查看: 5299|回復: 19
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 『槍神 Online』超級推介

隻GAME可以咁樣評:
本身係一隻叫決地戰將online 黎
我上年都dl過黎玩
可以講係「一個人」都冇
跟著係有人肯代理 依隻online game先死過番生
改做槍神
我自己玩過下 唔好意思 唔夠3粒鍾就刪左
畫質唔評 靚唔靚睇你點睇
但係控制方面 真係好差
特別係做司令控怪 D快捷鍵,根本行路
人地殺左你都唔知咩事
視角又怪
隻game明顯係代理商拎黎短線投資
係長線投資 就會搞好 唔係一成不變
回復 支持 反對

回復  brian12345

你確定係一成不變?以前幾乎全部蟲同槍都要同點數,

依家幾乎全部都係遊戲幣,

而且 ...
慧星雲 發表於 5-7-2010 11:57

好笑喇,咁樣唔係叫一成不變係咩?
我指係個遊戲系統,唔係個商城
佢乜都冇改,就加幾個代言人「黑sell」隻onlinegame
如果佢真係有心搞,佢起碼都加番幾樣野
例如其他類型既比賽,或者優化個畫面
改做遊戲幣只係吸引你地D玩家黎姐=D
操作問題係我個人問題?
你點解唔掉轉黎講,係你「技術好好」先至control到?
根本做首領係比人殺左都唔知咩事
快捷鍵又一個東一個西 學下魔獸就岩哂
快捷鍵係連埋一齊
隻onlinegame一個係數字盤 一個禁zxc 一個禁f1 f2 f3
你咁都控制得好,咁你真係「技術好好」喇
我自認廢^^"
另外,我有講過畫面差咩?
你自己對號入座暗示左畫面係差呀?
onlinegame其中一個重點就係個畫面
只不過係你自己原地踏步,唔肯面對現實
成隻game抄哂星河戰隊我都冇提: o )
不過有會員都講了
有咩意見慢慢傾^^
=============================
加多一句
乜都冇改 代言人只不過係噱頭
好快又會打回原狀(一個人都冇=D)
回復 支持 反對

我評依隻game 係以佢之前發展
同埋現時既發展
我睇唔出佢有心搞好依隻game
到時佢會改就自然唔踩 不過依家接手代理就應該改進
回復 支持 反對

新過外國又如何?
可以證明D乜?
我係想表達,佢隻game乜都冇改,原地踏步
咁都叫新過外國,哈!咁外國個版本都ok舊喎
我年幾前係咁,依家又係咁
操作方面,我玩足哂新手任,拎埋獎品tim : o)
可惜可惜..我仲係掌握唔到
我已經實戰左5,6場 狙又玩過 新手槍又玩過 做首領又玩過
可能整係你依種神手先得 我依D廢柴真係要止步啦
畫面同遊戲性都有一定既比重 我自己睇就缺一不可
但係遊戲性好好咩?如果好既話,點解年幾前空空如也
畫面我本身都冇話差,只係你自己講差昨: o)

重申一次,如果依隻game真係好既話
理應係公測/一年前就已經比人發掘出黎
同埋應該hit緊
依家多左幾個代言人先比人發掘出黎?
睇人定睇game?
回復 支持 反對

好唔好玩係另外一個問題
睇你點睇
覺得好玩就好玩 覺得唔好玩就唔好玩
冇岩定錯
我只係講緊依隻game係「整體」onlinegame界上
係比較落後 同埋只係原地踏步 乜都冇改過
而你唔肯面對現實 我都冇計架
回復 支持 反對