打印 上一主題 下一主題
收起左側

[攻略心得] 附體一問~>_<

附體開左都算耐la
不過我呢之前就想話唔整嚕
但喺之後呢見到大家d外形好靚
又忍唔住想整la 不過又一直搵唔到寵
又生唔到靚既-3-
之前睇過有關既符體說明~不過就喺比較卓越同完美
而我今次想問既喺完美同完美既比較
我地80組唔同上面d咁易搵到Na
我都知道23xx完美成長當然最好la~但喺我只喺搵到17xx完美成長
糾結ing>_<有無人可以教教我 用呢只好唔好
或者唔同數值既完美成長率之間既數值差別
回復

希望大家唔會睇得太辛苦~唔喺好識整d字體大小
回復 支持 反對

話說我都糸玩80組.尼個問題我都想知.我都糸搵唔到寵.整左隻升哂悟性個d4千6資既附體寵 隻寵99lv 血限4lv加8330 屬攻就169 隻寵成長糸得傑出1560 但d朋友話加得小左d..
回復 支持 反對

資質只係隨意編嫁咋.. 只係根據你所描述既分別附上完美1798及2035既分別
圖中全為3個10及4lv附體技 模擬器數值只供參考..可能跟實際會有dd出入..
不過相信雖不中亦不會相差太遠 希望幫到你有所抉擇=)

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
蘭鈴 + 5 熱心協助

查看全部評分

回復 支持 反對

咁姐喺附體效果果度就顯示出唔同完美相同資質既附體分別?
回復 支持 反對

我仲未還好童40=1收還童完全無人放
回復 支持 反對

咁姐喺附體效果果度就顯示出唔同完美相同資質既附體分別?
~冰冰b~ 發表於 25-11-2013 00:34

我不太理解你既問題..
同為3個10 附體外觀效果完全無分別的,硬要說分別就係女角比男角令
同為完美不同成長率及資質只影響附體高級技帶黎既自身屬性各項加乘
回復 支持 反對