查看: 11679|回復: 16
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 唉..入黎睇下..真係好慘..

話說前幾日我買左張點,諗住買幾件裝咁啦...但係我妹話佢都想要裝..叫我送禮比佢..咁好啦..我就決定送2件裝比佢..
我入到商城..禁左女性果邊D裝備..買左一條褲同一對鞋..我禁左送禮之後係FD LIST果到揀左我妹個角色名啦..之後禁送禮..
佢話"送禮成功"..我就叫我妹開佢個AC睇下收5收到啦...點知一直都收唔到...咁我就決定上官網進行線上回報..
內容大約係咁:遊戲名稱:FREE STYLE 街頭籃球
頻道:伺服器2
問題分類:道具
發生時間:2011/8/15 上午 01:33:36
標題:送禮對方收不到
狀況敘述:在2011年8月12日晚上時間大約6-12時,我的角色名字是 :SKinSKin在商城買了2件裝備,第一件是動感熱褲,無限制的 能力加了抄截+7火鍋+2,第二件是暴款保暖厚棉鞋,無限制 能力加了速度+7彈跳+2,送個帳號為wai1021022的玩家 收件人的角色名字是由夜,點數扣除了 但禮物一直沒收到
回應結果
回應時間:回應時間: 2011/8/19 上午 06:25:00
回應內容:親愛的玩家您好: 經查詢此帳號於2011-08-12 23:48寄送禮物"動感熱褲、暴款保暖厚棉鞋"給予角色"??",煩請您再做確認。 若有任何的建議事項,也歡迎您再次來信,謝謝。
"給予角色"??"咁既說話佢都答得出..角色??乜春黎!咩開人可以打??嫁咩...!!!
之後我就再一次寄信比佢..今次佢竟然咁樣回我...:
親愛的玩家您好: 感謝您的回報,麻煩請拍下圖片寄至以下信箱: service@cayennetech.com.tw 以便人員進行查詢,若有任何的建議事項,也歡迎您批評指教。謝謝。
回復

我都唔知拍咩圖比佢...
呢家玩親FS空晒都入唔到波..都唔知佢係唔係整鬼我/.\
回復 支持 反對

佢係後台調你能力值,令到你唔入
回復 支持 反對

首先,請閣下不要連帖。
第二,你會不會看錯角色,送了給別人?
第三,通常這些事情官方都不會作出賠償,因為你送錯就要再送第二次,這樣他又可以賺取另一筆金錢。
最後,只能說你不好彩了。
回復 支持 反對

係FD LIST到揀..我果陣得1個FD= =叫由夜...
如果我送錯都話自己攞黎柒..但係佢答我送左比"??"..
呢樣先係按受唔到既地方.
回復 支持 反對

?? =亂碼
回復 支持 反對

一定係你用速成打完名之後轉返做ZH
回復 支持 反對

算吧,這次你真的不好彩
回復 支持 反對

等我出手救下你啦
因為呢個錯誤我都試過
只要你同佢講 你係香港人 用速成輸入法 當你轉返英文就會令人名變成??????
你要回報佢知你係速成輸入法既問題 之後叫佢CHECK就會比返你

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
↑DoNaLd↑ + 1 熱心協助

查看全部評分

回復 支持 反對

毛大大真強大:lol
回復 支持 反對