打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [台版]超順感覺盡在 天下大亂Online 由頭到尾至[公會]一條龍服務

如果唔係香港版太差,我都會玩,hk版實在差到接受唔到
香港版如何差,有幾接受唔到?

只有香港人同台灣人玩,溝通緊加無問題,除非你唔識中文,如果咁講香港ser都係咩人都有,龍蛇仲混雜tim,起碼台灣人好多玩家都係有品先
中文都有分《簡體字》or《繁體字》唔係個個人都看得明白 ,如何溝通緊加無問題
起碼台灣人好多玩家都係有品先
請問有冇証據???依d係你既心態黎姐

請問有冇証據???依d係你既心態黎姐,即係,人地台灣人黎玩hk ser,你都會當佢地(二三等公民)???
咁係咪香港人去臺灣server一定唔會變 (二等三等公民) 先?

完全無你講既問題,不嬲好友好,況且唔係第一次接觸依隻game既台服,佢地唔似部分香港人,日本人咁樣排斥外地玩家
不嬲好友好,請問有冇証據???依d係你既心態黎姐
回復 支持 反對

如果唔係香港版太差,我都會玩,hk版實在差到接受唔到
香港版如何差,有幾接受唔到?

一,我重覆左依點好多次,lag到爆炸,玩第d版本較到最高既效果都無事
二,云起代理食水太深,代過既game樣樣功能都講錢,外掛唔理,好game代到變垃圾game,極為不滿

只有香港人同台灣人玩,溝通緊加無問題,除非你唔識中文,如果咁講香港ser都係咩人都有,龍蛇仲混雜tim,起碼台灣人好多玩家都係有品先
中文都有分《簡體字》or《繁體字》唔係個個人都看得明白 ,如何溝通緊加無問題

我同你講,台灣人係唔用簡體字架,同埋正常有一般知識既中國人,都會睇得明簡體字,除非你唔係中國人

起碼台灣人好多玩家都係有品先
請問有冇証據???依d係你既心態黎姐

你唔識野就玩下台灣game啦好心,人地有品可以係平日待人態度度睇出黎既,人地唔該前唔該後,有人要幫助,幫人幫到底,資料極詳細,又好多野都唔緊要既,好似香港咁小部分無品人咩

請問有冇証據???依d係你既心態黎姐,即係,人地台灣人黎玩hk ser,你都會當佢地(二三等公民)???
咁係咪香港人去臺灣server一定唔會變 (二等三等公民) 先?

可以咁講,因為去台灣ser都唔一定會變二三等公民,你冇做衰野既,人地唔會排斥你,除非你係好中意做衰野個d人,咁就好難講

完全無你講既問題,不嬲好友好,況且唔係第一次接觸依隻game既台服,佢地唔似部分香港人,日本人咁樣排斥外地玩家
不嬲好友好,請問有冇証據???依d係你既心態黎姐

有,玩game都不知識左幾多台灣fd,實驗過啦,跟本人地就係無惡意既,係你地自卑姐,驚人地唔so你

同埋唔該你唔好再同我爭論啦,因為你講d野真係好幼稚,無見識加唔中point ar~e@@?註冊左1日既新帳號wo,你既真身呢???

[ 本帖最後由  於 2007-2-28 01:35 編輯 ]
回復 支持 反對

我想問冇玩隻game幾耐先del左嫁
我本身有台板acc
我都一陣幾耐既時間
回復 支持 反對

我就唔識簡體字
但我100%肯定自己係中國人
另外呢個世界督一定咩人都有
冇話邊度d人唔好
我記得之前玩神話1果陣
可以拉晒全板d怪打既時候
我用巫師自己練
跟住d台灣戰士就走黎叫白木
我就就咁變左果個server既白木啦:lol
而香港人呢?
反而會肯team/一齊玩

另外雲起真係唔好
因為我原本玩緊rakion
佢搞d server唔好
而家入唔到去玩
所以先轉玩其他game..
我仲俾左錢嫁
真係慘..

我而家最想知
你講既係咪真既?
入會真係咁好?
巫師出左未?
因2我最想玩巫師
回復 支持 反對

加我好友牙,我轉玩台服,你地幾時online架
回復 支持 反對

我記得 我個時玩 一粒天問(高治)  賣唔知幾多億 ...台版d物價高
新手都係 香港版好   d錢多到 係咁衝防武 ,,,乜而家 台版 變返正常咩??
回復 支持 反對

我想入ar!!!how 入

評分

參與人數 1樂點 -4 收起 理由
死黑 -4 字數不足

查看全部評分

回復 支持 反對

樓主...+ 我 msn  benny1994e@yahoo.com.hk.....我想入你公會 ar>><
回復 支持 反對

i want to join,can i?
i am lv1....
回復 支持 反對

香港人玩台灣SER好冇保障 !!
比人盜帳號 >咁點?申請果時用台灣身分證號(當然唔係你傢啦!)
人地唔會接受你 加上 佢出D咩咩包 點數之類 係香港地區買又嘛煩~!唔一定度度有~
仲有有咩事 想打去客服都唔得? 長途仲要講國語~人地UP快D你得個聽字..(我個人係)

so香港人都係乖乖地玩香港ser~你話隻game冇香港ser就話姐~

ps:我一d都唔覺香港ser  lag 極順 係咪樓上網公司問題炸?!
回復 支持 反對