打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 樂古騙子(泉戶真白)別要做昆狗^^ 請從速聯絡我們吧!!

關閉 [複製鏈接]
現在正在尋星月仔幫忙搞返好部機
本人壞機的圖如下
現在音效卡驅動不到 試問我如何替你解CD任呢
至於你所說我用了一段時間用來招婆 是因為有朋友說4開替我企10場CD任 那我只好等她
外掛解任名單是星月仔放錯位置並 ...
泉戶真白 發表於 3-10-2009 13:19

既然你唔肯定8點前一定可以解哂~"~
為何當初要答應接單呢..?! 我一早已講明我急住解任的!!
依家你又壞埋機._. 該如何是好..?! 再等?! 等到何時?!唉

果2個cd任 我自己昨晚已落了網吧開左4部機 解左了~"~
至於我給你的2000點 你想退也可 不退也可=]
希望下次你做芣到 就不是答應人好了!!
謝謝=]
回復 支持 反對

既然你唔肯定8點前一定可以解哂~"~
為何當初要答應接單呢..?! 我一早已講明我急住解任的!!
依家你又壞埋機._. 該如何是好..?! 再等?! 等到何時?!唉

果2個cd任 我自己昨晚已落了網吧開左4部機 解左了~"~
止於我給 ...
★鎖吻; 發表於 3-10-2009 16:56

我今日係msn到叫佢退點....
點知佢冇覆我=.=
點算好a"a
回復 支持 反對

挑 高咩級信譽  game炸  有咩信5信譽    都系得個講字
回復 支持 反對

我今日係msn到叫佢退點....
點知佢冇覆我=.=
點算好a"a
FunG〝 發表於 3-10-2009 17:36

哈哈 我見佢有on msn也-3-
不過我專登唔叫佢..等佢搵我!!
點知冇搵過我 一句交待都冇..
依家又off埋..真好笑~"~
甘叫有信譽?!

如果真係壞機既 岩岩on到msn就應該退番d點比我地喇..
搵都冇搵我地就off埋._.

信譽指數零蛋~"~s0 sad;TT

FunG FunG 我地做左蕃薯了~"~
[[onion_50]]
回復 支持 反對

哈哈 我見佢有on msn也-3-
不過我專登唔叫佢..等佢搵我!!
點知冇搵過我 一句交待都冇..
依家又off埋..真好笑~"~
甘叫有信譽?!

如果真係壞機既 岩岩on到msn就應該退番d點比我地喇..
搵都冇搵我地就off埋._.

信譽 ...
★鎖吻; 發表於 3-10-2009 17:44

我果百幾蚊....泡湯啦[[onion_11]]
真係想快D叫佢比番個交待我地囉
回復 支持 反對

喔o..原來昆狗一名
佢之前仲係巨商帖到串我~

http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3753519&extra=&page=2
#19~#20更有新昆人記錄!!!
回復 支持 反對

甘冇信譽就米做高級信譽玩家啦ma[[onion_43]]
回復 支持 反對

我果百幾蚊....泡湯啦[[onion_11]]
真係想快D叫佢比番個交待我地囉
FunG〝 發表於 3-10-2009 17:54

haha=] 佢既交待咪就係一咪搵星月仔幫手整部電腦囉.3.
我地果d收得皮了.3.
回復 支持 反對

喔o..原來昆狗一名
佢之前仲係巨商帖到串我~

http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3753519&extra=&page=2
#19~#20更有新昆人記錄!!!
CHING=D 發表於 3-10-2009 17:59

為左果小小錢~"~出賣人格!!
值得咩/3\ 唉
回復 支持 反對

甘冇信譽就米做高級信譽玩家啦ma[[onion_43]]
★funG×' 發表於 3-10-2009 18:23

我都想知佢個高級信譽玩家點黎-0-
哈哈!!

高級信譽零蛋玩家!
回復 支持 反對