打印 上一主題 下一主題
收起左側

植木的法則討論區 內有''線上看''

好似有d太早完既feel..有第2季動畫就好喇~[[yoyo_133]]
回復 支持 反對

回復 11# 的帖子

佢漫畫有出PLUS篇...
不過得5本-3-!
回復 支持 反對

自從取消左now~_~ 好耐無睇  依套野不過真係唔錯[[bao_32]]
回復 支持 反對

冇睇好耐lo~~~不過真係幾正嫁  
最衰第2季 得5期 可能個作者唔想作落去...=.=
回復 支持 反對

女子高空半?20分?

起火?位于徐家?路??新城小?1??,据物?介?,??共有30?,每?住有3?。16日凌晨1?多,1??30?的3002室突然起火精密??器

一名女子被大火困在3002室的?生??,熊熊大火?住了她的逃生通道。危急之中,?名女子身穿睡衣爬出窗外,用?手??抓住已?被大火??的金?窗框,???尖踩?窄窄的窗台,整?身子???窗?玻璃,半?在八九十米高的空中。

“大火中,?名女子急得惊?尖叫,??披散?。”一名目?者事后回??,??,??已???女子?挂的窗?里冒出?,“眼看她就支?不住了浙江??机
。”

大火封住救人路?

嵩山消防中?的??赶到??,听居民?有人被困在30?窗?外,立刻爬上30?,但火?太大,?法在短????正?突入起火房?救人。大火??住了??上探下身救人的??路?,?救人?必?另?他法。

此?,?名女子已?半?挂在窗外近20分?,不停地叫喊?:“太?了!我受不了了,我要放手了!”?救人?不停向她喊?,叫她?持住,不要放手,“我??上把你救下?。”

首次高?倒搭人梯杭州??公司

??指?人?查看?地后,??29??生?窗外的窗台??20厘米,?即?定采用一种?未使用?的“高?外倒?搭人梯救人”的救援方式。

先是一名消防??身体探出?窄的窗台,另一名消防?唐明?踩??友探出的身体,倒?搭成人梯,爬上30?,?救生??在被困女子身上孔板流量?

?后,唐明?配合在29?窗口的?友,?被困女子??他?的身体滑至29?的窗口,守候在29?的另一位消防?立即伸出手,??女子抱入??。在抓?窗框?持了20分?后,靶式流量? ?名女子?于被成功解救。
回復 支持 反對

植木的法則出左第2套喇-.-v
漫畫版
回復 支持 反對

回復 樓主 的帖子

我小六都睇緊- -
而家我中三
個陣時係香港寬頻電視個animax到睇
頭先行過,我心諗咁好睇既動漫咁遲先有人出貼- -?
講真,植木最後拎既再會之才,見返小林,如果有繼續,就最好,唔通佢想我地幻想下見返小林之後既事?不過都好既~
我頭到有人話植木的法則係血腥的話,咁我就諗到夏娜都算叫血腥吧[[bao_27]]
呢出野最主要係講正義( 係人都知啦XD )
回復 支持 反對

有漫畫...得5期..
有多D就好喇..有埋動畫就最好la
回復 支持 反對

呢套卡通比其他不會差得去邊,,,最少唔會太離題,,同劇情,,高潮位比較適合,,

值得一看!!!
回復 支持 反對

4# toto20
+1
植木真係超正!!!
如果有第二季我一定會好沈迷 =w=
回復 支持 反對