打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 點做-.-完整會員

為提昇服務品質及維護玩家資料安全性請選擇以下方式進行認證。 往後若您有任何的問題,歡迎使用我們的「客服電話」(02)87512168與我們連絡!

紅心辣椒娛樂科技(股)有限公司 竭誠歡迎您的加入!

付費市話認証        傳真認証(海外玩家)   

※ 貼心小提醒:
1. 目前海外地區暫不開放付費市話認證,請選擇傳真認證。
2. 選擇付費市話認證者僅供初次申請時撥打,其資費方式以大台北地區市話計價;外縣市以長途電話計價;電話接通後,系統即自動切斷,表示認證成功,完整會員資格將正式啟動。
3. 選擇傳真認證,請下載客服表單, 勾選「個人資料修改」填寫相關資料後將表單傳真到(02)8751-1569,客服人員約需3-5個工作天將您的完整會員資格做啟動,完成後會主動通知玩家。
4. 付費市話認證流程:
  Step1.按下付費市話認證鈕(如上面按鈕)
  Step2.點選認證鈕  
  Step3.案下確認鈕
  Step4.撥打付費市話認證電話(02)7745-7550
  Step5.成功成為完整會員

=.=如何是好
回復

hk人只能fax資料過台灣申請完整會員
我有空ac有得改pw同埋轉點賣.可add我^^
回復 支持 反對

=-=咁kai嫁 我個舊acc- -俾我升到36先 知 哈!咁媽煩既 要fax

=口=岩岩玩反 我以前叫:Evilstyle標
回復 支持 反對

-.-灰機 睇到果份fax資料 見都 都吾想搞 so sad
回復 支持 反對

標標 愛你好耐無見
回復 支持 反對

你係唔係又玩PF 呢家無得轉點喇我平放隻PF比你啦有+16板褲+13彈鞋 +5板飾 好多技 MAJOR渣~~~

要就搵我
回復 支持 反對

=口= 我邊洗收acc嫁哈哈 a_a話吾定 一陣又有得轉點呢-.-我都仲未加你msn
a_a 你加我呀>r< bill_piu@hotmail.com
回復 支持 反對