查看: 2061|回復: 13
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 嘈落去都無結果,十分失望

The end
回復

眼見我第3角度睇 兩個都有錯.
回復 支持 反對

眼見我第3角度睇 兩個都有錯.
丫文-_- 發表於 15-8-2011 02:58

佢第一句卡錯鍋 我已經無乜點想同佢玩, 走去同佢PICK AND ROLL 佢調頭仲顏射,跟手我就開住PPS睇野算
回復 支持 反對

我就係個位pf

平心而論 係 我一開始有9射過, 有hook過shot, 有騎過馬 因為真係無聊.
但唔該你唔好講到自己好似做得好好. 你板已經差, block 成3場加埋唔夠5個. 進攻你有次仲可以0分
人地隊友唔做野, 有冇考慮過你自己都係乜7都冇做? 你成舊木咁企係籃底係咪好很醒? 你有冇考慮過幫下隊友? 仲有唔該你講野就唔好吹9水啦.你pick乜9野roll , 你成場幫pick 唔夠3次, 每場頂盡都係一次.

我冇做野就唔會場場進攻都高分過哂2隊啦. 贏頭兩場你估真係贏你呀? 我自問我唔係勁, 但我口冇你咁臭同埋得個講字

有時d野輸就輸成隊. 唔好講到自己聖人咁, 仲要乜9野 "我玩個時你仲啜緊奶", "成個毛百萬咁 得個講字"
講笑嗎?  你呢d咁既人返去新星3 2v2 做木頭企係到算啦.
回復 支持 反對

我第1次聽到人話 擺到明唔卡 仲要聲大夾惡, 你係有料有做到野先講野啦
回復 支持 反對

我就係個位pf

平心而論 係 我一開始有9射過, 有hook過shot, 有騎過馬 因為真係無聊.
但唔該你唔好講到自 ...
bkwan 發表於 15-8-2011 03:17

sorry pick and roll 一次之後已經對你絕望,加上我絕無一碌木,原因我要汁你d波仔
頭兩場win左我記得一場係12分 一場係8分,何來靠你?何來0分?9吹都吹好d啦你 唔係我係到汁波仔你估個分數會拉近?
同埋唔好意思,我除左陪fd之外都只會係團球同最佳2玩嫁姐,新手3留返比你去9dunk就差唔多
回復 支持 反對

ROFL 你條友真係弱智. 算吧啦.
好行唔送. 下次你玩fs pick一次見到冇入球就記住alt+f4
唔好獻世.
回復 支持 反對

我第1次聽到人話 擺到明唔卡 仲要聲大夾惡, 你係有料有做到野先講野啦
bkwan 發表於 15-8-2011 03:19

係囉呵 咁既態度 有人肯幫你都偷笑,擺副高高在上既款,其實講咁多做乜,夾返隊黎3.3囉 咁就一天都光晒,我都廢鬼時講咁多,你成日龜係新手3,係時候見識下球團d人點玩pf啦;P
回復 支持 反對

冇野講就冇野講
仲有唔好係到扮大袋.

邊9個話我龜係新手3? 話你智障真係冇錯.
回復 支持 反對

冇野講就冇野講
仲有唔好係到扮大袋.

邊9個話我龜係新手3? 話你智障真係冇錯. ...
bkwan 發表於 15-8-2011 03:38

何以見得? 綠帽之後我就已經無再同香港人玩,我扮都無人識我,我洗乜係到同你扮大袋
回復 支持 反對