打印 上一主題 下一主題
收起左側

[攻略心得] 丐幫打明教點打?(校場)

咁天山呢? 除左隱身會扣氣 仲有咩虧野-_-
回復 支持 反對

咁天山呢? 除左隱身會扣氣 仲有咩虧野-_-
光云 發表於 23-2-2013 11:25 PM

邊有啊- -" 你邊到聽返來~_~...  完全無d咁既事
天山進階之後都勁左好多..全5天山平推1萬鳳舞打5萬血唔成問題...
同生進階後封12秒..點穴8秒
回復 支持 反對

回復 21# 光云

無一個門派比人改弱 只不過係進階後既技能可用性既分別
同進階前既對比既差別 以丐幫最為顯注 進階後既效用
而天山進階係封穴耐左 同埋鳳舞傷人高左(正路應該打呢2樣)
而鳳舞進階完既無論出技個樣同埋數值 可觀性都唔野小
只不過係無丐幫招狗頭禁誇張 由148秒到 一進階就降到去30幾秒
回復 支持 反對

回復  光云

無一個門派比人改弱 只不過係進階後既技能可用性既分別
同進階前既對比既差別 以丐幫最 ...
怒火連斬 發表於 24-2-2013 07:59

15秒
回復 支持 反對

回復 24# andywilliam1

我講果個30幾秒係低修練 15秒係爆修
回復 支持 反對

開頭拉遠距離引人烽火 開波輕功跳側避 拉左埋身都唔會暈 1俾人拉埋身暈佢扣速加速開80 保持岩岩好既距離 你打到佢佢又打唔到你 佢0%開左加速都無用 1樣慢過隻龜 佢行前1步你行後1步無得追

就完80準備連控 連晒出晒你所有技 殺唔死的話....rip
回復 支持 反對