樓主: bigbird1943
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他] 特別係SD大客,抽400蚊唔中就比架機你,當你客定傻仔?

唔中比番部機你地都算安慰獎掛
d人抽唔中都係唔住抽夠直接拎部機
如果唔比番部機你地你地就會話幾多抽唔中要求派獎咁
回復 支持 反對

唔中比番部機你地都算安慰獎掛
d人抽唔中都係唔住抽夠直接拎部機
如果唔比番部機你地你地就會話幾多抽唔中 ...
小黑死神 發表於 26-7-2013 01:27

我記得抽指定次數直接回饋機體呢個方案係玩家提議(好似話有人見到TW服有定咩) 跟住先有嘅 :hug:
回復 支持 反對

[quote]師兄高見,我真係唔知市價
之%
回復 支持 反對

師兄高見,我真係唔知市價
之前我見到,普通S400抽,1000抽SS真係眼火爆,原來叫平.我以前玩魔獸都係十幾蚊美 ...
bigbird1943 發表於 26-7-2013 00:39

講太多其他方面就不好,不過那個市場的價錢都比較公開, 網上夜遊討論也有提到

因為SD(全服)本身個遊戲就唔同一般既月費玩法,而且除左EX機(G改後仲冇埋EX機),升其他機只要多點時間/外掛,加上大量金錢就可以

相反什麼WOW(魔獸),係需要極大量極大量既時間去玩去升LV刷裝, 而SD(港服)到而家來講, 你不用太多時間,只需要每月1千-2千蚊,就可以齊機
又唔使點樣升LV

就正正因為SD玩既不是時間而是金錢,係屬於快餐式玩法, 所以同WOW對比之下,,SD係幾貴下的

但以ACC整體價值來講, SD ACC又比不上其他武俠ONLINE或者WOW,佢地可以係用幾個月時間刷一件紫裝,而件紫裝係好值$的
有錢都買不到, 可謂有價無市

反而SD再值$既機, 冷藏1年後放反出來賣,都只係幾十蚊

SD 作為不值$的快餐式消費模式加上快餐式對戰模式, 吸引人流長期留守非常困難

講講下,講到好似SD就執甘XDXD
回復 支持 反對

[quote]我唔係新手玩家,我算係大老手
回復 支持 反對

講太多其他方面就不好,不過那個市場的價錢都比較公開, 網上夜遊討論也有提到

因為SD(全服)本身個 ...
雷臣 發表於 26-7-2013 15:18

師兄,玩開大場就唔會去一樓一架喇.我諗一樓一真係為D有需要既爸打服務,
1000抽SS可以去起雙飛左找架喇.可能家陣人仔貴攪到香港仲要平過上面,不過上面多人黎買野一樣會扯高晒D物價,
可能家陣只係未見到咋,長遠黎講我唔覺得大陸人黎掃貨對香港係D咩好事.人地真係人一層一層咁掃.
唔好講香港,早排我屋企附近D銀行屋都係比大陸人一鑊CASH掃晒,我落OFFER預過幾次咁既情況,攪到屋都買唔成.
我隔離間爛屋佢地用CASH廿二萬買左,銀行聽到佢地用CASH買,其他人就算出到25,6萬都唔會賣比你.
之後裝修兩個月再買出去43萬比買賓人,家陣我既隔居變左做D麻煩既賓人.講緊只係約兩年前既事.
港服初時多人玩抽蛋就抵抽,仲勁易抽到防爆,家陣要抽部A既材料機分分鐘要抽十幾萬G.
唔好講話要抽SR機.
回復 支持 反對

放心頂多都係 為點數做雞呢啲唔會發生係香港既
最多都係做鴨架啫
回復 支持 反對

師兄,玩開大場就唔會去一樓一架喇.我諗一樓一真係為D有需要既爸打服務,
1000抽SS可以去起雙飛左找架喇. ...
bigbird1943 發表於 26-7-2013 23:35

老實講, 個人喜歡援X多D....有些少女朋友FEEL
同埋而家部分地區既一樓X 很多後生女仔啦, 20幾到30左右, 已經不同住日
大場正在一排企定定俾人睇俾你挑, 又相對服務好, 但買賣的感覺太明顯

大陸人炒樓我都見唔少, 而大陸政府對香港既政策就係大力輸入大陸人,將香港直接間接甘成為大陸既一部分
大陸人眼中, 香港人就係中意做反,遊行, 中意唱衰政府, 這在大陸是不可行的
而且大陸人非常反感我地講緊既白話(廣東話) 也反感我地既繁中, 也反應我地講英文

所以當年老董個招"兩文三語"同埋開放大陸人來港定居, 正所謂拍岩晒中央既馬屁, 當然也是中央支持啦
注:兩文三語時代我也是受害者之一, 中一至中三讀中文, 去到中四全部英文, 仲要很多專業用語, 搞到科科FAIL

我地香港一個小地方係冇可能獨立, 冇可能佔領中環搞對抗, 更冇可能去投靠美英兩國
PS:唔好唔記得當年英國反對香港人入藉英國, 後來因64事件,很多香港人怕左中國,嘈住英國開放, 英國先
逼住開放BNO出來  

至於SD, 其實已經冇得救了, 你睇下今次G改, SD仲將個宣傳放係新S機上面
最基礎最麻煩既問題如人流同埋伺服器問題相信佢冇可行解決方法, 所謂既
好既一日唔好既又一日, 理得玩家死啦G1
回復 支持 反對