打印 上一主題 下一主題
收起左側

[攻略心得] 分享下自己玩天龍派ge心得

回復 10# twt001001
1.15 x120% 都係1.38
回復 支持 反對

回復 11# mistdance嵐舞

咁我唔糸好知阿
回復 支持 反對

回復 12# twt001001
哦..
回復 支持 反對

回復 1# twt001001

我覺得1係就上 單屬攻石 單-抗石  
    1係就平均上4種屬攻 4種-抗石 (選裝方面2者同樣)

單屬攻會同其他門派1樣有機會被同石抗死
     而4屬攻同樣而且更容易被人抗左1種抗 因為好多打手都係上單抗 比較少雜抗
回復 支持 反對

回復  ∼香B∼

HAHA,我看過你的文章,見到數字也覺得很有道理,畢竟我只是個中級玩家,不夠你說,只想 ...
twt001001 發表於 3-8-2012 11:29 AM

我只玩過天山...其他門派無親手打造過-.-我隻天龍得65lv 單純上左紅寶同屬攻..哈哈
至於你問主屬被抗會點..咁樣既情況下當然唔及4屬攻被抗一門副屬高攻..但係你要諗下呢個情況發生既可能性
首先,,如果你天龍未打造好..你大可以睇下市面上邊種抗晒少..避開主流抗性,,上一種比較冷門既主屬
咁樣你主屬被抗既機率就會<25%..
至於4屬天龍..基本上真係無可能會比你發揮到4屬攻既威力..你點都會有一門副屬被抗...只要你有一門副屬被抗..傷害就會低於同樣被抗一門副屬既單屬天龍
回復 支持 反對

我只玩過天山...其他門派無親手打造過-.-我隻天龍得65lv 單純上左紅寶同屬攻..哈哈
至於你問主屬被抗會點. ...
∼香B∼ 發表於 3-8-2012 13:00

明晒了,多謝分享
回復 支持 反對

回復 9# mistdance嵐舞

唔該哂你既更正,我自己對數字唔係太敏感,哈哈=)
回復 支持 反對

本人5554天龍,全點身法。:lol
回復 支持 反對

回復 18# 反高潮

哦~.~
回復 支持 反對