打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 呢隻GAME個個都玩能力.要贏就只有一個方法..

關閉 [複製鏈接]
回復 19# 毛主席萬歲
我同他系老對手!1半1半win上下!
他跟 你沒機會投籃
我跟 十塊錢一只(依家無玩啦!都改左名)     
如果你對他本人贏得到!就應該打贏我!
回復 支持 反對

回復 17# 毛百萬
可能你最近幾年先玩!我好似07年玩既!最近兩年好少玩!我都好少見到香港人!
回復 支持 反對

回復 17# 毛百萬
好簡單講句!總戰績系無咩用!但系如果你唔系甘無聊去洗出黎!入前十果d打既場數你以為少?
熟能生巧啊大哥! 十塊錢一只(依家改左名,以前總籃板第1) 中鋒 他打了10萬場,你話代表咩?
回復 支持 反對

回復  毛主席萬歲
弦奏系高手黎架!唔系講笑真系好勁!
好似依家本人好少玩!可能你對住分身! ...
510125510 發表於 21-5-2011 20:47

係呀,佢地好勁架
但係佢地好冇品,成日都唔肯認真打><攪到我WIN左佢地,你地總排名咁勁邊有可能輸比我地><
我唔想打唔認真既人呀><
回復 支持 反對

回復  毛主席萬歲
我同他系老對手!1半1半win上下!
他跟 你沒機會投籃
我跟 十塊錢一只(依家無玩啦!都 ...
510125510 發表於 21-5-2011 20:53

up得出名果d都打過><
佢地好鬼唔認真打><攪到輸左比我
我實打唔贏你啦,你咁認真打
我地只係可以打敗佢地幾次ja><
如果你同佢地熟既話,叫佢地唔好成日見到我就走啦><我會對fs好失望架
雖然我依家少左玩,唔代表唔玩架嘛><
回復 支持 反對

回復  毛百萬
可能你最近幾年先玩!我好似07年玩既!最近兩年好少玩!我都好少見到香港人! ...
510125510 發表於 21-5-2011 20:55

我同雞都係數碼玩到依家><
應該都唔算太新手掛><
一間房等6個人按準備><
回復 支持 反對

回復  毛百萬
好簡單講句!總戰績系無咩用!但系如果你唔系甘無聊去洗出黎!入前十果d打既場數你以為少?
...
510125510 發表於 21-5-2011 21:11

代表戰績良好
與實力無關,老老實實講句,果d總排名前十既人,一見到我地咪又係掉頭走
又唔係未打過,講100% win就唔敢講,冇人可以一定贏,不過唔少總排名前十既人仲廢過後面d人,仲要係個帳既本人
唔好話我串你,好老實講,呢度活躍既8成都係數碼到依家,你要講玩得耐玩得多場,我地唔會少
你見到hk人少,唔代表hk全部廢物,得你一個勁(自稱)
講真我真係未見過你,但係總排名pog,火鍋,助攻,得分,籃版呢d前20既人我地打唔少
唔覺佢地特別勁,就我所見,某部分排名唔太高既人都係同佢地伯仲之間
我劉青青 毛百萬 韜光 呢一隊之前成日一齊玩,除左韜光間中累全家之外,多數都係嬴
當然啦,嬴完肯定嘈架啦,lag呀嘛,最興架啦,之後咪互相黑名單囉,總排名前十喎,輸唔起唔好玩啦
總排名喎 笑
回復 支持 反對

回復 27# 毛主席萬歲
哇靠!我都系第一次聽講有人甘勁!多數贏前10果d!好好!1月後出黎網吧玩2.2 比一個月我上返手,我就跟我弟弟好了(他唔系好識玩)100蚊一場,打10場!(少賭娛樂下)
3.3就唔好啦!玩配合(無甘多時間)
我總感覺好似你地3個可以橫行fs!想見識一下!
回復 支持 反對

回復 27# 毛主席萬歲
我從來無自稱過勁,無話我串你,話咩空裝都win,我比你同我打10場,win一場我刪AS!如果你輸曬你刪好嗎?別自信過頭!
回復 支持 反對

我冇話多數嬴前10果d,前10每樣得果10個人,要開到波都唔係易事,只係前10果d有唔少都係見到我就走,想嬴想輸都難z

------------------------
原來係2.2達人,呢個版都有一個
2.2喎,唔怪得知冇見過
老老實實,同你地d 2.2既人真係唔係幾岩頻道
橫行fs唔敢講,有嬴有輸,不過果班所謂高手/總排名高手/巴哈吹出黎既高手,唔少人都見到我就速閃,連開始都唔敢按,好似你地2.2咁輸就踢對面差唔多,挑隊打
要打既冇問題既,不過記得星期日喎,賭錢就免啦,冇你地單身輪咁自由可以隨便分配金錢
3.3喎,2.2我會笑到冇力
回復 支持 反對