打印 上一主題 下一主題
收起左側

[攻略心得] [蕾娜]-----淺談狙擊者(個人配點+技能分析+建議裝備)-----

大獲:s+錯點  ...
回復 支持 反對

大獲:s+錯點  ...
William1202 發表於 4-2-2010 17:18

如何加法?
回復 支持 反對

如果有得加分
我實加你分*v*
十卜=)你好有心機;
回復 支持 反對

回復 1# satan030
中級腕力修練     0/3

基本魔法攻擊力+150, 增加基礎能力值技能
物理攻擊力加成可以免去, 基本上狙擊甚少用得上物理攻擊
(5SP)

導引箭     0/5

實際效用不大, 故不選擇此技

飛天之舞     0/3

個人用不上飛天之舞作接技, 故此不點, 但並非沒有效用, 只是個人不選而已
飛天之舞有反彈200%魔法攻擊體的效果
換句話說魔劍和法師的火球, 蕾娜的箭矢都可以用飛天之舞反射回去
對自己時機操縱性能極有信心的朋友可以試點這招練習反彈
補充: 飛天之舞對於習慣以跳z作起手的近戰很有效

狙擊者實用連技
XX→XX→XX (loop) 二點發箭矢攻擊 (會慢慢向敵人靠近)
XX ↓ XX ↓XX (loop) 二點發箭矢攻擊 (會慢慢後退)
→→ZZ ZZZ射姿 ZZZ射姿 (loop) 物理攻擊連技
(其他連技請大家幫忙提供)

-----------------------------------------------------------------------

基本上都寫得幾好  但樓主寫既係副本點法 pvp既話可能要洗點呢@o@

pvpv既話 請注意以下地方:

中級腕力修練     0/3 小編建議必點滿 打pvp你無可能用箭多過用拳腳 1打1情況下你想有魔就係靠拳腳 對手唔會比機會你企定定回魔

導引箭     0/5 小編建議都係點爆既技能之一 效果同導彈一樣係自動追蹤 爆氣打兩hit 必中又痛

飛天之舞     0/3 無依招你可以唔使去魔人頻道同人打了 另外值得一提 跳z取消硬直 對方落地20%攻速係可以反擊倒 所以正確步驟係係地下度等佢落泥踢一下取消硬直@@

狙擊者實用連技方面不作解釋 詳細情請看Player Online網遊人周刊@o@
回復 支持 反對

導引箭同魔導彈打既話....唔及商業效益= =
比著我會咁放4招技
暴風空間
射姿
花瓣之舞
飛天之舞
射姿接技用
花舞捉人用
飛天反擊/捉人用
達D有鎖技我就會將射姿拎走
回復 支持 反對

死啦-3-我錯左好多點..早知就睇下你呢個帖先玩蕾啦-3-
回復 支持 反對

唔知34定35lv之後呢  仲有d點要加  但係唔知加咩好
仲有 我係狙擊  咩叫射姿@@ 係唔係射擊態勢?
回復 支持 反對

唔知34定35lv之後呢  仲有d點要加  但係唔知加咩好
仲有 我係狙擊  咩叫射姿@@ 係唔係射擊態勢? ...
咖啡或茶~ 發表於 28-3-2010 03:54

正確
回復 支持 反對

咁岩有支15日 重點技能水

咁點有冇錯  之後仲要點d咩 有錯可以重點;P

回復 支持 反對

你玩副本點哈mi win做咩.-.

魔力箭好好用
覺醒=小鳳凰
小鳳凰
+大鳳凰=清怪屈機
回復 支持 反對