查看: 1791|回復: 25
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 白夜雪我有叫同你講

關閉 [複製鏈接]
白夜雪...唔該你啦....講真次次同你打我都真係唔知你想點...
比個比你...你自己係到攻...咁我緊係企係到比你SOLO啦....

你自己攻唔到...就係到話我唔走位叫我主動D...我果下真係O左一O- -
好啦..咁我走位啦...主動D啦....我一攻....你就下下狂卡我咁叫我比波你...
我叫你走開比空間我攻....哈...你竟然頂我...仲火曬咁咩都唔做係咁比個波我...
咁我緊係自己係到攻啦....之後就仲係到串我話咩軟軟王拍拍王咩咁...果下我真係好無奈...
之後我自己走團你就係到密我話我走團唔洗你KICK我好正(仲要封左我唔比我同佢講)....
仲要話我係小學雞...我心諗你都有D問題...識話人唔識話自己...
我知你想做大佬...但係講真你真係只係係到下下話人....你叫我打團...好啦走去打...
見到你地D戰績...真係想幫你好好咁搞好佢....
一打即WIN幾埸...唔信可以問MATIRX...
如果有錯我會認....但係係以上情況我真係唔明有咩錯....如果有咩問題好講清楚佢....
唔係密完我又封我唔比我同你講...
你自己口口聲聲話個團唔好串人...但係第一個串人的竟然係你..
你自己好好咁諗下啦= =
回復

之前同佢打過一場,又冇乜點獨食,可能因為有我呢個萬年獨食西係度...

夾唔落既以後唔好一隊咪算囉,唔洗嘈既,我個團好歡迎打波唔講野既人加入
回復 支持 反對

仲有....我打PG你一開波係都唔比個波我...我同你講呀..你唔Q比波個PG...
你點組織進攻呀?想比好波你都冇得比啦= =
仲有唔刻你好好咁練下你D DEFENCE...
十次有9次都跟唔上人....(最大問題你唔夠速)
果埸真係好想話你....但係我打字慢..冇計....
係到話我玩PG玩得廢...但係下下開波都唔比人PG....個PG可以做D咩?
你想打團結?我諗冇咩可能....
回復 支持 反對

仲有...唔刻你學下點換防...次次要換都唔轉...
毛主席萬歲 你咩個咩團..我想加...
E個白夜雪同佢玩都唔係有出路
回復 支持 反對

你唔介意既話可以搵我出氣 > <
回復 支持 反對

咩團?其實我唔會亂出氣...
但係個白夜雪咁中意話人我有D想打佢姐
回復 支持 反對

我自己好好諗下.
我開個團本身就係想大家玩一齊進步.
我叫你走位.你身為pg 你傳完波. 一場.pf 攻我攻. 攻完你又企係到.
你係不滿我射哂既. 我咪同你講..你走位啦.我比波你. 你要有威脅到人.
ok. 我無話你攻得唔好呀. 不過點解一場入面pf 我比小陣波你.
一時又話慢一時又係
回復 支持 反對

SOrry 我岩岩打小左好多野.

我比波你或者人地比波你 你又話慢又話其他人個PF.
話人地咩唔識防守.點點點.
我見你 我攻果時你企係到唔行. 我覺得你不滿我唔比波你.
我咪叫你走位囉. 你又話我攻唔到 之後話你. 咁我想問我攻果時你就係企係到?
姐係FS GAME入面拎住個波果個人就玩 其他人就企.. 係咪?

仲有你話我扮大佬.
OK.. 我團長唔可以叫人團戰.
我團長唔可以叫人團P?
就係因為做依D 野 就扮大佬. OK!
姐係簡單D 講開團就係扮大佬呀MA?!

加上..我點解會話你自己走唔洗我踢好正.
你自己可能唔清楚 等我話你聽.
你團戰無錯係WIN左幾場.
之後既團P. 你一直係到話隊友 咩1打3 暗示隊友廢 .差.
其後仲要走場. 你咁樣叫有球品.? 你咁樣叫唔係小 學雞行為.?

當時我都在場玩緊. 見到咁既情況真係無奈.
好算.. 今日再同你玩. 你又話隊友 又話傳得慢. 比你攻. 我點解會串你軟軟王拍拍王.
因為你有咁既情況出現. 先有咁既說話出現.
加上你覺得我係串你既.OK! 我係不滿你既品格先串你.
對其他隊友我根本唔會咁做.! 你要波要攻. 要串隊友要話隊友要走場.!
你覺得我會覺得你退團 係可憎唔係正咩.?

同埋SORRY 岩岩我無留意封左悄悄話.
唔緊要依家可以同你講清楚.
我係廢. 我仲要好努力.
你話我扮大佬開團隨便你.
不過我扮大佬開團都收錯你依D 咁無球品人品既人.
係我對團既錯.! 你叫我好好諗下. 我諗左我都同你講你根本就係有依D 問題.
你唔聽要繼續講OK. 不過唔該你唔好只係到篇面之詞.

評分

參與人數 1樂點 -2 收起 理由
宇智波鼬 -2 連帖

查看全部評分

回復 支持 反對

1打3,話隊友廢
唔開名以為你講緊我qq
回復 支持 反對

篇面之詞...得得得..你岩曬...
我錯曬得未...我只係覺得我有粢會攻果時就冇得攻...
你話我冇品可能真係我問題...
咁我E加聽曬你講lo...
仲有....我團P冇講過咩1打3...唔好講得就講...
我走場係因為真係火都黎....果次真係我錯..SORRY OK?
最後一句..打完果場你真係好撚串...可以話你以犯團規....
仲有...我本來盲真係有心想搞好個團....可能因為打野團多唔係好識就對友....如果係咁真係SORRY....
仲有咩錯你可能指點...我睇下改唔改到....不過...我只係不爽空位冇得攻姐....希望你可以明白...
(以上言論火完諗過完先講)
回復 支持 反對