打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] [片]玩真人技術,唔用外掛..e d先係真功夫!

比著我用外掛 我就會全首歌連p哂去^^

而且吾會玩玩下 吾記得舞步^^

而且呢首歌 都吾系好快^^

相信有背舞步都噤到 ,, ;P

再者佢連p 32 之野great左再連p

如果要外掛我都刪左去^^幫我連連下無拿拿斷左都有

=====================================================

韓國大把呢d勁人

未見過吾代表無 少亦都吾代表你見吾到

用寬容和學習的眼光來擴闊自己既眼光

別要把別人的成功 自己做不到的事情加於批評*

不喜別插 =]
回復 支持 反對

如果唔係外掛咁都真係幾強
回復 支持 反對

唔洗講,我都知係cheat
=,="
回復 支持 反對

果個人真係好鬼勁..."~
回復 支持 反對

一定係外掛!!!
2分24秒果下佢未禁哂都p到!!!!!
回復 支持 反對

呢b bug好難睇得出~更何況唔係佢真人禁俾你睇~你唔可以一口咬定佢係技術定外掛
回復 支持 反對

絕對唔係外掛

1.打舞步出黎,自由係咁上下啦,我都會咁啦,熟呀嗎
2.F打出黎係疾的,而且152 8KF 打到都唔出奇
3.RP睇出黎,有D舞步未打完都跳到,唔洗見奇,呢D野成日發生
回復 支持 反對

點解d人成日話佢唔係外掛"
係咪因為d人成日用外掛!?先咁熟!?
依家d外掛可以俾你選功能"
佢點解係外掛!?
一開頭x9"之後就g一次"再x3"再g三次"佢差唔多平均p幾次先g"再x30幾"
其實佢想成首歌都連p"外掛支援唔到"
我諗佢個舞王都係外掛升返黎"
韓國係大把勁人"勁人唔識用外掛咩"
人地x100你都玩佢唔係外掛!?
話佢神手~"~!?
佢唔俾韓國GM查到"都算偷笑啦"
回復 支持 反對

呢個檔係韓國一個玩家玩的 ,,
    你地話好有外掛Feel ,, 點解 ?
只因係自由 ,, 唔係同步(記熟晒可以一次打出來)

而且你地話中途會無禁都可以P到
(呢個應該係Bug黎  我自己錄過片都有咁既情況)

所以見怪不怪 ,, 個Post已經好耐有人Post過了
情大家不要因此對罵
(不明白香港人會有這顆心去判決別人)
回復 支持 反對

32連P  - -||
太神了!!
回復 支持 反對