查看: 5271|回復: 23
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 天理何在

你可以拍片俾官網.
吾洗話天吾天理既問題.
同你玩親既左手 李俊  你應該拍吾少 . 點解吾擺上去先
回復 支持 反對

BRIAN. 吾好成日話我扮大佬同你講野.
你事實係講戈套做戈套.
post上黎d野 話就話 同bug裝隊打 同外掛隊打. 又話戰積咁上下.
你自己戈隊咩料子 大家心知肚明. 又話少左同佢地一隊. 轉個lun頭咪又係系3.3度撞到你同佢地一齊.

評分

參與人數 1樂點 -2 收起 理由
毛百萬 -2 連帖

查看全部評分

回復 支持 反對

我睇吾過眼既係你既所作所為.

而吾係掛吾掛.幫吾幫人既問題.

乜野護皇又盛既. 少句話啦. 直接D入題啦.
回復 支持 反對

我知道文大哥所討論的話題才是正題
而我已經解答你的疑問
我知道你無視我開帖的原因是正確的
請繼續你偉大 ...
brian12345 發表於 21-11-2011 16:49

強退戈次 你問返 花洛 同埋 耀.
戈次同佢地系網吧打機 佢兩個都斷線.
仲有你戈d隊友俾咩人電. 亦刀吾關我事.
上次你POST戰積上黎. 我話見親你都係同戈D人.  你都係認左. 你亦都知佢係BUG裝之類.
之後相隔幾日. 我亦見返你同佢地. 之後我密你. 叫你吾好成日同戈D人一齊. 你結果回密我D乜?
大家心知肚明. 我亦都吾想解釋咁多. 我講咁多. 無非係吾想你同戈D有問題既人一齊.
原因係乜? 就係因為你系樂古度成日話D人BUG裝有夠威水 但又吾夠揪之類既野.
咁你自己答. 你係咪講戈套 做戈套?
回復 支持 反對

啊. 如果我真係想強登. 點解我吾系2:30前先強登? 我會咁蠢2:30後先強登既?
回復 支持 反對