查看: 3825|回復: 20
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 版主也會使用外掛=0=?

頭先睇外掛名單,見到
°◆貴族×魔影凍結30天使用外掛 (人在電腦前)

見到版主用外掛俾人封,原本唔係好信@_@,但係查清楚真係版主魔影
有幾樣野令我好質疑佢係咪外掛=.=

一. 既然官方斷定佢外掛,冇理由屈佢吧-___-?
二. 樂古及gamechannels皆有支持佢既人,但係支持者,大部分皆是自己族的人,自己族人當然撐返自己人,唔會話佢外掛架? 據我所知,佢係前一,兩個月才入superior;當日又冇人親眼睇住魔影玩; 又冇arp證明; 你地憑乜野幫佢口呢?
三. 佢肯上gameone跳目的又係咩阿?
首先都多謝一直支持我既人=]

聽日我會上gameone...唔理得唔得都係誠意姐...已經同左由美講左...
°◆貴族×魔影 發表於 22-4-2009 00:56

即係斷定自己做唔到啦? 誠意? 定係上gameone另有目的阿? 博人同情? 想上去令我地覺得你真係有勇氣上去就覺得你唔係外掛? 唔知你啦魔影

我希望大家客觀分析下成件事,呢個其實都係個人立場,我覺得係中立既,並唔係針對魔影=.=
但係上面三點令我覺得魔影係外掛,真係既話佢都真係唔配做版主
回復

我相信唔洗一而再再而三咁開post討論吧

你覺得我係點..我唔會介意..因為依樣係你心入面既想法..對我既意見

我上gameone目的你講到咁...我都無話可說啦

我都相信,,係依段日子..一定會好多人批評我..但都會有好多支持我既人

話哂我係樂古都做左2年版主...大家都知我係一個親民既人

如果你講到我唔應該做版主..好明顯你係針對=]
回復 支持 反對

只係以事論事性質= =
別無心針對
我又唔係同你好熟,點解我要針對你先?
你親民我知,但係一單野還一單野
仲有我係話,如果你真係先唔配做版主
唔好誤會-.-
回復 支持 反對

魔影=.=
你想關POST?
回復 支持 反對

我唔信戈個人會玩掛的-_-"
一定唔會信
回復 支持 反對

其實樓主丫,,, 我都係有個句講個句,,,
就算魔影係咪用掛 其實同你一點兒關係都無-,-!
你開post目的究竟想引起罵戰定另有目的,,,依家我就吾知了
但係我見你打既野,,,你既態度都吾系好好
回復 支持 反對

我會支持版主
回復 支持 反對

清者自清....有冇用到掛....我地都無人知

都係等佢上埋gameone攪清楚先啦
回復 支持 反對

清者自清....有冇用到掛....我地都無人知

都係等佢上埋gameone攪清楚先啦
smallken1234 發表於 23-4-2009 00:32

魔影琴日咪上gameone既?
叫佢本人交代下自己琴日解唔解到封=.=
就算解唔到有150m我就信佢,唔好成日話我針對
回復 支持 反對

魔影琴日咪上gameone既?
叫佢本人交代下自己琴日解唔解到封=.=
就算解唔到有150m我就信佢,唔好成日話我針對
l4d達人 發表於 23-4-2009 12:48

解不到
據說只有七十多萬
回復 支持 反對