: 紫逗逗    時間: 28-3-2015 13:53
天道 佢好易唔記得自己講過乜野 繼續理佢真係自己都變埋on9 我都係返去刷野先 ...
TheSpeed 發表於 28-3-2015 13:47

我唔知點解釋好 我理解到天道係1個人.我亦都理解到呢個人得罪左你.但我係理解唔到點解你會將我當左係佢 姐係你覺得只有呢個人先會唔認同你? 定係你 咁要面屈完人唔敢認宜家是但屈多條罪 跟住走左去當冇事發生? 唔緊要呀 邊個有理邊個無理取鬧 明眼人一睇就知
作者: 紫逗逗    時間: 28-3-2015 13:59
蟲蟲講得岩,獨步未必係最好,但勝在有一大班港人。

可能以前有啲言論係大家誤會左,咁我覺得唔好再追究喇 ...
蘭鈴 發表於 28-3-2015 13:49

我都係真丹事件果陣冇玩^^ 我都冇心發起鬧戰.我對我既言論(話獨步係死SER)講番聲SORRY先 .不過如果milovelky同個speed係你個FD又想要人去獨步 就唔該唔好不斷吹捧獨步.有果樣講果樣 同埋收番一堆貶低港服既說話 感覺上,有D人直頭覺得自己玩緊國服就好有優越感 希望呢D人唔好再有咁既諗法 我都唔會覺得自己玩國服有幾咁威(雖然隻人真係唔勁) 同埋某D人收下D脾氣 控制下情緒 可能仲會有更多港人去獨步
作者: TheSpeed    時間: 28-3-2015 14:00

我真係想問你 訓撚醒未 天道係我好朋友 我叫佢唔駛理你 本來都刪貼由佢 費時再理你

真係溝通唔埋 唔係咁想再理你 我覺得理你果下我好on9

未訓醒塊洗下塊臉再去訓啦
作者: TheSpeed    時間: 28-3-2015 14:03
我都係真丹事件果陣冇玩^^ 我都冇心發起鬧戰.我對我既言論(話獨步係死SER)講番聲SORRY先 .不過如果m ...
紫逗逗 發表於 28-3-2015 13:59

本來我人無乜脾氣好耐 因為太耐喇 好想搵個傻仔吊下 你又出現 吊你咪吊你囉 相信觀眾眼睛係雪亮 邊個攪事好應該會比人吊 我諗會更多人黎國服玩。謝謝你
作者: 紫逗逗    時間: 28-3-2015 14:07
咁真係唔好意思  真係睇唔到原來你都識控制情緒 我以為1有人唔認同你 你就會鬧人嫁添 SORRY
作者: TheSpeed    時間: 28-3-2015 14:09
歡迎你黎國服獨步玩^^我可以帶你架 搵我啦 我係傲飛
作者: 紫逗逗    時間: 28-3-2015 14:14
OK呀 如果有FD想固定玩 我叫佢黎你地獨步 我都好歡迎你想周圍玩既話可以搵我 我可能下個區去大媽個區 超級直播間話有機會有大架打

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://in.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2