查看: 34661|回復: 17
收起左側

[綜合討論] gamania代理了ro2 是一種希望 還是一個慢條斯理的絕望?(請看完內容先投!)

如題   我本身覺得ro2 gamania代理會好好 但係大家諗下 heat project gamania代理到點   係咁出外掛 gm只係搞台灣版 好似無理過香港咁 無听我地ge哭訴  我本身都諗 佢代理一定好小外掛 但係大家又諗下 e間公司 澳,港,台 佢理邊到多   好明顯係特別照顧台灣玩家 大家都係人 個隻game 係台灣多人玩 就理台灣 香港就唔多理 咩意思先   仲有gamania 代理咁多隻game 佢有無咁多人手都係一個問題 砰砰就出 我相信都有好多人玩     gm會分身嗎? 理到幾多?  ro2我覺得e個大作一定好多人玩 到時會點呢 只係理ro2 e隻game?  >>>>>    以上只係本人意見 唔好ge 物小 = = <<<<<

ps 講真 等完又等 大家听左ro2出幾耐 最後等左1連 出左 不過係korea  諗住等香港好消息  gamania就話想搞好小小 大家等多連  唔知最後會唔會再等 好似迪士尼咁 等完又等      當然入場人數我都唔想好似迪士尼咁           大家投個時 plz 認真考慮    佢咁搞法 到時班玩家會點 gamania會唔會張好多道具變做要cash買 要我地買gash? 我相信會 會有幾多% 就要看gamania好唔好心     到時大家熱情度唔知會+定-          但係好多大作都好快出 sd高達   砰砰機器人等等...   係咪真係可以保留到以前ro玩家ge心? 吸唔吸引到新一代? 都係一個問題.
單選投票, 共有 95 人參與投票
11.58% (11)
60.00% (57)
11.58% (11)
15.79% (15)
1.05% (1)
您所在的用戶組沒有投票權限
回復

本人一直都唔喜歡gamania代理既games !

玩ro2 不如我玩 ro  正人on9代理 !
回復

聽說....封測時就有外掛...我朋友說的信不信我都唔知.....

同埋....好像要等多幾個月.....同埋...幾個月後真係玩到?....

我想到天翼....都呃人時間.....好彩我邊等邊做自己野...
回復

RO2幾時話香港橘子代理姐 - -
台橘代理港澳台啊~不過台橘除o左識呃錢外就冇野識
另外砰砰係NCTaiwan自家經營返
佢只係借用gamania o既Gash 去入點咋...
佢地2家公司無新game合作好耐
NC開發o既game都自家經營返
不過以上係提外話啦

我最想其實係OMG代理...你用外掛..佢封你AC..你連OMG其他game都比佢封埋
又要用身份證驗證...申請係煩D..不過勝在真係冇咩外掛
不過以上都係個人觀點姐

事實係塵埃落定...只有得你簡玩同唔玩
回復

其實...香港有好多更差既代..gamania..叫"比下有餘"啦..
回復

絕望中....
我本身玩開瑪奇....
唉....同以前ro三寶一樣....
我唔覺得有GM! 呢回事= =
外掛通街都係...
好...我買服務...結果呢???
一樣LAG到仆到直一直.....
如果係寧願D人麻煩D 比OMG代理 起碼佢地理外掛先....(以我所知)
回復

我都有玩瑪奇
gamania代理
會係咁屈我地d錢=,=
回復

我本來也是絕望先生2世
睇到橙子代理ro2之後
我更加絕望啦
回復

橘子代理就慘了
有點的玩晒
回復

= =真係hurt到爆炸...佢真係唔知係幾多年前講話代理...到依家都未出...最慘係連少少聲氣都冇...之前話出...之後又推遲...1年之後又1年...都唔知仲有幾多個1年...到時再出..都已經out哂啦...跟唔上其他game嫁啦...所以依家對佢已經冇咩期望...心淡呀...
回復