查看: 24873|回復: 120
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[攻略心得] 盤點這些年在天龍裡街知巷聞的玩家

大家有否在你所在的伺服器,認識些知名度高的玩家

無論騙人的/被騙的/仗劍俠義的/蠻不講理的等等..諸如此類...)

令你對他有深刻的印象.....

大家不妨在下面分享分享下...

評分

參與人數 1樂點 +20 收起 理由
囧大俠 + 20 良好討論空間

查看全部評分

回復

伺服器:逍遙子
名字:溫鑒良
稱號:全球最多血的牛
原因:同上

伺服器:樂古
名字:也碌都有/香B
稱號:6仔/B仔
原因:最佳拍檔
回復 支持 反對

陸遊 皇族始創人 想當年成日殺佢 好好玩@@
回復 支持 反對

陸遊 皇族始創人 想當年成日殺佢 好好玩@@
StaR` 發表於 19-2-2013 08:14 PM

啊..我記得@@
再之前就仲有阿花果d

我又提名..最強女人妖---呂亙

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
囧大俠 + 1 內容精彩

查看全部評分

回復 支持 反對

伺服器:慕容山莊
名字:慕容b/慕容立春/米奇希希(全部同1代玩)
稱號:全ser最臭的人
原因:開紅殺人,殺完人重要串人,佢唔夠打就開喇叭人身攻擊,問候人
回復 支持 反對

(Faye)對時裝有極高要求,擁有海量時裝..發光石更是全2/3級。。。。(Godlike) 令人聞風喪膽的全7屬攻,聽者喪失勇氣..見者則返城...新一代少林神。。。。(溫鑒良)真丹蛋后,,200萬血屬性圖,令絕大部分玩家無一不知,又敬又畏。。。。(魅域依戀).....整裝達人。。。。(呂亙)逍遙女神,憑著那天人合一的技術在校場所向披靡。。。(天殺專者)天殺專者之戰無不勝。。。。(槍霸王)不斷喇叭發射粗言穢語...部份女性玩家對他極之反感。。。。(天羽飛度)對天山這門派 有深入的了解,超過10把的102神器,更令玩家們又愛又恨。。。。。
回復 支持 反對

(Faye)對時裝有極高要求,擁有海量時裝..發光石更是全2/3級。。。。(Godlike) 令人聞風 ...
也碌都有 發表於 19-2-2013 21:26

隔行隔行~貌似刷鞋
回復 支持 反對

(Faye)對時裝有極高要求,擁有海量時裝..發光石更是全2/3級。。。。(Godlike) 令人聞風 ...
也碌都有 發表於 19-2-2013 09:26 PM

點解你知天殺專者之戰無不勝既 haha...個名我改的,好耐了

btw..天羽已轉手。你所講既係第一手@@
槍霸王果段笑左 :0...
呂亙同godlike打。。我買呂亙贏
親眼見住佢打少林。。除左遠攻之外埋唔到佢身既厲害-.-
回復 支持 反對

伺服器: 天山童
人: 樂爺

呢個而加既玩家可能完全無聽過, 不過想當年佢呢個名真係令人聞風喪膽...

呢條友專昆人d石, 當年仲未有咩保護呀, 安時下限呀呢d咁, 你1同佢易, 佢放岩價, 你睇完禁確定前個0.0幾秒佢就已經即刻換走左個價, 換價速度可謂天下第一, 中招人數亦都相當之多, 成日見到佢俾人問侯,但係唔知點解都仲有人中伏,本人有幸俾佢昆過3粒6石, 所以個段時期成日同南官雲等追殺佢
回復 支持 反對

伺服器:慕容山莊
名字:慕容b/慕容立春/米奇希希(全部同1代玩)
稱號:全ser最臭的人
原因:開紅殺人,殺完 ...
zireop903 發表於 19-2-2013 21:03

都係因為佢地我個幫先多人入咋嗎
吾多吾小都要多謝佢.
仲有鍾意幾開扮吾同人(其實都係自己)
開喇叭回應自己(其實係冇人想理佢)
多得佢我幫先咁熱鬧xdd
回復 支持 反對