查看: 2975|回復: 13
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 奇門一問 = =

為什麼官網像是有意無意地將奇門這職業隱藏=.=
難道因為他是國服唯一可用外掛的職業就不開放嗎= =
回復

奇門係國服可以點外掛法
回復 支持 反對

閣下對奇門可謂一知半解...
事實上先前奇門一職因存在不少漏洞...再加上奇門能召喚寶寶...十分適合作掛機用途...
故此曾有一段時期...陸服充斥的外掛幣商多用奇門一職...其後奇門便被TC(開發兼代理商)封了...
已創建的奇門角色依然能繼續進行遊戲...然而無法再新創建任務奇門遊俠...

直至近期...TC公布奇門將以全新設定回歸...即"簽王回歸"...(本人不才...等級未能到達使用簽王的條件)
估計是TC為配合橘子新開的尋仙伺服器...同步將已修正的奇門遊俠開放...(名為修正...實為削弱...)
故此本人有絕對有理由相信橘子會開放奇門遊俠一職供大家測試...(以上當然是不負責言論...)
敞若橘子不開放奇門一職...或延後開放以作甚麼更新改版作招來...大不了便回去陸服繼續...

至於外掛幣商此問題...可謂於任何有華人出沒的網上遊戲皆會出現...外掛總會有方法繼續破壞遊戲...
至於有甚麼職業現在特別適合作外掛用途..本人亦不欲多說...總之一切有賴玩家自律...自身不要用外掛...
當然更不要光顧幣商...幣商與外掛有著千絲萬縷的關係

以上皆為肺腑之言(廢話=v=)
回復 支持 反對

如果奇門係玩掛機既話...
岩晒我
我冇乜時間打機=口=
回復 支持 反對

如果奇門係玩掛機既話...
岩晒我
我冇乜時間打機=口=
不滅者Tx 發表於 21-2-2009 03:13

彈開啦, 未玩就話定掛機
回復 支持 反對

希望隻game唔會有外掛出現la...如果唔係..幾好既game都變垃圾
回復 支持 反對

我想奇門 HK&TW 都唔會開住...原因好簡單!
- 2邊官網都無介紹過e個職業!
-  有玩開大陸server尋仙嫁玩家都知...
 係尋仙-80版本時,奇門係出現咗十分適合作掛機用途問題,
 之後大陸官方更新了81版本銷了奇門...新玩家唔可以再申請奇門...
 直至最近..好似1~2月 大陸尋仙再更新82版本..開反重新設定好的奇門!
加上..所有HK嫁遊戲版本,不嬲都係慢過原廠開發地版本嫁啦~

如果大陸現在係82版本...我想HK&TW應該會係81版本(無奇門用!)
橙仔~無理由用80版本..開隻明知有問題嫁奇門比你地玩吓=-="
如果真係公測用81版本~只希望橙仔盡快更新為82版本!!開反隻奇門比我地玩...-0-

以上只係我嫁推測..(勿插^^)
回復 支持 反對

那好吧= =
看來只好練一隻劍先=.=
反正都是遊俠=____=
回復 支持 反對

最新最快的优酷电影下载 http://www.btexe.com/

优酷电影下载站 http://www.btexe.com
最新最快的优酷影视作品:电影、电视剧、动漫、综艺等免费bt下载!欢迎大家免费下载
回復 支持 反對

希望有得用奇門啦..我勁想用
回復 支持 反對