打印 上一主題 下一主題
收起左側

[攻略心得] 盤點這些年在天龍裡街知巷聞的玩家

逍SER
我係陸遊唔知第幾手了
M...令我對佢有深刻的印象ge係吉穿褲浪
想當年吉穿褲浪同董伯個段時間lo
又殺 ...
gunseed1997 發表於 20-2-2013 11:31 PM

Yes..N年前了。。董白好懷念的名字吉穿同冥稀又係一對好勁既夫妻組合
回復 支持 反對

岩岩成班人古城等你地  影都冇  一見我地D人OFF哂就串77咁
回復 支持 反對

順帶一提.慕容b吾洗再叫你啲人黎攻擊我..
我吾會再作出任何回應.呢個最後
仲有吾該你話人之前思考下自己係吾係.
話人爛口其實自己仲爛.五十步笑百步?!?
同埋想人尊重你吾該你尊重人先
你D字咁賤我仲洗同你客氣?
天龍句句問候我.黎樂古扮君子?
面係人地比既
吾好睇得自己太重要.咁自我中心~
我吾會為左你所轉既.
我啲野關你事?
回復 支持 反對

此post應該標明
不得罵戰
回復 支持 反對

仲有吾該你話人之前思考下自己 ...
笨蛋。琪 發表於 21-2-2013 00:35

唔洗你順帶一提..你唔好自作聰明,我冇叫人攻擊你
糸你爛口D人唔中意你人地要話你,我阻唔到
以禮侍人..人地點對我咪點對反人囉!
我重來冇睇到自己好重,我冇扮咩君子
你唔好識小小扮代表,講你知紅名都唔糸好多人like你
唔糸比面冰9你一早摺埋
回復 支持 反對

你聽日反學糸時候夠鍾訓教喇,訓喇
回復 支持 反對

仲有吾該你話人之前思考下自己 ...
笨蛋。琪 發表於 21-2-2013 00:35

講真..惡人谷仲有幾多人大家心照喇
平時打交你自己都6開加埋紅名冇兩隊人就偷笑
惡人未由你接手時都有4-5隊打交,你自己諗關唔關你事喇
惡盟大家姐
回復 支持 反對

講真..惡人谷仲
幾多人大家心照喇
平時打交你自己都6開加埋紅名冇兩隊人就偷笑
惡人未由你接手 ...
人.. 發表於 21-2-2013 01:39

真係忍吾住要回你了..
    你拎開ser黎講?56隊?
    我接手果陣末落緊得幾條友
    我話淨惡人2隊關紅名咩事0.0?
    到你自作聰了.我打交最多雙開既.
     升先會3開.
     紅名有人吾鐘意我.我阻止到?
     有能力令人鐘意我?
     群體應該互相接納同包容既.
    B哥不如呢到就在此完結
    我都吾想作出任何回應了;
    不過真係太灰;明天見吧
回復 支持 反對

真係忍吾住要回你了..
    你拎開ser黎講?56隊?
    我接手果陣末落緊得幾條友
    我話淨惡人2隊 ...