打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] -☆`Yung の 小屋 <33`(閃字區;閃字區;更新`傻b琪`6/2)

整左出黎了;
覺得點~?
系吾系有d普通?`

t0:k-h0
6倘申請- -?
Yung=D 發表於 31-7-2009 03:02

不算吧-3-都幾好丫
回復 支持 反對

不算吧-3-都幾好丫
°◆貴族×魔影 發表於 31-7-2009 03:58

v_v努力整閃字+圖`
希望趕得切系走之前整好晒`
回復 支持 反對

好令 a_a
我又想要
仲接唔接受申請?

*想問韓文字整唔整到架?*
回復 支持 反對

好令 a_a
我又想要
仲接唔接受申請?

*想問韓文字整唔整到架?*
殤儿 發表於 31-7-2009 11:31

韓文既話你識用輸入法嗎?`
如果識既話教我打;
甘我就幫你整到的了
回復 支持 反對

我果張不見了嗎???
回復 支持 反對

我識用韓文輸入法, 我話你知點打, 如果真係整唔到, 冇所謂, 唔該晒
有d貪心想要4個, hehe
-------------------------------------
           ☆論壇名字:  殤儿
           ★加既字:  GyGy
           ☆款色?: 3
           ★要吾要pm通知收閃字的: 不用
           ☆最愛既顏色: 紫, 粉紅, 粉藍 (你覺得邊靚就得架啦)
------------------------------------------------
            ★加既字:   Wing 心 (可以整到心心?, 唔得 ge 用 & 都 ok ) GyGy
           ☆款色?: 1
------------------------------------------------
           ★加既字:  甜酸苦也都好   最愛的就是你
           ☆款色?: 7
           ★加既字:  언제까지나    사랑해요  
           ☆款色?: 2
-------------------------------------------------------------------
韓文字打法:
언  -----> djs  
제  -----> wp
까  -----> (shift) r k
지  ----->  wl
나  ----->  sk
사  ----->  tk
랑  ----->  fkd
해  ----->  go
요  ----->  dy
回復 支持 反對

樓主..你d閃字點整
教下我 可以嗎 /_\
回復 支持 反對

我識用韓文輸入法, 我話你知點打, 如果真係整唔到, 冇所謂, 唔該晒
有d貪心想要4個, hehe
-------------------------------------
           ★加既字:  GyGy ...
殤儿 發表於 31-7-2009 14:19

韓文字打法:
언  -----> djs  
제  -----> wp
까  -----> (shift) r k
지  ----->  wl
나  ----->  sk
사  ----->  tk
랑  ----->  fkd
해  ----->  go
요  ----->  dy

系咪要個韓文既輸入法先打到架?~

t0 ching:
其實網上你打閃字教學就有好多的了`;
回復 支持 反對

韓文輸入法去 control panel 入面 regional and language option 可以加到
入左去, 揀 language ---> details ---> add ---> input language 揀 korean 就得
麻煩晒你 a_a
回復 支持 反對

韓文輸入法去 control panel 入面 regional and language option 可以加到
入左去, 揀 language ---> details ---> add ---> input language 揀 korean 就得
麻煩晒你 a_a
殤儿 發表於 31-7-2009 14:40

我明白的了;
但系我冇甘快幫你整到住`;

s0rry先`'
請耐心等候~
回復 支持 反對