樓主: tamtam96071
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[攻略心得] [六月素質帖]原創丏幫攻略

4屬5得,第1,令其他屬下降
第2,4屬令-抗不夠
第3,收到4屬100屬攻以上既真係......極品8-9星
第4,內地 ...
tamtam96071 發表於 2-6-2012 23:47

我既意思係主玩單屬4屬靠裝
-抗靠龍紋同武云
回復 支持 反對

希望樂古多番D其他門既心得....
大多數人都講天山,武當,逍遙.....
回復 支持 反對

希望樂古多番D其他門既心得....
大多數人都講天山,武當,逍遙.....
tamtam96071 發表於 2-6-2012 23:51

熱門既門派冇辦法..希望你可以參考http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4346858&extra=page%3D1
要求整合下
如果符合我會移動去記者站
回復 支持 反對

我既意思係主玩單屬4屬靠裝
-抗靠龍紋同武云
5567 發表於 2-6-2012 23:50

武云5夠位...
毒火攻2個
-抗2個
-下限2個
已經6個,仲有抗未上.....
龍紋未出,在港服係傳說.......
回復 支持 反對

丐幫個門派沒有全5根本有太多玩法.
係上石方面,
視乎有冇對家,你想玩極端定其他原因而定

攻裝方面個個都是嫁啦
2屬攻 1忽抗 1命中       (依個是天龍必然定律黎,唔好問我點解xd)

但防裝方面就有幾種玩法
a, 2閃 1紅寶 1抗
b, 2抗 1紅寶 1閃
c, 2抗 1紅寶 1石榴
d, 1抗 1紅寶 1身 1閃

建議呢,,有對家既選b會搵陣d囉xd命仔第1
不過普通正常玩家都會選d,,極端玩家就玩a,c啦@@

以上都是膠意見xd

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
5567 + 10 不錯的建議

查看全部評分

回復 支持 反對

建議丐幫想輸出高   火毒自製必備 or 3 4屬自製    橫掃必中   潛龍必中 狗頭 可以避難講啲   多屬自製意味有機會放棄其他命中or體    靠呢樣 可以追翻輸出落差   
有關上石 建議每件可以上-抗的都上一個  大飄280抗 好多人可以到呢個界線 所以丐幫-抗最好上300+ 每件裝 綠晶上兩個   綠冥  命中虎眼可以混搭   
防具建議閃體身會防   必備其他有埋最好 力量都重要 畢竟集少成多  9件計每件50點力量 也不少啦!

上石唔建議上紅晶   其他可以谷火攻嘅地方 武魂 神器 都要火毒必備   武魂火屬 火-抗-下限都要開   武魂有能力嘅冰/玄都開個吧    武魂抗唔多實用(補上)

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
5567 + 10 不錯的建議

查看全部評分

回復 支持 反對

丐幫個門派沒有全5根本有太多玩法.
係上石方面,
視乎有冇對家,你想玩極端定其他原因而定

攻裝方面個個都是 ...
執迷不悔 發表於 2-6-2012 23:56

我想問點樣2抗1身,身法上系第4孔,咁2,3孔點可以都系上抗石ga?
回復 支持 反對

建議丐幫想輸出高   火毒自製必備 or 3 4屬自製    橫掃必中   潛龍必中 狗頭 可以避難講啲   多屬自製意味 ...
心隨風去 發表於 2-6-2012 23:57

我5係太想上命中,咁會對其它野,如閃較低,命既1-2粒其實夠.+上身雕,命中5會太低
回復 支持 反對

我5係太想上命中,咁會對其它野,如閃較低,命既1-2粒其實夠.+上身雕,命中5會太低 ...
tamtam96071 發表於 3-6-2012 00:03

命中一定要全上的
回復 支持 反對

命中一定要全上的
5567 發表於 3-6-2012 00:03

命中高而忽略其它5係好妥..而且身法都+命,冇咁多姐
命中並非一定要全上,裝有+命就得
而且我認為全身靓裝好過上石
揀裝方面嚴D,已可補少命石不足
但靓裝少-.-
回復 支持 反對