打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 嬌娃′呢個人 唔該入去個post (講下=] 廢事比人話)

關閉 [複製鏈接]
算la 有番個AC就好 當買個教訓
回復 支持 反對

叫佢送比我 仲唔只一件 咁你想點呢?<< 咩一件?@@ 你要我送3比你?@@ 唔送得唔得 仲話吹到朋友到 識左3年啦喂 大佬 3年唔算朋友? 唔通情侶?@@  好心你真係吹大d啦 死左圖睇唔到就話人@@ 好恐怖呀GM 呢D人 挽人ac 變野 唔認@@ 咁我做咩要認先 你自己都吹大d話我拎哂你d野啦@@
回復 支持 反對

我都好等你點咖 又講大話 話buy左點冇得玩 到頭來又係玩到 佢真係好_ _ 9 /v\  <---我幾時買左點啊
回復 支持 反對

第1.死左圖 第2.邊個第1句講_你老味先 第4.邊個係個組到係咁爆_你老味先? 第5.我打比你 你聽都唔聽咁你咪學人講電話啦 [米娃] /v\ 情都冇隻就真係低你死/v\ 話我個天咪送左份禮物比你囉/v\
回復 支持 反對

e家 死左既娃咪好囉 成日叫等我點 要比野佢/v\  講下道理唔得?@0@  係都要?/v\ ok 你唱衰我啦笨7 /v\ <---搵交嘈系次系你囉 要左我d野 就扮冇野 如果唔系lo姐 題一題我 咁我唔見左野都唔知? 當我傻-?
回復 支持 反對

個 [米娃] 係話米膠啦/v\ 我仲唔開心過你/v\ 之前又話冇得玩電腦/v\ e家玩到lu

死圖呀 米女[令] 仲有冇圖?/v\ 我想睇下

唔岩我呢d 細佬?/v\ 我學空手道果d咖wo 唔知好唔好抽?/v\

你唔好抽囉=[ 自己怕 就話唔岩我/v\ 好恐怖呀你 米米/v\

話人細佬/v\ 你過左18啦咩 唔根笑大我個口啦/v\ 我家姐先係真真正正過左18囉 呀姐/v\ 我送點野比你 你多謝聲都冇句 咁拎衰呀你 膠爆姐姐仔!
回復 支持 反對

空手道? 你幾大 *好心你啦 小葡  我唔聽 唔代表我唔識傾 你打黎唔代表你識傾 抽? 去邊抽? 你屋企? 好 最好啦~ 啊 葡女*令姐~  我講挽唔到電腦 系事實 之後搵左人整番 都系事實 如果唔系我挽唔到 洗咩 比個**你
回復 支持 反對

我話我家姐wo 呀_9娃 你又唸左邊到?/v\

你掛住你隻米娃 掛到唸左其他?/v\

比左個地你wo /v\ 唔識去咩

最好打到我死左/v\ 獄都有得你入/v\
回復 支持 反對

啊漆葡  *.你爆我** 都未同你傾 啊**都話系你爆我** <---自己睇唔明 咁就算
回復 支持 反對

我真係識你老味呀/v\  唔好叫嬌娃 叫識吊.人.既公仔 /v\把啦 呀嬌爆令姐 你咁識抽既咪泥囉^_^ 一定叫人打999 報告0,0
回復 支持 反對