打印 上一主題 下一主題
收起左側

預言*第三次世界大戰發生過程

根本無可能發生的事!
點解要打仗?!
台灣依加都無意要台獨。
回復 支持 反對

核彈係拎黎嚇人
射左出去對大家都無好處
而你講日本?其他國家我唔敢講
你話日本同中國打 日本一定唔夠中國黎...
而且北韓都要好好重視....

評分

參與人數 1樂點 +1 收起 理由
守衛~朗 + 1 意見具意思

查看全部評分

回復 支持 反對

如果e個係有.............我死得.........有個人話可以一個原子彈可以k左個中國,唔知香港有冇屎 ........呀媽我知錯啦!
回復 支持 反對

原帖由 333222 於 10-5-2008 08:21 PM 發表
你哋知唔知依家啲核彈有幾勁?

日本2次大戰原爆嗰2粒只你啱啱製成拎日本嚟試的(當然是日本挑釁美國先)

現時嘅原子彈嘅威力已經係嗰時嘅 "25000" ...

一粒做唔做滅哂中國全部=.=~
回復 支持 反對

俄羅斯大定中國大?

台灣算係一個國家????
回復 支持 反對

台灣係我報祖國既一部分
梗係俄羅斯大,全世界最大既國家
冇事既,我覺得係我有生之年都唔會有
第三次世界大戰
回復 支持 反對

回樓上
唔一定,當一個人為左保護自己國家都可以做出一d傷天害理既事
何況中國當美國講既野無到(保護台灣果句)
當一個人發脾氣,係冇人控制到,所以每次戰爭都會有好多人死去,完全不理後果
何況美國係陰謀國家,除非布殊落台,話唔定仲有得救[[bao_50]]
如果唔落台,中國一定唔敢打日本,日本係唔夠中國打,因為日本得自衛隊,但日本同台灣身後就係一班美國陰謀家和科技先進的軍隊,需然中國科技唔比美國差 ,但係如果打起上來真係中國危險點
日本同美國本身就係交易盟友,邊有人睇住自己盟友比人打唔理?何況日本比人攻陷左,美國一定會做成經濟上的損失
第三次大戰應該唔會係中國開戰先
有時我真係好佩服拉登,可以為伊拉克做出多事,其實恐怖份子都係保護伊拉克先做咁多野,唔係你地諗到咁惡.....

評分

參與人數 1樂點 +3 收起 理由
守衛~朗 + 3 意見詳細且具意思

查看全部評分

回復 支持 反對