查看: 3782|回復: 39
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[攻略心得] 80組平民也小縹

80組小縹並不難  我地組啲人石唔高 一樣玩到小縹 可惜逍ser好少見80組人嗌招小縹 唔知其他ser有冇呢  80組3石同樣可以小縹!!

附注:唔識點直接放片響呢度-.-

評分

參與人數 1樂點 +10 Bravo! +1 收起 理由
5567 + 10 + 1 如果放埋燕/12星/4絕就好加埋教學 整個整合 ...

查看全部評分

回復

逍遙子直頭連小飄都冇乜人刷啦 下化!
回復 支持 反對

回復 2# 呆乂呆

呢層唔知- -中意大縹多啲.. 不過啲節啲幾率 真系低到喊 有啲人就狂出 有啲人就吉星高照
回復 支持 反對

回復  呆乂呆

呢層唔知- -中意大縹多啲.. 不過啲節啲幾率 真系低到喊 有啲人就狂出 有啲人就吉星高照 ...
心隨風去 發表於 1-6-2012 16:58

我7把       傷乂風一把都未有
回復 支持 反對

我呢個唔係經常刷小縹,0次刷大縹既人,都出左2個7節
回復 支持 反對

連刷兩個月,7節仍然努力中
80LV 3石刷唔縹唔係唔得囉,要EC 叻d囉;P
回復 支持 反對

回復 6# 鹿丹兒

唔喺話唔得 不過多數80lv人申95lv組食閉門羹  所以鼓勵下80組人自己開組去刷
回復 支持 反對

曾經...
[img][/img]
回復 支持 反對

其實 就算80組 3石都好   只要有身裝 齊石  有毒抗  識刷  都可以好輕鬆過到小飄
不過有陣時又唔可以怪D高LV既唔組人   組隻唔識刷/低石既人  可能刷慢好多    組個識刷/高石既人   可以直秒秋水
80組  3石人  如果有執過隻人仔  D數值都可以幾令   但我經常刷5符  組個D人  都糸2-4m血多  個個8x幾級用門套-_-
回復 支持 反對

係唔知點解點解90組下d人慣性只刷d普通副本==新舊3環反小
唔刷d另類d- -(四絕12星果d
我見好多人80組d人d數值都勁過90up d 人
唔識刷可以爬下文學架姐- -
回復 支持 反對