查看: 5281|回復: 23
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 天理何在

鬼叫你冇親友團幫你狂廣播咩...最重要係你唔識水原老屍
回復 支持 反對

人黎快護駕 對面保皇已經湧左入黎樂古
快護駕!嗚呀 心靈救禾哇哇
brian12345 發表於 20-11-2011 22:23

你都冇幫我搵親友團,我點會要發動我既親友團幫你,是唔是咁話先
不過果段rp入面既耶穌也有春天係外掛已經係百分百肯定
超級模式缺點,巴到人就會令人發動火鍋,超籃既工程師至今未解決呢個問題,而隻PF被C巴卻冇發動,由此已可否定運氣呢個講法,當然..如果你話佢果晚好似中6合彩咁我都冇野講,雖然機率仲低過中六合彩。此為第一點
第2點: 命中異常,全場全中呢D唔講啦,比人抄球變成扭黎扭去佢都可以面不改容地入,加埋最後完場遠3絕殺,就咁睇運氣好都可以做到,就好似中六合彩三獎咁,但綜合埋第1點同接下來既第3點,代表咩野,你地自己諗。
第3點:極速投籃,呢個普通玩家比較少人知,其實超級模式可以一定程度上無視對手卡位發動極速,如果只得1人食住個位,輕輕鬆鬆極速沒失敗可能,如果2人食住個位,其實都係輕鬆..3人食住個位,好抱歉,其實都仲係輕鬆,雖然有機會失敗,但成功率起碼7成以上。
回復 支持 反對

禾矛親友團唷
快發動你既親友團邦禾唷
幸好這裡不是巴哈
不用被親友團留言暗插

現在不是叫你解釋為何他是 ...
brian12345 發表於 20-11-2011 22:49

很可惜,的確很多人沒眼晴,包括毛百萬
回復 支持 反對

我夠成日比人話外掛架啦
實事有無? 係無
毛百萬 發表於 21-11-2011 00:11

話,同rp證明有得比?
回復 支持 反對

你地好撚煩 不如收聲啦 再嘈無fd做個陣又大撚穫
勁既得番唔多架啦
連大家都唔一條心槍口對台既就無架啦 ...
花洛 發表於 21-11-2011 18:43

做架兩呀
其實好多香港人立場早已變成親台仔,剩返幾多係真係冇親台仔架?一隻巴掌數得晒
以上只反駁你果句 一條心槍口對台
回復 支持 反對