收起左側

[綜合討論] (轉貼)全武將表

關閉 [複製鏈接]
點解火系好似冇左蔣干咁既--

已修改~ By [S]丫仇

[ Last edited by [S]丫仇 on 2006-9-13 at 05:23 PM ]
回復 支持 反對

多謝晒- -
但係唔覺依隻game有咩好玩= =
回復 支持 反對

LV.185→火德星君.知120.攻71.防62.體74.能49.敏96.白虹貫日-烽火燎原-三昧真火.(古怪女火德星君-施毒術任務)
LV.190→徐無山上人.知124.攻40.防68.敏76.飛燄劍.[徐無山]
LV.200→南斗星君.知200.攻200.防200.體200.能200.敏200.烽火燎原-白虹貫日-三味真火.[蓬萊仙島]
LV.196→仙人.知160.攻65.防100.體78.能54.敏120.閃躲/暴風/連擊.(徐無山)
LV.200→北斗星君.知200.攻200.防200.體200.能200.敏200.連擊/亂擊/風捲殘雲.(蓬萊仙島)

你又知佢
地捉到,捉到你都用唔到啦
回復 支持 反對

Originally posted by kenwong007 at 2006-10-7 13:19:
LV.185→火德星君.知120.攻71.防62.體74.能49.敏96.白虹貫日-烽火燎原-三昧真火.(古怪女火德星君-施毒術任務)
LV.190→徐無山上人.知124.攻40.防68.敏76.飛燄劍.[徐無山]
LV.200→南斗星君.知200.攻200.防200.體 ...

雖然這些武將捉不到 但這些武將係官網係有屬性顯示 但應該已經被改了吧
回復 支持 反對

望平村係邊....我想捉67lv主捉唔捉到涼茂...
回復 支持 反對

LV.41→劉虞.知21.攻9.防14.體16.能11.敏13.陷阱.(牧野樹林)

佢冇投石?

我聽人講有。
回復 支持 反對

我想問果d能力點呢,,,
係唔係即係捉番黎1lv果陣既能力點
回復 支持 反對

LV.41→劉虞.知21.攻9.防14.體16.能11.敏13.陷阱.(牧野樹林)
有投石 嫁 你個D 都唔岩的 我諗過左好耐
回復 支持 反對

原帖由 大小東 於 2006-11-10 19:54 發表
有投石 嫁 你個D 都唔岩的 我諗過左好耐

如閣下可以的話
請提供詳細屬性方便修改.謝
回復 支持 反對

124  龐淯 知27  攻92  防64  體46 能21 敏34 火 會心一擊、風火輪、飛焰劍    酒泉綠州貧戶
回復 支持 反對