打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 支持傑大!!

關閉 [複製鏈接]
好驚呀我 等你
回復 支持 反對

你識批評喵喵. 又吾識批評513.

513bbs. 香港玩家討論區 有邊日會無 我比人封AC呀` 我比人用交易BUG左乜呀` 傑大我入左錢幾星期都吾覆我` ETC咁既負面TOPIC?
如果佢做得好既. 個FORUM點會咁多人開埋D咁既TOPIC?

好似對上1次大修. 修左幾多日? 佢日日都話預計今晚開. 點知又咪令所有等既玩家失望
1開服. 重慘過未維修之前. 更新進度又慢. 亞城又年頭講到年後有無實行過? 我覺得佢除左更新擦擦卡無整過任何有建設性既野囉.

系個FORUM RE埋D垃圾COMMENTS. 人地辛辛苦苦玩到比你封哂D ACC`
人地問親你就話外掛外掛. 你如果整得好邊度有咁多外掛用到?

咁樣既管理員你班友都撐 無可否認 你班友真系513上冷哂腦^^
回復 支持 反對

原帖由 Aqua;- 於 1-8-2008 23:35 發表
你識批評喵喵. 又吾識批評513.

513bbs. 香港玩家討論區 有邊日會無 我比人封AC呀` 我比人用交易BUG左乜呀` 傑大我入左錢幾星期都吾覆我` ETC咁既負面TOPIC?
如果佢做得好既. 個FORUM點會咁多人開埋D咁既TOPIC?
...

條粉膠一心想用黎搵錢....都話佢出刷刷卡幾醒目架啦
回復 支持 反對

樓主好幫513wo     但係.... 你幫513咪幫513囉   做咩要嘈理其他私服 敢樣我覺得你好冇品
回復 支持 反對

原帖由 SiuPang 於 1-8-2008 14:40 發表

之前話3日係真係3日 但係開機事有錯誤
有人想?
意外發生就要去搵出答案
e家佢都搵緊啦 係度嘈嘈嘈 有咩好嘈姐
玩喵喵咪去玩囉

係冇人想  但係..你諗下  佢25號果陣開POST    到依家... 佢開左幾多post個出黎同我地解釋? 3個? 定1個?
要用咁多日時候 先開得個POST真係"難為左佢"凸
回復 支持 反對

係你搵到人...我次次一入完$ 就搵到傑比點我....係你自己7...個人意見~!貓貓係kai服..你玩魔力咁快咁高lv有咩好玩?? 同感覺上好恨lag
回復 支持 反對

對於傑大,如果大家覺得佢唔負責任既,未唔好同佢買點囉,唔鐘意佢既 未唔好玩囉 嘈咩姐 冇人迫你玩佢個服同比錢佢囉

勁,自己都前言不對後語仲可以套用呢句係你身上:

對於喵喵魔力,如果大家覺得佢唔好玩既,咪唔好玩囉,唔鐘意佢既設定既 咪唔好玩囉 嘈咩姐 冇人迫你玩佢個服囉
回復 支持 反對

傑大個人的性格已令人振怒!!

純粹個人意見XD  傑大收PPPPPPP @V@
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

原帖由 Siu☆kG 於 2-8-2008 14:52 發表
魔力最好玩既野已經比佢破壞左,無哂意思 冇哂真實感 玩黎真係好無聊囉
對於傑大,如果大家覺得佢唔負責任既,未唔好同佢買點囉,唔鐘意佢既 未唔好玩囉 嘈咩姐 冇人迫你玩佢個服同比錢佢囉
個人對傑大係萬分支持 513既 ...

估唔到一個賺完錢就潛水既人都會有人支持=]同埋你同個醫生咁熟 你都唔方好得去邊l0r
回復 支持 反對