打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 假惺惺的對話 含有 秋既 犯罪證據!!!

這些是叫『雙面情人』
到時我都搞番個曙光騙案實錄先~
回復 支持 反對

原帖由 liukit12345 於 28-4-2008 16:31 發表
好難睇邊個講個d   唉  你地2公婆既事.....

死肥秋d你ac有咩好處先   不過我係你  我都會信gm  邊個昆完人話冇昆  算啦  60幾lvac姐  

玩game  比人爆ac  都唔係第1次啦   ed野  發生過幾廿次  電腦冇黑客個d  ...

你係安慰緊人   定係諷刺緊人  定係想話比人知你大把野比人爆  = =??
回復 支持 反對

其實唔係好知咩事
不過爆人ac o個d人真係 xy
完全冇理人地感受,最衰係爆完扮冇爆

岩ga,講出o黎,等多d人知道,提防一下小人

x=仆

y=街
回復 支持 反對

晴月好鐘意xy= =
回復 支持 反對

原帖由 liukit12345 於 28-4-2008 16:31 發表
好難睇邊個講個d   唉  你地2公婆既事.....

死肥秋d你ac有咩好處先   不過我係你  我都會信gm  邊個昆完人話冇昆  算啦  60幾lvac姐  

玩game  比人爆ac  都唔係第1次啦   ed野  發生過幾廿次  電腦冇黑客個d   加唔講ac比人聽  

一定唔會比人爆  

防人之心不可沒  自己最親都唔好講人聽痳  

比人爆左  咪轉第隻game囉  又唔係得曙光1隻  ...

唉 緊係啦 佢係 你fd 嗎而又同團  但佢係我『老公』 啵
但點解我都唔 支持佢呀 因為佢無良心呀 (同你唔洗講良心 可能) 爆我ac wo
爆自己 老婆 ac 點解呀 因為佢貪心呀     
緊有好處啦 幾千m啵  del 我ac 緊係 『叻仔』啦 以為人地唔知丫麻 醒目仔來的 成 20歲 都咁蠢  正pk
60幾lv姐 緊係啦 你掛咖嗎  緊係講得咁口爽啦 我手升咖
咁假如 電腦有黑客 果d  而無比ac人呢 都會比人爆咖啦 你講緊廢話?
佢講到有條有理咁 緊係 會信咖 比著發生係你身上 你都一定信 肯定 發生係你身上 你 又會唔會 好似我咁 係到講呀 大佬!!!  
比人爆左ac 唔緊要 但我ac 入面 d野 係 之前 輝留比我既野 無左 有點心痛 但 無埋 唔緊要
至重要既係  係『老公』 爆我ac 依樣先 最 攞命  點解呀  因為 係game 入面 至親既人呀 你 咁信佢  而佢又咁對你  傷心欲絕                   (仲有唔玩曙光 我都唔會再玩 其他 game 可能) 但我有升 夢之 依排

回復 支持 反對

傻草女 太易信人 又信錯人
回復 支持 反對

原帖由 熾天狼 於 29-4-2008 14:35 發表
傻草女 太易信人 又信錯人
無得唔認==  因為我真係呢種人
回復 支持 反對

我送俾你個d垃圾呢= =??
回復 支持 反對

無埋啦 你估仲係到咩 渣都無得剩
回復 支持 反對

你覺得我幫住佢???

如果秋真係你講到個種人   我都見過  重試過比人爆  你估我唔知???

重有  你覺得  我係講廢話咪咪聽  我比人爆ac  都係同人講  比人爆左算  

因為都係我自己講ac人聽  

你之前都比人爆過重講人聽.......  你成日咁易講人聽  覺得你有d係引人爆自己ac同唔重視自己ac

不過我係你  都會咬死秋係爆ac既人

回復 支持 反對